• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
Zaraz się wścieknę! Budzę się a tu czarne chmury, wiatr wieje, ludzie grubo poubierani... Więc będe musiala zapakowac sie do auta, a potem na parkingu wrzucic Asie do chusty i tak uderzyc do przychodni. Podwójna robota...

cześć dziewczyny jak tam z rana?? u nas pogoda jak zwykle do bani już nie mam siły patrzeć za okno depresji się nabawię :-( na solarium zacznę chodzić z braku słońca- co w sumie nie jest najgorszym pomysłem bo 30.05 mamy komunię a ja rajstop nie włożę to bym sobie nogi opaliła :-):-)
syn mój zaczyna z miesiąca na miesiąc wcześniej wstawać a więc wyglądać zaczynam jak zombi z tego nie wyspania:-(
"dziunka z kropką" :-):-) głowa do góry faceci są tacy jak by im wiatr pomiędzy uszami hulał :-):-) co do depresji to też koniecznie się na solarkę wybierz to może ci przejdzie:-) albo do fryzjera albo na zakupy nie wiem ZRÓB COŚ DLA SIEBIE a nie tylko dla dzieciaczków w końcu jesteśmy kobietami i każda z nas musi być czasem EGOISTKĄ :-):-):-):-)
DZIEWCZYNKI STÓWECZKA DLA MALUSZKÓW Z OKAZJI TAK PIĘKNEGO WIEKU :-):-):-):-)

Zaraz się wścieknę! Budzę się a tu czarne chmury, wiatr wieje, ludzie grubo poubierani... Więc będe musiala zapakowac sie do auta, a potem na parkingu wrzucic Asie do chusty i tak uderzyc do przychodni. Podwójna robota...
u nas słonce lekko sie przebija ale niebo brzydkie choc powiem ci ze 20 stopni jest :o

Iza czy migrena Cie znow nawiedziła ??:nerd::baffled::baffled::baffled:

dzis Pawełek dzien matki zrobil i se spalismy do 9 ... :)

przed 6 wstał zjadł zdrzemnal sie z 30 minut i zaczał gadac ... wiec budze meza czy wstanie wczesniej i nim sie zajmie a on ze zaraz .... wiec po chwili wstał patrzy a on spi w łóżeczku heheheh :D i tak do 9 :)

Witam, u nas wczoraj byla piekna pogoda. Poszlysmy na spacer, wracajac pogoda sie zmienila i przemoklam do nitki. Dosłownie w ciagu minuty tak sie rozpadalo, zdazylam nakryc wozek folia przeciwdeszczowa uff dobre i to. A gdzis za oknem szaro... jak jak kocham taka pogode wrrrrr

Kasiula może to się stanie rytuałem... U nas Konrad śpi przez całą noc i budzi się o 6.30. Daję mu kasze i on zaraz znowu zasypia i spimy jeszcze do 9. Może u Was też tak bedzie... :)))

U nas wczoraj burza, urawnie chnury , wichura . Dziś rano też lało :( już powoli do siebie pogoda dochodzi :)
Ja to jestem blada jak sciana to już 1,5 roku jak mnie słońce nie dotykało (solarium , opalanie na plaży ).

reklama
Witam, u nas wczoraj byla piekna pogoda. Poszlysmy na spacer, wracajac pogoda sie zmienila i przemoklam do nitki. Dosłownie w ciagu minuty tak sie rozpadalo, zdazylam nakryc wozek folia przeciwdeszczowa uff dobre i to. A gdzis za oknem szaro... jak jak kocham taka pogode wrrrrr
u nas tak samo !
Kasiula może to się stanie rytuałem... U nas Konrad śpi przez całą noc i budzi się o 6.30. Daję mu kasze i on zaraz znowu zasypia i spimy jeszcze do 9. Może u Was też tak bedzie... :)))
oby :) hihih tylko cos musze zrobic zeby w nocy nei karmic yh ...

a ja własnei wczoraj bylam na solarce mmmm :))) wraca kolor mojej skóry buehehehe :D:D:D:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry