Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mały jakies humorki ma dziwne albo placze albo sie smieje jak baba
dzis se sesje urzadzilismy i probowalam sfotografowac psa i synka beuhehe ale smiechu bylo zamias Paweł patrzec na mnie to psa zaczepial a Pies albo uciekał od Pawła co go ciaga za ucho m.in albo przewracal sie i nie patrzył w obiektyw i całej sesji to mam 1 ładne zdjecie beuhehe wlasnie te co wstawilam na watek zdjeciowy pozatym ladnei prezentuje sie na tapecie w komorce ...
mały spi ... maz poszed z psem ... chata ogarnieta ... chleb sie piecze ... wiec odpoczywam ..
jutro idziemy na kontrolne ważenie zerkniemy jeszcze czy czysto i mam nadzieje ze pożegnamy sie z choroba na wieki
Katrenki jutro świeto u nas pół roczku naszych maleństw hihihi
HEjka..
JAka piękna dziś pogoda niedlugo ruszamy z mała na spacerek
Dziś mam wizyte u lekarza, boję się troche. Robilam badamnia krwi i wyszly mi nie zabardzo mam na 99% nadczynność TARCZYCY i dlatego tak chudne z dnia na dzien i trace sily (
Troche sie boje...
TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI!!
ps wasze malenstwa maja w taka pogode krotki rekaweek na dworze??
Fajnie az zaraz na dwor polece. Zaloz body, na to krotki rekaw, a na to bluze czy sweterek, ktory mozxesz w kazdej chwili zdjac lub zalozyc. Przedwczoraj bylysmy w parku, Asia w dlugim rekawie i bluzie, bylo cieplo, slonce, a za chwile wichura i deszcz. Zanim dotarlysmy do domu zmarzlysmy troche. Asia ma katar. Tak naglej zmiany pogody nie widzialam.
Kasiula, Katrenki gratulacje dla Waszych dzieci to już pół roczku
Asia trzymam kciuki za wizyte u lekarza jezeli chodzi o pogode to u nas sie rozjasnia wi swieci słonko . ale jeszcze nie na krótki rękaw