Witajcie, u nas tez dzis brzydko na dworzu, a ja musze z mala sie tluc do szpitala na wizyte kontrolna

moja wczoraj poszla spac o 22.30 i spala do 9.30, oczywiscie z krotkimi przerwami na cyca

no i teraz przyssala sie i usypia, niestety, za ok. 40 min. bede musiala ja zbudzic (choc pewnie jak odloze do lozeczka to sie sama obudzi w kilka min.
Dziewczyny z UK - w tv reklamuja, ze w Sainsburym jest promo na art. dzieciece o 1/3 ceny, warto by zajrzec. W tych wiekszych maja fajne kolorowe spioszki tanio i body - sama sie chyba wybiore, bo potrzebuje wiekszych rozm. bodziakow.
Poza tym mala zepsula nam stacjonarny (chyba jest do wywalenia), zepsula mi kom. (od 3 tyg. nie moge dzwonic a dzis juz nawet wyswietlacz padl

, no i ostatnio zepsula ladowarke do laptopa (oslinila tak, ze nie dzialala przez cala noc, cale szczescie rano sie wlaczyla). Ehh, niby zabieramy jej pilot od tv, ladowarki, tel. ale i tak zawsze znajdzie sposob, zeby je dopasc
(...) Kurcze mam nadzieje że mnie źle nie zrozumiecie, bo kocham synka nad życie i nie wyobrażam sobie że mogła bym go nie mieć, jestem szczęliwa z tym jak jest teraz, ale gdyby Krzyś pojawiłsię tochę później to moze była bym lepszą mamą.
Eee tam, nie sie co zastanawiac, co by bylo gdyby, maluszek jest na swiecie i najwazniejsze, ze kochasz go ponad wszystko, wszystko inne nie ma juz znaczenia, zreszta sam fakt ze sie boisz o mame o tym swiadczy

dzieci zmieniaja czlowieka, wywracaja nasz swiat do gory nogami i teraz wszystkie plany kreca sie wokol nich. I to jest normalne.
A babcia nie zastapi mu mamy, przeciez go nie oddajesz tylko ci pomoze troche. Moja mama tez przylatuje wkrotce sie zajac Marynia i ja juz sie nie moge doczekac

Poza tym nie ma znaczenia w jakim wieku jestes, mama zostajesz z chwila poczecia i od tej pory caly czas sie uczysz jak byc lepsza.
No i ja uwazam, ze macierzynstwo to najpiekniejszy dar, jaki otrzymuje kobieta.