reklama

Listopad 2009

a ja tez mam national geographic, i jakis nat geo wild i jakis discovery worl i kupe tego. jedne zwykłe inne z dopiskiem HD i co innego leci. duzo tego jest na polsacie a i tak ogladam zone reality bo tam ciekawe rzeczy o dziwnych chorobach czy szpitalach takie cus mnie interesuje, ewentualnie TLC.

A ja w Polsacie nie miałam ale Ty może masz jakiś droższy abonametnt bo ja płaciłam 39 zł i nie miałam national geographic. Widzę, że oglądamy te same programy hehe...

reklama
hej dziewczynki
zdrzemnęlam sie z Olim i mialam taki zły sen ze do tej pory mi niedobrze.
Posmarowalam Olinkowi plamki na spanie tormentiolem zeby troszkę przysuszyc a go chyba tak bardzo to zaczęlo swędziec ze przez całą drzemkę tarł sobie policzki przez sen, mam nadzieje ze tego sie nie najadł...
tak wiec spałam z przerwami bo Oli sie kręcił i znowu wracalam do mojego snu. Snilo mi sie ze mam duzy brzuch i cos w nim lata, przez cały sen brzuch mi falował. Zaczęłam sie zastanawiac czy czasem w ciąży nie jestem a przeciez mam okres itd.
Boże skąd te sny???? One dla mnie sa strasznie męczące bo pokazują stan emocjonalny zupełnie odwrrotny niż kiedy byłam w ciąży z Olim, przeraża mnie to. Co mi w głowie siedzi? Przecież kompletnie o ciąży nie myslę, nie boję sie ze w nią zajdę, nie mam takich podejrzeń. Muszę się otrząsnąć bo dojsc do siebie nie mogę ;/

Małego nakarmię i jedziemy po babcię a potem na dwor albo na kulki. Słoneczko u nas zaczyna czasami swiecić ale wiatr wieje ze hoho.

ech źle mi ;/ dobrze ze w realu jest ok :)

hej dziewczynki
zdrzemnęlam sie z Olim i mialam taki zły sen ze do tej pory mi niedobrze.
Posmarowalam Olinkowi plamki na spanie tormentiolem zeby troszkę przysuszyc a go chyba tak bardzo to zaczęlo swędziec ze przez całą drzemkę tarł sobie policzki przez sen, mam nadzieje ze tego sie nie najadł...
tak wiec spałam z przerwami bo Oli sie kręcił i znowu wracalam do mojego snu. Snilo mi sie ze mam duzy brzuch i cos w nim lata, przez cały sen brzuch mi falował. Zaczęłam sie zastanawiac czy czasem w ciąży nie jestem a przeciez mam okres itd.
Boże skąd te sny???? One dla mnie sa strasznie męczące bo pokazują stan emocjonalny zupełnie odwrrotny niż kiedy byłam w ciąży z Olim, przeraża mnie to. Co mi w głowie siedzi? Przecież kompletnie o ciąży nie myslę, nie boję sie ze w nią zajdę, nie mam takich podejrzeń. Muszę się otrząsnąć bo dojsc do siebie nie mogę ;/

Małego nakarmię i jedziemy po babcię a potem na dwor albo na kulki. Słoneczko u nas zaczyna czasami swiecić ale wiatr wieje ze hoho.

ech źle mi ;/ dobrze ze w realu jest ok :)

Nie wiem dlaczego masz koszmary, może jakiś film oglądałaś albo coś przeżywasz/o coś się martwisz? Może czytałaś coś niedawno co Tobą wstrząsnęło? edit: a to są koszmary, bo czytam jeszcze raz Twój post i nie wiem?

Jeśli chodzi o sny w ciąży - to tylko w tym czasie ma się je takie piękne, kolorowe, bardzo realistyczne, albo na odwrót - mocne koszmary, zmory. Często pamiętasz później o nich, a poza ciążą często zapominasz szybko o czym śniłaś. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, słyszałam o tym już bardzo dawno, zresztą też tak miałam, wygooglałam taki artykuł, przeczytaj sobie http://www.erodzina.com/index.php?id=31,366,0,0,1,0

A propos śniłaś mi się ostatnio:tak:

hehehe
Dziunka to nie sa w sumie koszmary ale sny w ktorych stan bycie w ciąży jest dla mnie czyms nieprzyjemnym?! Dziwne to dla mnie uczucie i nie podoba mi sie bo swoją ciążę pielegnowałam i dbałam o nią od pierwszej minutki :)
Po tych snach czasami podejrzewam co czują kobiety w niechcianej ciąży, to mnie przeraża ;/ bo ciąża zawsze powinna byc chciana, bo tutaj chodzi tez o dziecko ktore czuje to co my ;/

Co do snow w ciąży, nie zauwazylam u mnie czegos podobnego. Zawsze snię i pamietam przeważnie co mi sie sniło.

ale jezeli chodzi o sny w snach jak sie boję to na zabój, jak mam orgazm to taki jakiego nigdy nie mialam, jak sie cieszę to tez bardzo mocno. W snach moich te wszystkie uczucia są o 10000% z większą mocą niż w realu :) dlatego po bardzo przyjemnych snach mam dreszcze po brzebudzeniu :) nie zapomnę snu z Eminemem buehehhehehheheheehhehehhehehehehhe nie pytajcie dlatczego wlasnie on, nigdy o nim nie myslalam, nie mialam tv z vivą a jednak ;p

mi osttanio tez sie sniło i czułam jak mi dziecko sie rusza i w szoku bylam taka ciaza z zaskoczenia ;P a osttanio siedze i czuje jak mi w brzuchu sie cos rusza i zaczelam myslec czy oby nie w ciazy ;P durnowata jakas ;]

hehehe
Dziunka to nie sa w sumie koszmary ale sny w ktorych stan bycie w ciąży jest dla mnie czyms nieprzyjemnym?! Dziwne to dla mnie uczucie i nie podoba mi sie bo swoją ciążę pielegnowałam i dbałam o nią od pierwszej minutki :)
Po tych snach czasami podejrzewam co czują kobiety w niechcianej ciąży, to mnie przeraża ;/ bo ciąża zawsze powinna byc chciana, bo tutaj chodzi tez o dziecko ktore czuje to co my ;/

Co do snow w ciąży, nie zauwazylam u mnie czegos podobnego. Zawsze snię i pamietam przeważnie co mi sie sniło.

ale jezeli chodzi o sny w snach jak sie boję to na zabój, jak mam orgazm to taki jakiego nigdy nie mialam, jak sie cieszę to tez bardzo mocno. W snach moich te wszystkie uczucia są o 10000% z większą mocą niż w realu :) dlatego po bardzo przyjemnych snach mam dreszcze po brzebudzeniu :) nie zapomnę snu z Eminemem buehehhehehheheheehhehehhehehehehhe nie pytajcie dlatczego wlasnie on, nigdy o nim nie myslalam, nie mialam tv z vivą a jednak ;p

Mi poza ciążą z kolei rzadko śni się coś co potem pamiętam i rzadko sen jest taki konkretny. Przeważnie zbitek różnych wydarzeń:tak:
A może o siostrzyczkę lub braciszka dla Olinka się postarajcie :tak:

A ja w Polsacie nie miałam ale Ty może masz jakiś droższy abonametnt bo ja płaciłam 39 zł i nie miałam national geographic. Widzę, że oglądamy te same programy hehe...

AZA sie specjalnie D. pytałam i mamy abonament za 39 zł. Nie wiem od czego to zależy ze Ty nie miałaś a my mamy..... i widze ze podobne gusta mamy :) Aaaaa i podoba mi sie Twoja fryzura, od dawna marzę o takiej grzywce tylko ludziska albo mówią ze mi nie pasuje bo mam drobny dziób i juz w ogóle nie byłoby nic widać albo nie potrafią się określić czy wyglądałabym w tej fryzie jakoś "wyjściowo"...... w przeciagu 3 m-cy musze cos ze soba zrobic zeby na ciepłe dni wyglądać jak ludź ;p

hejka
my bylismy od 19 do 20 na kulkach, dopiero wrocilismy i Olis się juz z tatusiem kąpie.
Pierwszym razem na kulkach bylismy sami, nie było tez zadnego dziecka i Olinek sie bawił super, biegał wszedzie itd
Dzis akurat był aerobik, a ze to wszystko jets na jednej sali Olis prawie cały czas sie gapił na baby skaczące i sam podrygiwał. Juz mielismy wyjsc po 15 min bo nie chcial wogole sie bawic tylko stał i się patrzył heheheh Pozniej cos pobiegał z tatą po tym małpim gaju ale to nie było to samo jak bylismy całkiem sami. Dlatego też bede z małym chodzic w innych godzinach, a myslalam ze bedzie fajnie czas z tata spedzic ;/
Zmęczona jestem ;/
Na kulkach była chrychająca dziewczynka przed nami i ja teraz oczywiscie mam sraczkę zeby Olis nie załapał....ech...wiem wiem zarazki są wszędzie ale sraczkę mam hehehhehehhe Tfu...mam nadzieje ze bedzie wszystko ok :) po ostatniej chorobie mam mega dosc!

Dobranoc dziewczynki!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry