kilolek
podwójna listopadowa mama
a czemu???Etna no niby wszystko ok...ale psychicznie nie bardzo. Wysiadam kompletnie coraz bardziej...i bardziej... i bardziej...
chodźcie na chata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a czemu???Etna no niby wszystko ok...ale psychicznie nie bardzo. Wysiadam kompletnie coraz bardziej...i bardziej... i bardziej...
Laska głowa do góry, może warto się spotkac na kawęEtna no niby wszystko ok...ale psychicznie nie bardzo. Wysiadam kompletnie coraz bardziej...i bardziej... i bardziej...
bylam bylo pustoa czemu???
chodźcie na chata
za poltora miesiaca bede w pl etna dziunka a moze piwko na miescie takie babskie bez dzieci facetow itp? daloby rade? npewno dobrze by nam zrobilo!!!!!!!!Etna no niby wszystko ok...ale psychicznie nie bardzo. Wysiadam kompletnie coraz bardziej...i bardziej... i bardziej...
no jak? od godziny na Was cczekam!Laska głowa do góry, może warto się spotkac na kawę)))), kiedy następne spotkanie kangurków?????
Ja myślę, że to brak neta cie wybił z ruwnowagi, parę dni z nami poklikasz i dojdziemy z tobą do ładu
bylam bylo pusto((((
wysłałam ci priivaej mi sie skasowala zakladka od strony chata i nie wiem gdzie was szukac:-( help:-(
Raz przez przypadek poleciala na sekundę pod wodę i lekko była w szoku a z noska wypłyneła woda ale się nei krztusiła...katrenki a ja !!!!!!!!!! ? ja tez chceza poltora miesiaca bede w pl etna dziunka a moze piwko na miescie takie babskie bez dzieci facetow itp? daloby rade? npewno dobrze by nam zrobilo!!!!!!!!

Wtedy nie bylo mi do smiechu.
przepraszam, nie wiedzialam, ze ty tez z okolic trojmiastakatrenki a ja !!!!!!!!!! ? ja tez chce![]()
oczywiscie jak najbardziej tez jestes zaproszona!!!!!!!!!! ale gafa 
ja się piszę na karmi kawowe z bitą śmietana i słomkaza poltora miesiaca bede w pl etna dziunka a moze piwko na miescie takie babskie bez dzieci facetow itp? daloby rade? npewno dobrze by nam zrobilo!!!!!!!!

. Wczoraj taki numer odwalilam, ze sama się z siebie juz wieczorem smiałam. To chyba hormony, po tym przyjeciu mialam pelne cycki (sciagalam ale recznie i tak byly pelne) caly dzien nie widzialam malego i w samochodzie juz wylam za nim jak szalona, tusz ciekł po kreacji. Szooook maly bawil sie z moja mama i dokazywal a ja wylam. 

zobaczymy kto dzisiaj na kogo bedzie czekałno jak? od godziny na Was cczekam!
My nie stety wypadlismy z rytmu zajęć basenowych, bo mały ciagle na antybiotyku, ale caly czas oswajamy go z woda w wanience, na buzkę lejemy wode konewką, lekko tak jak pisala martolinka schodzimy pod wode do noska. Taka nauka przez zabawe. Ale o plywaniu jeszcze nie ma mowy.Jak to jest z nurkowaniem u maluszków?
Coś mi po głowie świta że ona niby automatycznie zatrzymuja powietrze schodząc pod wodę ale jakoś nie miałam odwagi próbować...Raz przez przypadek poleciala na sekundę pod wodę i lekko była w szoku a z noska wypłyneła woda ale się nei krztusiła...
A swoją drogą wiecie może kiedy dzieciaczki tak naprawde są wstanie nauczyć się pływać?
.......
dziunka , etna moze spotkanko na kawe ?;-);-) takie rekolekcje dla dziunki
mamy juz 2 zabki !!!!!!1