martolinka
Mama i nie tylko :-)
DZIUNKA , ETNA36 kiedy Kawa? ja to jestem tu troche uwiazana i tesknie za babskim gadaniem ;D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u mnie dzis o 8.30 na 3 pietrze w cieniu bylo 20 stopni !! ;oU nas słoneczko na niebie i jak narazie 17 stopni a my byc do 23!!
Teraz juz jest goraco!!
Dzieki wielki od PawełkaKasiula, Katrenki gratulacje dla Waszych dziecito już pół roczku
Asia trzymam kciuki za wizyte u lekarzajezeli chodzi o pogode to u nas sie rozjasnia wi swieci słonko . ale jeszcze nie na krótki rękaw
![]()
taaaaaaaaaaaTaaa, jakies termometry macie pochrzanione, albo ja w innym kraju mieszkam - u mnie obecnie 14 stopni w cieniu. I wieje zimny wiatr.
hahahTaaa, jakies termometry macie pochrzanione, albo ja w innym kraju mieszkam - u mnie obecnie 14 stopni w cieniu. I wieje zimny wiatr.
U nas słoneczko na niebie i jak narazie 17 stopni a my byc do 23!!
Teraz juz jest goraco!!
DZIUNKA , ETNA36 kiedy Kawa? ja to jestem tu troche uwiazana i tesknie za babskim gadaniem ;D
Ja odpadam, Asia ma katar, nie wiem na jakim tle, wydaje mi sie ze to nie wirus, tylko zwykle przeziebienie, ale wole nie ryzykowac.