katrenki
Fanka BB :)
dziekiJa tez STOOO LLAAATTTT dla Pawelka i Amelki, przegapilam, przepraszam.
Katrenki - sliczny suwaczek![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziekiJa tez STOOO LLAAATTTT dla Pawelka i Amelki, przegapilam, przepraszam.
Katrenki - sliczny suwaczek![]()
moja spi....nawet nie bylo tragediii.troche pomarudzila i zasnela...za to caly dzien pieknie mi dala do wiwatu!!!Karolina to moze na randkę ich wyślemy ? bueheh niech se poświetuja![]()
DziekujeRoyanna przekazuję Ci dobre nadmorskie fluidy![]()
Tez niezle...royanna wiem jak to jest...mi dla odmiany zapomnieli w ogole zaplacic w tym miesiacu...juz kasa wplynela, ale szkoda gadac.....
Nooo, to dsie odczuwa...royanna
Ciesz się, ze cokolwiek dostaniesz - ja od 3tyg nie dostaję nic, bo skończył się płatny macierzyński a zaczął bezpłatnyNiby na własne życzenie ale ciągnie po kieszeni że masakra... tak więc poniekąd wiem co czujesz....
![]()
Oby u Ciebie bylo inaczej! Ja napislam do kadr i dostalam odpowiedz, ze wszystko jest prawidlowo naliczone i od przyszlego miesiaca bedzie mi wplywac normalne moje wynagrodzenie. Kurcze, tylko ze gole, bo nie pracuje to zadnych premiii nie ma...Kurcze, to teraz mi narobiłas stracha. Z tego co sie orientuje to urlop wypoczynkowy też powinien być średnią z kilku miesięcy. Nie rozumiem, dlaczego dostałas gołą podstawe! Mam nadzieje, ze i ja sie nie rozczaruje, bo za maj dostane wypłate tez jako urlop wypoczynkowy (macierzynski tez mi sie właśnie skonczył )
Ech...brak slow...tak nie powinno byc.royanna ja mam tak samoJak w ubiegłym miesiącu dostałam niską pensję to zastanawiałam się czemu, przeczytałam na pasku (jakiś tydzień macierzyński, reszta to urlop
), aż się boję o czerwiec i wakacje, bo wtedy to moja pensja to będzie
![]()
Tez nieciekawie...Ech, a ja się dziś dowiedziałam, że mój szef to jakieś przekręty robił i prawdopodobnie wpadł i biuro zamkną. Także nie mam co liczyć na wychowawczy.
Nooooroyannko nie jesteś osamotniona wszystkie tak mamy więc głowa do góry razem zawsze lepiej mimo wszystko:-):-)
(...)
No, Leo wyprasowany, ciuszki na jutro też, dzieci śpią. Teraz mogę odetchnąć![]()