• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

dzieki:-) i buzka dla Pawelka:-)

to niesprawiedliwe....ja krzyknelam, ze musimy sie na kawe umowic jak bede w pl a teraz wy na mnie nie poczekacie i same sie tu umawiacie:-( ale mnie baby wysterowaly.....hahahahah

no co ty na ciebie tez poczekamy, glowa do gory, my idziemy dzisiaj na pierwszy krociutki spacerek od tygodnia. Mysle ze w jakims cieplym kocu :) na 30 min

reklama
Kochane - u nas temperatura podskoczyla do 20 stopni a 5 minut po tym rozszalala sie burza. Swietnie, po prostu swietnie.

u mnie zimno i pochmurno...mialam dzis isc na spacer ale od 1 probowalam nakarmic mala i polozyc ja na dzemke...w zwiazku z zabraniem smoka postanowila chyba przejsc na strajk glodowy w ramach protestu..... tak wiec niewiele zjadla, a potem wyla jak opetana 1,5h az zasnela na cale 15min..... terrorystka niedobra!tak wiec czekam az tata przyjdzie z pracy zje obiad i zabierze tego potworka na spacer co bym odpoczela psychicznie zanim zwariuje

To masz fajnie, bo ja jak przed chwila zaproponowalam aby A wzial Julie na rower to ten spojrzal na mnie jakbym sie z ksiezyca urwala i spytal czemu ja nie moge tego zrobic :O rece opadaja, rece opadaja, rece opadaja, a ja sie czuje jakbym grochem o scianie walila.

To masz fajnie, bo ja jak przed chwila zaproponowalam aby A wzial Julie na rower to ten spojrzal na mnie jakbym sie z ksiezyca urwala i spytal czemu ja nie moge tego zrobic :O rece opadaja, rece opadaja, rece opadaja, a ja sie czuje jakbym grochem o scianie walila.

dziunka jestem z toba kobieto, ja to mam dola permanentnie ze zmeczenia, mniej wiecej rycze co dwa dni:/ no nic jakos trza to przetrwac:/ oczywiscie ja sie nie umywam do ciebie, masz dwojke szkrabow;/

dziunka jestem z toba kobieto, ja to mam dola permanentnie ze zmeczenia, mniej wiecej rycze co dwa dni:/ no nic jakos trza to przetrwac:/ oczywiscie ja sie nie umywam do ciebie, masz dwojke szkrabow;/

Damy radę, będzie dobrze. Ja to sie zastanawiam czy to mnie slynna depresja poporodowa nie dopadla, ale kilka miesiecy pozniej :|

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry