reklama

Listopad 2009

reklama
royanna ja mam tak samo:crazy::crazy::crazy: Jak w ubiegłym miesiącu dostałam niską pensję to zastanawiałam się czemu, przeczytałam na pasku (jakiś tydzień macierzyński, reszta to urlop:baffled:), aż się boję o czerwiec i wakacje, bo wtedy to moja pensja to będzie:szok::szok::szok:

A ja wlasnie zalapalam dola...bo wplynelo moje wynagrodzenie. Prawie 400zl mniej niz wczesniej:-(. 8kwietnia skonczyl mi sie macierzynski i zaczal wypoczynkowy. Na L4 i macierzynskim dostawalam srednia z 3 miesiecy poprzedzajacych zwolnienie lekarskie. myslalam, ze na wypoczynkowym bedzie tak samo, tymbardziej, ze osoby odchodzace wtedy z pracy dostaly ekwiwalent za zalegly urlop wlasnie srednia z 3 miesiecy. Wiec i ja na to liczylam...a chyba bede dostawac gola pensje ciut wieksza od minimalnej...buuuu....a juz teraz nam brakuje:-(. Wrazie czego napislam maila do kadrowej aby mi to wyjasnila, ale nie ludze sie ze bedzie inaczej...

Ale mam wieczor spaprany
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ech, a ja się dziś dowiedziałam, że mój szef to jakieś przekręty robił i prawdopodobnie wpadł i biuro zamkną. Także nie mam co liczyć na wychowawczy.

rzede wszystkim nurkowanie, kładzenie dziecka na pleckach na wodzie , polewanie buzki-tak maksymalnie :) Etna a Ty znasz te piosenki co oni tam śpiewaja , bo ja nie moge sie tego nauczyć :)
no co ty ja i spiewanie, cos tam pada deszczyk kap, kap, kap ....
Dziunka to poczekamy aż Pawełek etny bedzie zdrow i sie umowimy na jakies lody , spacer , czy na co macie ochote:)

A co do etny to najpierw ją............. a potem .............. i na końcu .......... :D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
widzialyscie jak ja mam z nimi ciezko

Kilolek dzisiaj musisz mi wybaczyc padam na pysk, ciezki, meczacy dzien, uciekam do meza bo juz tez padl:-p

royannko nie jesteś osamotniona wszystkie tak mamy więc głowa do góry razem zawsze lepiej mimo wszystko:-):-)
dziunka to faktycznie nie fajnie:-(

kilolku a oglądałaś ZMIERZCH?? bo ja właśnie obejrzałam i jestem rozczarowana
nie oglądałam.
Rzadko ogladam filmy na podstawie książek które przeczytałam. Nigdy mi się nie podobają. Ale i tak duzo gorzej jest najpierw obejrzeć a potem przeczytać.0 pola dla wyobraxni.
Może się jeszcze an ten zmierzch kedys skuszę.

reklama
Tak, to tak jak z Harrym Potterem (tylko sie nie smiejcie). Ksiazki przeczytalam kazda po kilka razy (pierwsza czesc nawet 8 ;) a na filmach zasypiam... no i te filmy zburzyly swiat z ksiazek ktory wyczarowalam w swojej glowie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry