reklama

Lista staraczek 2007 - 2008 - 2009-2010

reklama
Jak ja Wam zazrdoszczę! Też bym chciała chociaż starać się! Ale niestety teraz muszę uważać, żeby przez te najbliższe miesiące fasolka nie pojawiła się w naszym życiu:wściekła/y: . Trzymam za Was kciuki! Na pewno wkrótce zafasolkujecie!

No i kurcze nie wiem jak zacząc żeby było miło i nie za nadto oficjalnie. No to jestem skoro jest miejsce w którym moge poczuc sie nieobco to tym lepiej. Staramy się ożuczka już troszke i póki co pan doktor wysłał nas na randki ze strzykawkami i pojemniczkami:-) ale to nie przeszkadza w dalszym staraniu więc nie odpuszczamy a jednocześnie staramy sie nie popadać w paranoje. Jestem treraz w 19 dniu cyklu kolejne odwiedzinki pani m za jakies 10 dni. Może licze na malutki cud ale jeśli sie nie zdarzy to poczekam znowu. Nabieram wprawy w czekaniu co wcale nie czyni go łatwiejszym. Wszystkim staraczkom dwóch kreseczek :tak: :tak: :tak:

Witam wszystkie staraczki ,forum babyboom poznałam lepiej dopiero wczoraj,ale powiem krótko...:dobrze mi tu i chcę tu pozostać jak najdłużej! Ostatnia @ 27.02 i mam cichą nadzieję,że ten pierwszy cykl starań będzie tym wymarzonym i ,że zaskoczy.Trzymam kciuki za wszystkie staraczki i wszystkim życzę jak najszybciej dwóch kreseczek!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry