reklama

Listopad 2009

reklama
Witam sie i ja. Byłam już w skarbówce i w mopsie zalatwiec rodzinne. No i oczywiscie nic nie załatwilam hehe. Jutro moj N musi ruszyc bo wniosek na niego wypisalam. Mala dzis w nocy obudzila sie o 24.00 z takim placzem ze szok. Nie wiem co sie stało, czy sie wystraszyla , czy moze ja cos bolalo. Dopiero jak wyszłyśmy z sypialni do salonu to sie uspokoila. A i od wczoraj katar sie przyczepil do niej. Użycie fridy graniczy z cudem, wiec masc majerankowa poszla w ruch. Ide nadrabiac watki.

Ps. pamietacie o glosach?? :-):-)

A mój sąsiad z góry właśnie wziął się za wiercenie...

Generalnie jestem bardzo tolerancyjna jeśli chodzi o różne remonty, bo sami urządziliśmy sąsiadom 3-miesięczną masakrę, ale po 20 nikt już u nas nie wiercił ani nie walił młotem.... Mi tam rybka, ale jak mi dzidka wystraszy, wrrr....

mojej super sąsiadki i tak nic nie przebije...w sobote robiła urodziny ( ma okolo 40 lat) do 3w nocy ryja pruła ,ma w dupie spi male dziecko -mamy wspolny balkon przedzielony...ktos z jej gosci mowi na balkonie " Agnieszkaale jutro bedziesz miała lipe ,pewnie Ci ktoś uwage zwróci...."a ona : "jebie mnie to jebie !!!"...kiedys 2 razy zwróiłam uwagę ale mnie olała...jest chamską wredną blondynką , na moje oko stara panna bo mieszka sama lub po rozwodzie....pijaczka do potęgi !!! obmyslam plan zemsty jak się będę wyprowadzać ale pomysłow brak..liczę na WASZĄ POMOC HIHI :-)

Wlasnie wrocilam z Tomim z miasta / pseudo spaceru bo deszcz siąpi caly czas, a juz musialam pojsc. Maly jeczal cala droge, bo nie znosi byc nakryty folia na wozku...
Glowa mi peka, szybko kawa, ale pewnie poczekam, az zadziala :( ja juz chce lato!!!! albo chociaz zeby te chlapy minely bo juz mam po paru dniach dosc heheh

Tomulkowi sie wybily dwie gorne jedynki! :) wiec mamy juz czteropak ;) Jemu to jakos "dziwnie" idzie..... po dwa na raz :)
Moze teraz w koncu ladnie usnie w nocy, bo ostatnio to cuda na kiju wyprawial :)
Milego dnia! :)

(...) My planujemy jakiś remont. Tzn. boimi się ładnie wszystko wyszykować sobie a Ci co u nich wynajmujemy jeszcze za 2-3 m-ce nam powiedzą ,że coś im nie halo i będziemy musieli sie wyprowadzić a oni sobie innym wynajmą drożej (...)

A na ile umowe masz podpisana? Jesli sie dogadalas, ze mozesz sobie zmiany wprowadzic (np. przemalowac) to spoko, nie powinni sie burzyc.

(...) Pianistka uszy do góry:) pomyśl ile jeszcze pięknych rzeczy przed Wami, smiem twierdzic , ze nawet ciekawszych niz z okresu noworodkowego :)

Dzieki, juz mi przeszlo, to taki chwilowy dolek byl... no i nie chce myslec, ile jeszcze minie az staniemy na wlasnych nogach, wiem ze kupa osob ma gorzej od nas i w sumie to nie mam prawa narzekac, ale czasem taki ciezar sie czuje, ze jednak czlowiek lapie dola...

(...) ktos z jej gosci mowi na balkonie " Agnieszkaale jutro bedziesz miała lipe ,pewnie Ci ktoś uwage zwróci...."a ona : "jebie mnie to jebie !!!" (...)

O kurde, ale masz sasiadke - wspolczucia i niestety, ale na glupote nie ma rady. Trzeba bylo na policje zadzwonic. Albo nagrac na kom i na youtube ja wrzucic:)

Moja wredotka zasnela wczoraj o 12.20 w nocy, tyle jeszcze sie dawala po lozku, maz juz spal a ja z nia siedzialam. Za to dzis wstala po 10:) no i teraz usypia pod cycem na drzemke.
Ja dzis mam sporo spraw do zalatwienia - musze leciec odebrac w koncu moj zrobiony tel. (mam nadzieje ze zrobili?), isc do banku z moja trefna karta, pozniej czesciowe zakupy i szybkie sprzatanie chaty, bo wiezcorem znajomi przychodza na piwko nasza rocznice slubu swietowac:)
Pogoda nadal do d..., nie chce sie z domu w ogole wychodzic.
Pozdrowka dla was.

mojej super sąsiadki i tak nic nie przebije...w sobote robiła urodziny ( ma okolo 40 lat) do 3w nocy ryja pruła ,ma w dupie spi male dziecko -mamy wspolny balkon przedzielony...ktos z jej gosci mowi na balkonie " Agnieszkaale jutro bedziesz miała lipe ,pewnie Ci ktoś uwage zwróci...."a ona : "jebie mnie to jebie !!!"...kiedys 2 razy zwróiłam uwagę ale mnie olała...jest chamską wredną blondynką , na moje oko stara panna bo mieszka sama lub po rozwodzie....pijaczka do potęgi !!! obmyslam plan zemsty jak się będę wyprowadzać ale pomysłow brak..liczę na WASZĄ POMOC HIHI :-)
zrób mega impreze bo innego sposobu nie ma i może trafisz akurat na dzień kiedy ona bedzie skacowana...
u nas lokator (dodam że nasz lokator) do jakiegoś czasu nons top biby robił,siedzieli całą noc i głosne smiechy,czasami to trwało do 10 rano ale któregoś pieknego dnia o 8 rano obudzili mnie i Emilkę i nei wytrzymałam poleciałam na dół i tak ich opier.... że od tamtej pory juz jest cisza (oczywiście towarzystwo wyprosiłam z mieszkania i zakazałam przebywaniu w nim po 22) i jak narazie trzymają się tego ale na jak długo...ja już siły nie mam do tych lokatorów ,patologia straszna (my mieszkanie kupilismy 2 lata temu ale kupilismy z ta lokatorką i zaproponowaliśmy jej przejsc do naszego mieskzania piętro wyżej,wyremontowanego,z umeblowaniem kuchni i łazienki no i ona odmówiła zaczęła sie awantura że ona tu mieszka tyle lat i że nie będzie się wyprowadzać,więc założylismy sprawe w sądzie którą wygraliśmy ma już komornika na karku i jeszcze musimy teraz eksmisje założyć bo czynszu nie płaci wcale)
ile ja nerw przez to strace...
ostatnio wyszła *******n.... na klatke i przy listonoszu wydzierała sie ze ją okradamy z mieszkania że ona tyle lat mieszka itp...upośledzona kobita,wogóle nie dociera do niej że to nie jej mieszkanie...mogłoby sie to już rozwiązac bo już mam dość,,,
aj miałam poczytac co u was ale EMilka już wstała więc idę po nią

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry