D
dziunka24.
Gość
Ok
Masz racje. Wiec musze A wygonic z Julcia i zdam relacje 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak, to jest jak najbardziej normalne.Ja akurat wciaz czekam na okres, ale przyjaciolka dostala w 3 miesiacu po porodzie i od tego czasu cisza. Ginekolog powiedzial jej ze ma sie nie martwic, a cieszycwyrownanie okresu tj aby byl co miesiac moze potrwac nawet do roku, szczegolnie gdy karmi sie piersia. Jak sie przestaje - okres szybciej sie wyrownuje i przychodzi o czasie
![]()
kilolek
a czy któraś z Was spotkała się z wtórnym zatrzymaniem okresu podczas laktacji? czyli że był jeden normalny, a potem znów się nie pojawił? (nie ciąża na 10000000%)
u nas też było tak ciepło ja Igorka ubrałam w bodziaczka z krótkim rękawkiem bodziaczka z długim rękawkiem na to cieniutką koszulkę z długim rękawkiem skarpetki i ogrodniczki i czapeczkę ale w trakcie spaceru stwierdziłam że mu za ciepło i zdjęłam mu czapkę i ta koszulkę :-):-):-)i chyba było git dodam że wózkiem byliśmy na spacerku to mu do uszków nie nawiałoWrócilismy z Igorkiem ze spaceru...ale pogoda bajkowa :-) kurde chyba go ciut za grubo ubrałam ( body z długim rękawkiem, rajtuzki, ogrodniczki krótkie,polarek, czapeczka)..jak myślicie? Ni widzę żeby był zgrzany , trochę się boję tak rozgolaszać go od razu..jezuuu nic nie wiem((((
pocieszające jest to że mam koło domu las-mini las i Igor był megaszczęśliwy słysząc ptaszkiw gg radiu jest opcja słuchania odgłosów natury, puszczam mu a taen w mig zasnął myśląc że w lesie hihi