Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no dziekuje ci bardzobuehehe mialo byc do martolinkibuehehe ale tobie tez gratuluje
![]()
A co do etny to najpierw ją............. a potem .............. i na końcu ..........![]()

A ja wlasnie zalapalam dola...bo wplynelo moje wynagrodzenie. Prawie 400zl mniej niz wczesniej:-(. 8kwietnia skonczyl mi sie macierzynski i zaczal wypoczynkowy. Na L4 i macierzynskim dostawalam srednia z 3 miesiecy poprzedzajacych zwolnienie lekarskie. myslalam, ze na wypoczynkowym bedzie tak samo, tymbardziej, ze osoby odchodzace wtedy z pracy dostaly ekwiwalent za zalegly urlop wlasnie srednia z 3 miesiecy. Wiec i ja na to liczylam...a chyba bede dostawac gola pensje ciut wieksza od minimalnej...buuuu....a juz teraz nam brakuje:-(. Wrazie czego napislam maila do kadrowej aby mi to wyjasnila, ale nie ludze sie ze bedzie inaczej...
Ale mam wieczor spaprany
![]()
no co ty ja i spiewanie, cos tam pada deszczyk kap, kap, kap ....rzede wszystkim nurkowanie, kładzenie dziecka na pleckach na wodzie , polewanie buzki-tak maksymalnieEtna a Ty znasz te piosenki co oni tam śpiewaja , bo ja nie moge sie tego nauczyć
![]()
Dziunka to poczekamy aż Pawełek etny bedzie zdrow i sie umowimy na jakies lody , spacer , czy na co macie ochote
A co do etny to najpierw ją............. a potem .............. i na końcu ..........![]()

nie oglądałam.kilolku a oglądałaś ZMIERZCH?? bo ja właśnie obejrzałam i jestem rozczarowana