reklama

Listopad 2009

rzede wszystkim nurkowanie, kładzenie dziecka na pleckach na wodzie , polewanie buzki-tak maksymalnie :) Etna a Ty znasz te piosenki co oni tam śpiewaja , bo ja nie moge sie tego nauczyć :)

reklama
dziunka , etna moze spotkanko na kawe ? :);-);-) takie rekolekcje dla dziunki:-D

Hahaha dobre :) Ja się piszę - oczywiście z dziećmi :baffled: no może tylko z jednym dzidziem ;-) To kiedy, kiedy i gdzie?

Jesli chodzi o termin, to napewno musicie dac mi jeszcze tydzien az maly wydobrzeje do konca, a potem jestem cała wasza.

O matko, Martolinka - jak my ją wykorzystamy? Trzeba dobrze obmyśleć :-D

No i gratuluję ząbków :)

ah... jestem wreszcie .. od 9 neta nie mialam .... dzownilam to mowili ze nie da sie nic zrobic ze wysla kogos przed 16 :| i przyjechal chłopak i cos zrobil w poł minuty :| jakby nie mogli powiedziec przez telefon sama bym zrobila .... yh ....

Kilolku gratulacje zębiska :) no u nas tez lada chwila zebek bedzie w pełni na wierzchu :) 1 milimetr dzieli go hihihi

Hahaha dobre :) Ja się piszę - oczywiście z dziećmi :baffled: no może tylko z jednym dzidziem ;-) To kiedy, kiedy i gdzie?

O matko, Martolinka - jak my ją wykorzystamy? Trzeba dobrze obmyśleć :-D

No i gratuluję ząbków :)

Dziunka to poczekamy aż Pawełek etny bedzie zdrow i sie umowimy na jakies lody , spacer , czy na co macie ochote:)

A co do etny to najpierw ją............. a potem .............. i na końcu .......... :D

A ja wlasnie zalapalam dola...bo wplynelo moje wynagrodzenie. Prawie 400zl mniej niz wczesniej:-(. 8kwietnia skonczyl mi sie macierzynski i zaczal wypoczynkowy. Na L4 i macierzynskim dostawalam srednia z 3 miesiecy poprzedzajacych zwolnienie lekarskie. myslalam, ze na wypoczynkowym bedzie tak samo, tymbardziej, ze osoby odchodzace wtedy z pracy dostaly ekwiwalent za zalegly urlop wlasnie srednia z 3 miesiecy. Wiec i ja na to liczylam...a chyba bede dostawac gola pensje ciut wieksza od minimalnej...buuuu....a juz teraz nam brakuje:-(. Wrazie czego napislam maila do kadrowej aby mi to wyjasnila, ale nie ludze sie ze bedzie inaczej...

Ale mam wieczor spaprany
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja wlasnie zalapalam dola...bo wplynelo moje wynagrodzenie. Prawie 400zl mniej niz wczesniej:-(. ...
Ale mam wieczor spaprany
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
royanna
Ciesz się, ze cokolwiek dostaniesz - ja od 3tyg nie dostaję nic, bo skończył się płatny macierzyński a zaczął bezpłatny :baffled: Niby na własne życzenie ale ciągnie po kieszeni że masakra... tak więc poniekąd wiem co czujesz.... :sorry2:

A ja wlasnie zalapalam dola...bo wplynelo moje wynagrodzenie. Prawie 400zl mniej niz wczesniej:-(. 8kwietnia skonczyl mi sie macierzynski i zaczal wypoczynkowy. Na L4 i macierzynskim dostawalam srednia z 3 miesiecy poprzedzajacych zwolnienie lekarskie. myslalam, ze na wypoczynkowym bedzie tak samo, tymbardziej, ze osoby odchodzace wtedy z pracy dostaly ekwiwalent za zalegly urlop wlasnie srednia z 3 miesiecy. Wiec i ja na to liczylam...a chyba bede dostawac gola pensje ciut wieksza od minimalnej...buuuu....a juz teraz nam brakuje:-(. Wrazie czego napislam maila do kadrowej aby mi to wyjasnila, ale nie ludze sie ze bedzie inaczej...

Ale mam wieczor spaprany

Kurcze, to teraz mi narobiłas stracha. Z tego co sie orientuje to urlop wypoczynkowy też powinien być średnią z kilku miesięcy. Nie rozumiem, dlaczego dostałas gołą podstawe! Mam nadzieje, ze i ja sie nie rozczaruje, bo za maj dostane wypłate tez jako urlop wypoczynkowy (macierzynski tez mi sie właśnie skonczył )

reklama
Jak to jest z nurkowaniem u maluszków?
Coś mi po głowie świta że ona niby automatycznie zatrzymuja powietrze schodząc pod wodę ale jakoś nie miałam odwagi próbować... :sorry2: Raz przez przypadek poleciala na sekundę pod wodę i lekko była w szoku a z noska wypłyneła woda ale się nei krztusiła...
A swoją drogą wiecie może kiedy dzieciaczki tak naprawde są wstanie nauczyć się pływać?
dzieci umieją pływac od urodzenia. Jesli będą miały kontakt z woda to będą pływaly, a jesli nei to zaczną zpaominać ale na powrót nauczyć sie mogą w każdej chwili. Mój Kuba jak miał pół roku to już pięknie sam plywał.
Chyba, że chodzi ci o jakiś wyrafinowyny styl typu kraul to jednak musisz jeszcze poczekac :-D

ja się piszę na karmi kawowe z bitą śmietana i słomka :))))
dziunka to pewnie soczek, ale co tam wezmiemy ją hihihi, tylko czekam na opis jej rozszerzenia diety, co by mogła Joasię z mężem zostawić. DZIUNKNA halo halo GDZIE JESTEŚ???????????????????????
Ja sie piszę śmialo :) może byc z dziecmi i bez dzieci. Bez dzieci tak do 6/7 godz bo potem rycze jak głupia :-D:-D:-D. Wczoraj taki numer odwalilam, ze sama się z siebie juz wieczorem smiałam. To chyba hormony, po tym przyjeciu mialam pelne cycki (sciagalam ale recznie i tak byly pelne) caly dzien nie widzialam malego i w samochodzie juz wylam za nim jak szalona, tusz ciekł po kreacji. Szooook maly bawil sie z moja mama i dokazywal a ja wylam. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

zobaczymy kto dzisiaj na kogo bedzie czekał

My nie stety wypadlismy z rytmu zajęć basenowych, bo mały ciagle na antybiotyku, ale caly czas oswajamy go z woda w wanience, na buzkę lejemy wode konewką, lekko tak jak pisala martolinka schodzimy pod wode do noska. Taka nauka przez zabawe. Ale o plywaniu jeszcze nie ma mowy.

GRATULACJE ZĄBKÓW ale się rozpędzacie nononono

Kawa tez może być hihihi:-):-):-) jak nie ma karmi. Jesli chodzi o termin, to napewno musicie dac mi jeszcze tydzien az maly wydobrzeje do konca, a potem jestem cała wasza.

martolina zdaj mi relacje z basenu co tam teraz musimy z malym cwiczyc w wannie zebysmy tak calkiem za murzynami nie byli;-)
no jakoś bbez zmmian widzę!!!

ah... jestem wreszcie .. od 9 neta nie mialam .... dzownilam to mowili ze nie da sie nic zrobic ze wysla kogos przed 16 :| i przyjechal chłopak i cos zrobil w poł minuty :| jakby nie mogli powiedziec przez telefon sama bym zrobila .... yh ....

Kilolku gratulacje zębiska :)
no u nas tez lada chwila zebek bedzie w pełni na wierzchu :) 1 milimetr dzieli go hihihi
tos się obudziła!!!! Przed wiielkanoca wyszły!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry