reklama

Listopad 2009

reklama
tak, to jest jak najbardziej normalne.Ja akurat wciaz czekam na okres, ale przyjaciolka dostala w 3 miesiacu po porodzie i od tego czasu cisza. Ginekolog powiedzial jej ze ma sie nie martwic, a cieszyc :) wyrownanie okresu tj aby byl co miesiac moze potrwac nawet do roku, szczegolnie gdy karmi sie piersia. Jak sie przestaje - okres szybciej sie wyrownuje i przychodzi o czasie ;)

dzięki dziewczyny!!
hmmm ja dwa poprzednie razy, jak już dostałam, to od razu regularnie.
Kilolek - zgłoś się - jak u Ciebie jest?

hej :) ja juz u ssiostry :d pogoda sie popsula ale dobrze choc nie pada <narazie> hehehe

maly w drodze byl super przez 2h spal przez kolejny czas bawil sie gadal i mruczal se :)
przyznam sie wam ze zgrzałam go troche i ma dupke odparzona bosh ... ;/ czuje sie zla matka ;P yh... no coz walczymy z odparzeniem ;-)

a moge wam powiedziec ze myslalam ze podroz bedzie gorsza ... a tu nawet samochod nie bylo za duzo na drodze ... pewnie dopeiro dzis ruszaja na mazury :)

a czy któraś z Was spotkała się z wtórnym zatrzymaniem okresu podczas laktacji? czyli że był jeden normalny, a potem znów się nie pojawił? (nie ciąża na 10000000%)

Iza poszukaj na chustoforum, w dziale ciaza, porod itd zamiescilam kiedys watek o drugiej @ po ciazy. Masa dziewczyn miala np jedna a druga dopiero po dajmy na to roku.

Wrócilismy z Igorkiem ze spaceru...ale pogoda bajkowa :-) kurde chyba go ciut za grubo ubrałam ( body z długim rękawkiem, rajtuzki, ogrodniczki krótkie,polarek, czapeczka)..jak myślicie? Ni widzę żeby był zgrzany , trochę się boję tak rozgolaszać go od razu..jezuuu nic nie wiem :(((((

pocieszające jest to że mam koło domu las-mini las i Igor był megaszczęśliwy słysząc ptaszki:) w gg radiu jest opcja słuchania odgłosów natury, puszczam mu a taen w mig zasnął myśląc że w lesie hihi
u nas też było tak ciepło ja Igorka ubrałam w bodziaczka z krótkim rękawkiem bodziaczka z długim rękawkiem na to cieniutką koszulkę z długim rękawkiem skarpetki i ogrodniczki i czapeczkę ale w trakcie spaceru stwierdziłam że mu za ciepło i zdjęłam mu czapkę i ta koszulkę :-):-):-)i chyba było git dodam że wózkiem byliśmy na spacerku to mu do uszków nie nawiało

cześć cioteczki :-) u nas dzisiaj oczywiście pada no bo przecież weekend się zaczął :-( natomiast ciepło jest :-)

reklama
u nas lalo od rana. Chlopaki tak marudzili, ze o 13 ubralismy się i mimo deszczu poszlismy na spacer, a jak tylko wrociliśmy do domu o 15 przestalo padać:angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry