banAna
Fanka BB :)
Damy radę, będzie dobrze. Ja to sie zastanawiam czy to mnie slynna depresja poporodowa nie dopadla, ale kilka miesiecy pozniej :|
tez sie zastanawiam :/
sto lat dla polroczkow, amelki, pawelka i tych,co minely: u ulenki i agi 4444
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Damy radę, będzie dobrze. Ja to sie zastanawiam czy to mnie slynna depresja poporodowa nie dopadla, ale kilka miesiecy pozniej :|
u nas słonce lekko sie przebija ale niebo brzydkie choc powiem ci ze 20 stopni jestZaraz się wścieknę! Budzę się a tu czarne chmury, wiatr wieje, ludzie grubo poubierani... Więc będe musiala zapakowac sie do auta, a potem na parkingu wrzucic Asie do chusty i tak uderzyc do przychodni. Podwójna robota...

u nas tak samo !Witam, u nas wczoraj byla piekna pogoda. Poszlysmy na spacer, wracajac pogoda sie zmienila i przemoklam do nitki. Dosłownie w ciagu minuty tak sie rozpadalo, zdazylam nakryc wozek folia przeciwdeszczowa uff dobre i to. A gdzis za oknem szaro... jak jak kocham taka pogode wrrrrr
obyKasiula może to się stanie rytuałem... U nas Konrad śpi przez całą noc i budzi się o 6.30. Daję mu kasze i on zaraz znowu zasypia i spimy jeszcze do 9. Może u Was też tak bedzie...))