• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Listopad 2009

Ula bardzo lubię ten program :)

Mi też bb się chrzaniło, już działa, ufff!
ja tez od poczatku go ogladałam do konca tzn. do rozpadu malzenstwa, trach i po wszystkim, facet mial dosc tego wszystkiego, ta żona troche nim pomiatala - moim zdaniem. ona zostala z dziecmi on sie wyprowadzil i ich odwiedza
Ech, to taki typ jak moja babcia która uważa że ja nie karmię swoich dzieci, że źle się imi opiekuję, to samo mówiła o mojej matce że zawsze miała pustą lodówkę - a jak widać cała nasza czwórka zyje i mamy się dobrze ;) Nie pamiętam też żebym kiedykolwiek chodziła głodna.
Tyle że moja mama wymiękła i mnie oddała babci jak miałam koło 10 lat, dla mojego dobra, a teraz mówi że w życiu by tego nie zrobiła już nigdy i bardzo tego żałuje. Także nie oddawaj synka za żadne skarby świata i najlepiej nie proś teściowej o żadną pomoc!
Jak tak bardzo chce niech sobie zrobi sama dziecko albo adoptuje jeśli dzieci mieć już nie może. Twój syn jest TWÓJ.

Biedulka, daj jej buziaka ode mnie :*
Dziunka to od 10 roku zycia bylas u babci tylko?? jaki masz z nia kontakt, nie tesknilas za mama?
witam sie!
moje dziecie postanowilo, ze czas zaczac chodzic:tak::szok: jestem super dumna i szoku, ze stalo sie to tak poprostu nagle zaczela robic kroki i idzie jej coraz lepiej :-) niesamowicie poprawila mi nastroj :-)

gratulacje!!!!! to juz cos

moj tak jak kilolka molestuje wszystkich zeby z nim za raczki chodzic, sam nic, nawet dalej nie chce mi raczkowac, nie i koniec!

Widze ze na konkurs bebiko jest nas coraz wiecej, mam nadzieje ze bb bedzie w pierwszej dziesiatce hihihihihi

reklama
gratuluje Katrenki! :))))))

super pomysl z tym dzialem Pierwsza Pomoc :)

a z mojego wczorajszego doswiadczenia - dzewczynki, uwazajcie, jak macie zawieszone hustawki w drzwiach........ moje dziecko wczoraj na takiej guza zaliczylo, nie hustal sie wprawdzie mocno, ale w trakcie sie wychylil na bok i zaliczyl srodkiem czola w futryne, niby stalam obok, ale nie zdazylam go zatrzymac...... na szczescie lod pomogl, dzis tylko mala czerwona szramka zostala, ale co sie maly nakrzyczal(chyba bardziej ze strachu) to jego :(

Cześć kobitki! Ja jestem po dłuższej przerwie z powodu gości ale postaram sie chociaż ciut nadrobić...:))) U nas wszystko ok oprócz mojej walki z ranami w pachwinach Konrada. Na początku myślałam, że to odparzenie, potem że atopowe zapalenie skóry a dziś lekarz mówi, że too mu wyglada na jakąś infekcje. Powiem Wam masakra, walcze od 3 tygodni i w ruch poszła mąka, sudocrem, bepanthen, emolium, mycie czystą wodą i nawet zwykły krem Nivea i nic... Ale to w sumie na inny wątek... hehe...

Hej dziewuszki, ja tylko na minutkę bo cały dzien szukałam inspiracji pokoju dziecięcego. Weszłam nawet na nasz wątek o pokoikach dla naszych maleństw ;D
Spec już niedługo do nas przychodzi i 3 pokoje włącznie z małego mogę urządzić od podłóg i ścian a ja nie mam weny, gustu itd. Najlepiej widzę koncowy efekt.
Jestem totalne beztalencie i nie mam wyobraźni. Jak sobie pooglądałam Wasze pokoiki i mieszkanka to aż westchnęłam ;D
Klaudzia a Ty to już kobieto masz w tym temacie talent!!!!
Macie może dziewczynki jakieś piękne pokoiki albo zdjęcia na necie? Bo ja już świruję ;p
Ps. nie wiem czy na jednej ścianie nie zrobić małemu tapety 3d o coś takiego:
TAPETA 3D DLA DZIECI SAFARI, DŻUNGLA-KLEJ GRATIS! (1234023893) - Aukcje internetowe Allegro
Kingula a jakie Ty masz wypasione mieszkanko........łomatkoooo!!! ;P

Tymczasem buziaki ;D

Dziewczyny z UK - w tv reklamuja, ze w Sainsburym jest promo na art. dzieciece o 1/3 ceny, warto by zajrzec. W tych wiekszych maja fajne kolorowe spioszki tanio i body - sama sie chyba wybiore, bo potrzebuje wiekszych rozm. bodziakow.

Poza tym mala zepsula nam stacjonarny (chyba jest do wywalenia), zepsula mi kom. (od 3 tyg. nie moge dzwonic a dzis juz nawet wyswietlacz padl:(, no i ostatnio zepsula ladowarke do laptopa (oslinila tak, ze nie dzialala przez cala noc, cale szczescie rano sie wlaczyla). Ehh, niby zabieramy jej pilot od tv, ladowarki, tel. ale i tak zawsze znajdzie sposob, zeby je dopasc:)
w saisburym bylam, bo mialam jeszczekupony,zrobilam mega zakupy, m in te saszetki ella's kitchen, ktore polecalas- fajne sa, a przy kasie sie okazalo,ze jeden kupon przeterminowany,a drugiego zapomnialam dac :)))))

co do telefonow, to malej czasami dawalam domowy z zablokowana klawiatura i ostatnio tak mnie urzadzila,ze odblokowala i jeszcze ustawila automatyczna sekretarke, ktorej przez 3 dni nie umialam wylaczyc!
komorki nie dostaje po tym ,jak odlamala mi dwa plastikowe kawalki ze skorzanego etui

gratuluje Katrenki! :))))))

super pomysl z tym dzialem Pierwsza Pomoc :)

a z mojego wczorajszego doswiadczenia - dzewczynki, uwazajcie, jak macie zawieszone hustawki w drzwiach........ moje dziecko wczoraj na takiej guza zaliczylo, nie hustal sie wprawdzie mocno, ale w trakcie sie wychylil na bok i zaliczyl srodkiem czola w futryne, niby stalam obok, ale nie zdazylam go zatrzymac...... na szczescie lod pomogl, dzis tylko mala czerwona szramka zostala, ale co sie maly nakrzyczal(chyba bardziej ze strachu) to jego :(

Oj, biedaczek :(

Cześć kobitki! Ja jestem po dłuższej przerwie z powodu gości ale postaram sie chociaż ciut nadrobić...:))) U nas wszystko ok oprócz mojej walki z ranami w pachwinach Konrada. Na początku myślałam, że to odparzenie, potem że atopowe zapalenie skóry a dziś lekarz mówi, że too mu wyglada na jakąś infekcje. Powiem Wam masakra, walcze od 3 tygodni i w ruch poszła mąka, sudocrem, bepanthen, emolium, mycie czystą wodą i nawet zwykły krem Nivea i nic... Ale to w sumie na inny wątek... hehe...

Współczuję, oby to szybko znikło!

Banana moja już wycwaniła jak się wyciąga baterie z pilotów. Potrafi każdy pilot otworzyć :| Strach pomyśleć co by było gdyby połknęła! Dlatego wniosłam kategoryczny zakaz zabawy pilotami ;)

Ula Ja to raczej minimalistka w tych sprawach, lubię jak są tylko najbardziej potrzebne meble i jak najmniej pierdół na nich. Lubię przestrzeń, duże pokoje, najlepiej bardzo słoneczne. Pewnie nie przesadziłabym ze ścianami i ozdobami na nich. Przypuszczam że dwie ściany byłyby puste, na trzeciej ew. jakieś obrazki/naklejki, na czwartej może tablica aby można było po niej pisać kredą czy pisakiem? VOX świetne meble wyprodukował dla dzieci, np. szafa, gdzie z jednej strony są normalne drzwi, z drugiej drzwi do pisania ;)

o: http://www.ma-ma-ma.pl/kolekcje-mebli-mamama/pook-pook/

Ale te są rewelacyjne http://www.ma-ma-ma.pl/kolekcje-mebli-mamama/meee/

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry