Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najnowsze wieści z frontu: BĘDĘ MIEĆ BLIŹNIAKI!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj byłam u gina i mało nie spadłam z kozetki, jak mi pokazał na ekranie dwa małe ludziki! Nie potrafię opisać, jak bardzo się cieszę![]()

A jadlam przed wyjsciem. Jak widac jak na dluzszy spacerek sie wybieram to albo musze cos miec do przegryzienia albo wczesniej ciut wiecej zjesc ;-)I mam taką nadzieję. Mój gin powiedział, że wchłonie się gratis. U Ciebie na pewno tez bedzie ok.Butterfly- mi też na ostatnim usg wyszło że mam 2 pecherzyki na prawym jajniku i widziałam że są dość spore i nie wiem czy one pękną - raczej nie bo w ciąży raczej do owulacji nie dochodzi z racji na wysoki progesteron, albo zrobią się torbiele...albo się wchłoną. Na nastepnym usg zobaczę co i jak, ale ten jajnik potrafi mnie pobolewaćPrzekichane jest bo w ciaży nic nie można z tym zrobić, jedynie usunąć przy cesarskim cięciu. Ale torbiele maja to do siebie że same znikają.....
Gratuluję serdecznie! Super wiadomośćNajnowsze wieści z frontu: BĘDĘ MIEĆ BLIŹNIAKI!!!!!!!!!!!!!
Pozdrowienia dla wszystkich![]()

To samo pytanie chciałam zadać.Mam pytanie co ile chodzicie do gina??? Chodzi mi o dziewczyny które nie miały żadnych plamień, poronień i tp
Teraz lece nadrabiać co naskrobałyście)
Boję się, że to za długa przerwa.Ja u gina byłam 2 tygodnie temu, dzisiaj i następną wizytę mam 29 kwietnia.. Chodzę prywatnie więc się zastanawiam czy dlatego tek często czy po prostu taka jest norma. Więc proszę o odpowiedzi. Słyszałam że zwykle jeśli nic się nie dzieje to wystarczy chodzić co 3-4 tygdnie...To samo pytanie chciałam zadać.
Ja miałam wizytę 1 kwietnia, a teraz gin kazał mi przyjść 4 maja czyli ponad cztery tygodnieBoję się, że to za długa przerwa.
Pozdrawiam serdecznie