reklama

Listopad 2009

no basen to super sprawa!!! a woda była ozonowana?

Dziewczyny wchodzi ktoś na chat? Co wchodzę to tam pustka!
dopiero pójdę na basen ale tam gdzie będzie woda ozonowana
a co do chatu to wchodzumy ok 18-19 ;-)nie wiem jak rano dziewcyny bo mnie nie ma..
ale wejdź i poczekaj trochę bo jak każdy tylko zagląda i wychodzi to wątpię żeby się chociaż 2 osoby spotkały... jak ja wszłam to Ty akurat wychodzłaś dzisiaj:-p

reklama
no basen to super sprawa!!! a woda była ozonowana?

Dziewczyny wchodzi ktoś na chat? Co wchodzę to tam pustka!

dopiero pójdę na basen ale tam gdzie będzie woda ozonowana
a co do chatu to wchodzumy ok 18-19 ;-)nie wiem jak rano dziewcyny bo mnie nie ma..
ale wejdź i poczekaj trochę bo jak każdy tylko zagląda i wychodzi to wątpię żeby się chociaż 2 osoby spotkały... jak ja wszłam to Ty akurat wychodzłaś dzisiaj:-p
A ja dalej nie wiem jak tam się wchodzi :baffled: bo dogrupy zamknietej wchodze, a co dalej?

...Mam dwoch braci - 23 i 19 w tym roku skoncza. Nie jest ciezko, myslalam ze bedzie gorzej. Babcia przezywa, ze ja musze z fotelikiem po schodach biegac do auta i wozic mloda do przedszkola, ze wozek ciezki itp itd, ze nie bylam wychowana na "takie" warunki :baffled: ale mi wcale zle nie jest. Ona to mi na nic nie pozwalala(mieszkalam pare lat u niej), nawet herbaty sobie zrobic i dzieki Bogu nie dalam z siebie zrobic kaleki :-D A mama to od zawsze raczej siostra i tak sie zajac nawet Julia nie miala nigdy jak, ale nie mam jej tego za zle :-) po prostu mam mloda, pracujaca mame :-)
Jak taka zalatana to i tak dziwne ze sie zdecydowala po 19 latach na malenstwo :blink:teraz pewnie musiala przystopowac i zajac sie dzieciatkiem

ja z Kubą chodziłam na szkołe pływania. Zaczęliśmy chodzić jak miał 4 miesiące, a jak skończył 6 to już smaodzielnie pływał. Ale u nas były takie zabawy raczej, a wiem, ze są szkoły na których dziecko nurkuje na 2 zajęciach, my dopiero na koniec semestru. Ale ubaw miały i dzieci i rodzice. Wkleję Wam kilka fotek. Ja uważam, ze naprawdę warto i to niekoniecznie by dziecko umiało plywać ale to świetna gimnastyka i supre się przy tym maluchy rozwijają
rewelacja a jaki on szczęśliwy:-)

image011.gif

informacja

na grupie zamknietej nowy temat zalozony co do chatu bo kilka osób podobno nie wie co i jak z nim :) wiec zapraszamy
image011.gif

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry