reklama

Listopad 2009

reklama
Jezu straszna ta historia z bliźniakami 3mam mocno za maluszka kciuki:-(
co do krztuszenia to normalnie dobrze że coś takiego napisałyście bo ja większość czasu sama z dzieckiem a panikara ze mnie straszna tak że dobrze wiedzieć:-( A CO DO ZLOTU TO WARSZAWKA MA FAJNIE:-):-):-):-) (A GDZIE RELACJA??? DLA KOLEŻANEK Z DALSZYCH OKOLIC??) ZRESZTĄ CHYBA JEST JESZCZE DUŻO WROCŁAWIANEK TO ONE TEŻ ZLOCIK SOBIE MOGĄ ZROBIĆ:-):-):-)
ja też z małopolski więc można coś pomyśleć , z tym że ja będe w PL dopiero w kwietniu

A ja się przestałam czuć, w ogóle się nie czuję:nerd:

Patrze w lusterko(niby 5kg do wagi startowej) a tam- piersi tóre mi wiszą:baffled:, rozstepów milion pięćset dwa dziewięćset :confused:, zwisająco-odsatający brzuch:sorry2:, blada twarz:zawstydzona/y:...

Zero pozytywów - same nagatywy. od porodu unikam przytulania i dostykania mnie przez B:zawstydzona/y: bo dziwnie się czuje z tym swoim ciałem...

CHociaż On mówi "ale masz fajną pupke:-), lepszą niż przed ciążą"to i tak jakoś wydaje mi się,że mowi to tylko od tak...:confused:

gdyby D mi nie mowil komplementow to juz w ogole chyba zamknela bym sie w szafie i nigdy z niej nie wyszla....:zawstydzona/y: nie moge na siebie patrzec:-( ale wiem, ze on mnie kocha mimo wszystko...nawet jak tone bede wazyc:-D

ajjj dziewczyny ja tez sie podle ze soba czuje.... gdyby nie photoshop to zdjec wogole bym sobie w swieta nie zrobila... (no ale nie mialam zadnego z synkiem od kiedy sie urodzil... wiec musialam)

z moich piersi zrobily sie dojce jak u krowy.... zero jakichkolwiek miesni czy jedrnosci... (mam rozmiar C) tylko dlatego ze z innego by sie wylaly (skora)

rozstepy wszedzie.... i kolejnych kg juz nie potrafie zrzucic.... :-( czekam az wkoncu bede mogla cwiczyc...

jak tylko znajde chwile to ide na solarium... moze jak sie troche opale to sie poczuje minimalnie lepiej.... chociaz watpie... :-(

juz nawet sexowna bielizna mnie nie pociesza...

mi tez waga stanela:dry: ale wzielam sie i od 2 dni robie brzuszki i ostra dieta!!!! schudne i koniec!!!! w ramach motywacji na lodowce ma zdiecie gdzie wzylam duuuuuuuzo mniej niz teraz...jak chce podjesc to na nie patrze i sobie mysle...przeciez chcesz tak znowu wygladac....jedzenie nie bedzie toba rzadzic......:-D

reklama
mi tez waga stanela:dry: ale wzielam sie i od 2 dni robie brzuszki i ostra dieta!!!! schudne i koniec!!!! w ramach motywacji na lodowce ma zdiecie gdzie wzylam duuuuuuuzo mniej niz teraz...jak chce podjesc to na nie patrze i sobie mysle...przeciez chcesz tak znowu wygladac....jedzenie nie bedzie toba rzadzic......:-D

chyba zrobie tak jak Ty bo jak widze zdjecie zrobione gdy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy (a juz wtedy mialam 5kg na plusie ktore chcialam zrzucic to az mi sie lzy cisna do oczu.... ) heh jeszcze test trzymam w kieszeni :-D:-D:-D:-D

4tc.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry