• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2009

reklama
sto lat dla wszystkich solenizantow od pawelka
44.jpg

Royanna przekazuję Ci dobre nadmorskie fluidy :)
Dziekuje ;) przydadza sie :)
royanna wiem jak to jest...mi dla odmiany zapomnieli w ogole zaplacic w tym miesiacu...juz kasa wplynela, ale szkoda gadac.....
Tez niezle...
royanna
Ciesz się, ze cokolwiek dostaniesz - ja od 3tyg nie dostaję nic, bo skończył się płatny macierzyński a zaczął bezpłatny :baffled: Niby na własne życzenie ale ciągnie po kieszeni że masakra... tak więc poniekąd wiem co czujesz.... :sorry2:
Nooo, to dsie odczuwa...
Kurcze, to teraz mi narobiłas stracha. Z tego co sie orientuje to urlop wypoczynkowy też powinien być średnią z kilku miesięcy. Nie rozumiem, dlaczego dostałas gołą podstawe! Mam nadzieje, ze i ja sie nie rozczaruje, bo za maj dostane wypłate tez jako urlop wypoczynkowy (macierzynski tez mi sie właśnie skonczył )
Oby u Ciebie bylo inaczej! Ja napislam do kadr i dostalam odpowiedz, ze wszystko jest prawidlowo naliczone i od przyszlego miesiaca bedzie mi wplywac normalne moje wynagrodzenie. Kurcze, tylko ze gole, bo nie pracuje to zadnych premiii nie ma...
royanna ja mam tak samo:crazy::crazy::crazy: Jak w ubiegłym miesiącu dostałam niską pensję to zastanawiałam się czemu, przeczytałam na pasku (jakiś tydzień macierzyński, reszta to urlop:baffled:), aż się boję o czerwiec i wakacje, bo wtedy to moja pensja to będzie:szok::szok::szok:
Ech...brak slow...tak nie powinno byc.
Ech, a ja się dziś dowiedziałam, że mój szef to jakieś przekręty robił i prawdopodobnie wpadł i biuro zamkną. Także nie mam co liczyć na wychowawczy.
Tez nieciekawie...
Ja na wychowawczy moglabym pojsc, ale ze wzgledow finansowych nie moge :/ Ech...zycie
royannko nie jesteś osamotniona wszystkie tak mamy więc głowa do góry razem zawsze lepiej mimo wszystko:-):-)
(...)
Noooo :))

Dzieki dziewczyny :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry