• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Kingula tak jak napisała etna to 30 min (1,5 h na całym basenie). Wydaje mi sie , ze jest to dosc , malemu juz pod koniec sie dłużyło , ale kazde dziecko ma inny temperament-zobaczyy jak to bedzie dalej :) bylo o trzymaniu dziecka, chlapanie wodą, spiewanie piosenek :)

Ilona gratuluję :)

Etna usmiałam sie to łez "hi hi to tylko mąż " :P

Zdecydowanie nam ciebie też brakowało :-D:-D:-D
uśmialam sie do łez, ale na poważnie to ciężko masz z ta Kjanką, biedulka cie wymeczy z tym jedzeniem. I nie wiem jak wy sobie radzicie z tym nie spaniem w dzien dzieci. Ja marudze ze musze malego trzy razy dziennie usypian, bo jak swojego nie odespie to marudzi

no coz, mi do smiechu nie jest...
a na powaznie to czasem Kianka jest tak marudna i trze oczka, ze probuje usypiac w dzien i po godzinnym usypianiu przy ktorym obowiazkowo jest placz, moje dziecko przespi 5 do 15 minut i budzi sie mega wyspane, a mi opadaja rece... na szczescie w nocy spi jak zabita. w najgorszym wypadku od 23 do 8 rano. karmie ja butla przez sen, nawet oka nie uchyli , a butle i tak wypluje po 30 ml... :)

czesc kobietki. dawno do was nie zagladalam, przepraszam. odchudzam sie intensywnie, bawie z maluszkiem, zwiedzam okolice i bawie w gospodynie domowa. do tego zostalam konsultantka avon'nu i tez mi to troszke czasu zajmuje ...
Krystian jest coraz bardziej pocieszny i coraz .. ciezszy :P umie juz sam przekulac sie z plecow na brzuszek, gorzej mu wychodzi odwrotnosc. z boczku na plecy bez problemu, ale jak jest na brzuszku to mu rece przeszkadzaja. dspi nam cala noc, ostatnio lubi tez w dzien. zabkowanie go meczy i zamiast plakac woli spac.
w wolnej chwili zerkne co u was i waszych pociech slychac :)

powiem szczerze ze to na razie nie jest nic wielkiego ... od porodu 20 kg. waha mi sie ta waga raz w gore raz w dol, ale teraz od kiedy mam rowerek stacjonarny (prezent od mezusia) to gubie tez centymetry i to jest najwazniejsze. mam nadzieje ze na swoj slub i chrzciny malego 31 lipca jeszcze troche spadnie. niestety mimo cwiczen, stosowania kremow ujedrniajacych i na rozstepy oraz diety - wisi mi brzuch... u mnie to juz chyba tylko chirurg pomoze ...

reklama
powiem szczerze ze to na razie nie jest nic wielkiego ... od porodu 20 kg. waha mi sie ta waga raz w gore raz w dol, ale teraz od kiedy mam rowerek stacjonarny (prezent od mezusia) to gubie tez centymetry i to jest najwazniejsze. mam nadzieje ze na swoj slub i chrzciny malego 31 lipca jeszcze troche spadnie. niestety mimo cwiczen, stosowania kremow ujedrniajacych i na rozstepy oraz diety - wisi mi brzuch... u mnie to juz chyba tylko chirurg pomoze ...

oo to 31 lipca bedziemy miec 2 śluby i 2 chrzciny Listopadóweczek :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry