reklama

Listopad 2009

caly styczen na cbeebies trabili ze od 1 lutego przenosza sie na inna platforme(zniama parametrow odbioru czy cos takiego) i zeby sie kontaktowac w tej sprawie ze sprzedawca tych kanalow.Nie wiem jaka Ty masz tv??np z Tv N czy cyfrowym polsatem.
mam polsat cyfrowy

witaski środowe,u mnei za oknem piekne słoneczko i narazie zero wiatru wiec jak wróce od gina to chyba się wybiore na spacerek

reklama
Witam, zaraz jakiś film obejrzymy o ile mala pozwoli. Zeby jej ida i jest tragedia z zasypianiem, wierci sie , kreci, popłakuje. Mam nadzieje ze odleci dość szybko bo od soboty/niedzieli łatwo nie jest.

Dziunka a tobie pradu nie odcieło?? Mam nadzieje ze u was oki wszystko.
Nadmorskie dziewczyny: trzymajcie sie mocno i nie dajcie sie wiatru.

U nas nie, ale migał wczoraj mocno, za to w okolicach nigdzie prądu chyba nie było. Wszystko powywracane: drzewa, przyczepy z reklamami, banery, znaki i co tam jeszcze chcecie. Dziś na szczęście spokój!

Pracy huk, jak zwykle, ech.... A dziś pierwszy dzień w pracy, JUPI!!!

Mama - masz rację, one jak dzikie zwierzątka :-D:-D
Aaaaaa i jeszcze wczoraj zostałam z nimi wieczorem sama, mąż poszedł po bułki, Gośka postanowiła zacząć wstawać na motorku, zwróciłam uwagę, zrezygnowała, wystarczyło odwrócić się i znów popatrzeć - a ona jak długa już leżała... łep pokiereszowany , dwa rozcięcia powierzchowne, ale są , krew leciała , ja od razu do apteczki po wodę utlenioną i maść arnikową, a ta za mną prawie krok w krok i jęczy.... a po 10 min. znów leci do tego motorka...:szok:

haha no i widzisz ja czytam jak sie rozwaliła Twoja młoda a co zrobił mój?? Spadł z fotela ;/ juz nie reaguje jak włazi. Sie nauczyć musi. Ogólnie schodzi tyłem ale teraz mu sie noga podwinęła i bachhhhhhhhhh. Ale spoko spadł na 4 łapy. Otrzepał sie i broi nadal. Aktualnie włazi dalej z pampersem na głowie i krzyczy śeśe czyli siedze. A tydzien temu tak wywinął orła ze język przegryzł od góry. Co jeszcze? wczoraj mysle w kuchni co tak cicho - ide do pokoju a on łyżeczką spija moją kawę rozpuszczalną z mlekiem i mówi z uśmiechem mniam mniam. Takze mam kawowego maniaka. Aha zadzwonił tez do mojej kumpeli z byłej pracy i gadał z nią tzn ona halo halo jest tam kto a on ćeś ćeś czyli czesc. Masakra ryłyśmy ze śmiechu jak juz dorwałam ten tel :)

aha dziewczyny tez mam cyfrowy polsat. Nie mam tu wszystkich programów bo mąż ustawił mi te filmowo-muzyczno-bajkowe-i te przyrodnicze. Reszta jest na innym guziku :D ale wymienie Wam jakie ja tutaj mam kanały z bajkami a wiec: Boomerang, Nickelodeon, Disney XD, Cartoon Network, Disney Playhouse, Polsat Jim Jam, Disney Channel. I to by było chyba na tyle.

Ostatnia edycja:
Mama - mamy dzieci żywe jak ... nie wiem do czego tu porównać, by nikogo nie obrazić ;-) o drobnych przerotkach Goni to nie pamiętam... skubane uwielbiają się turlać razem w łóżku, szczupakiem rzucać się przez ojca wieczorem po ciemku, nie raz serce mi staje w poprzek, jak widzę "wesołe zabawy moich dzieci". No cóż nie mają jeszcze takiej wyobraźni jak my co może się stać... może to i dobrze..?
Co do kanałów dziecięcych mam vectrę i mam jakąś ducktv również prócz wymienionych przez mamę..

Witam się i ja :))) Konrad właśnie maca promienie słońca na podłodze a ja sobie wcinam chlebek własnego wypieku z dżemikiem :))) Zaraz pójde stwora uśpić a sama się wykąpciam i może podłogi umyje... Kawusia też sie przyda bo zasypiam na siedząco. Co do mówienia przez dzieci to mój uparciuch nic nie mówi sensownego tylko beble w swoim języku :)))

ja mam z polsatu cyfrowego pakiet familijny i tez mam te same kanały bajkowe co Mama_i_Marcel
ale nie będę do nich dzwonić bo połączenie się z konsultantem wymaga cierpliowści której mi niestety brak:angry:
nie wiem czy nie przeniose sie do "n" niebawem bo mają ciekawszą oferte (jedyny minus to to że nie mają polsatu a tam czasami fajne filmy lecą)...no ale zawsze można przełączyć na zwykłą antene na polsat

ja mam z polsatu cyfrowego pakiet familijny i tez mam te same kanały bajkowe co Mama_i_Marcel
ale nie będę do nich dzwonić bo połączenie się z konsultantem wymaga cierpliowści której mi niestety brak:angry:
nie wiem czy nie przeniose sie do "n" niebawem bo mają ciekawszą oferte (jedyny minus to to że nie mają polsatu a tam czasami fajne filmy lecą)...no ale zawsze można przełączyć na zwykłą antene na polsat

Sawi "N" już ma polast, wiem, bo szefowa wczoraj własnie nam mówiła że ma polsaty i sama się zdziwiła.

my pod koniec stycznia przedluzylismy umowe w polsacie i za ta sama cene co wczesniej 37 zł mam full pakiet przez 10 miesiecy a do tego dekoder HD z dyskiem :) i zdazylam nagrac na cebbebies pare bajek co pawel lubi ;P

a co do N to dziwne ze polsat jets bo pytalam kolezanke z tydzien temu mowili ze nie maja i chyba nie zapowiada sie ma druga antene taka zwykla zaczepiona i z niej sciagają polsat

Pawel cala noc chnipał :( goraczka 38 :(

reklama
My mieliśmy Cyfrowy Polsat 3 lata a teraz przeniesliśmy się do Cyfry+ bo dla klientów z innej platformy mają fajną oferte ii moge na 2 telewizorach oglądać różne programy bo dostaliśmy 2 dekodery a abonament jeden :))) Mamy Polsat i Mini Mini oraz wreszcie National Geographic :)))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry