• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

cześć, ja tez rano myślałam, że jest niedziela ;-) Mały w nocy obudził się i godzinę nie spał, ja ledwo żywa, a tego na pogaduszki wzięło :baffled: no ale zjadł i poszedł spać.
U nas od wczoraj pada, pada i pada, a i wieje:angry: nawet na spacer nie wyjdę:-(
Tez mam problemy z BB, czasem mi się nie otwiera, wyrzuca mnie ze strony, fioła idzie dostać, bo chciałąbym posiedzieć, a jak mam tak co chwilę odświeżać i od nowa się logowac to mi się odechciewa, a i trwa to od tygodnia:-(
Dobra, ale od rana marudzę, przepraszam, chyba lewą nogą wstałam.
Ale Wam życzę miłego , pogodnego dnia!!!!!!!

reklama
Laski nastała ciemność:tak::baffled: siedzę przy zapalonym świetle , leeeeeeeeje, bez słońca , mgły , gruba warstwa chmur Armageddon!!!!!!

Witajcie!!!!!!!
chmury , brak słońca , leeeeeeeeeeje, mgła- siedze przy zapolonym świetle- Armageddon!!!!!!!!!! poza tym po raz piąty wysyałam tego posta , bo ciągle coś mi go kasuje:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
HeloooooŁŁŁŁ :D
ja jak zwyklew tyle,w week mnie nie było...
u NAs ok wsio jakby kogoś interesowało:D Igorek trzymany za rączki chodzi i skończył 2 dni temu 11 miesięcy noto leeeeeecimy jak z górkiiiiiiiiii teraz :-))))))))) buziaki

Witam po małej przerwie choroba mnie dopadła i poległam. Dzis jest juz lepiej Jaś narazie zdrowy oby tak zostało. Idę nadrabiać długą lekturę. Pozdrawiam Was wszystkie.

Witam i ja po małej przerwie. Choroba mnie dopadła i poległam. Idę nadrabiać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się z rana ;D
Coś się popsuło czy naprawdę nikt nic nie napisał od wczoraj ;P?
U mnie szaro,buro i ponuro. Nadal kulawa kura ze mnie ;/
Mały już po spacerku z babcią a wczoraj chyba pierwszy raz w życiu spacerował z tatą sam na sam. Widzowie twierdzą ze to nie był spacer tylko szybki trucht ;D no ale 40 minut ich nie było ;D
Właśnie na Discovery travel&living oglądam o rodzinie, która ma 8 dzieci ;D Raz im się urodziły bliźniaki a potem sześcioraczki - a my narzekamy hehehehehe Ale super takie domowe przedszkole ;D Najważniejsze nie zwariować ;P

edit...........ojej byłyście...a mi BB pokazywało wiadomości wczorajsze ;/

Czesc Dziewczyny.

U mnie leje od rana. Ponuro jakby wieczor juz byl. Do tego nie mam sygnalu z tv i nici z ogladania.
Byla przed chwila u mnie babcia. Oli sie tak rozbudzil ze juz od godz probuje zasnac i nie moze, rzuca sie po lozeczku, skacze, wierci na zmiane z placzem i trzaskaniem glowa o barierke :/ normalnie by juz godzine spal... oj bedzie ciezki dzien.

reklama
hehehhe cos sie psuło :) info od admina

Wczoraj w nocy wgrałem aktualizację forum i wprowadziłem plik z błędem. Mieliśmy problemy, ale już wszystko powinno działać OK. Przykro mi z powodu problemu :-(Admin

wszytskie posty co pisałyscie pojawiły sie juz :d kilka polaczylam :)

u nas tez szaro i jakos tak brzydko jak w niedziele ;P

Ula 2+8 :) fajny program :d ale powtarzaja wiec nie ogladam :D a wesoło tam u nich oj wesoło :)

dla Igorka 100 lat spoznione ale szczere :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry