reklama

Listopad 2009

My mieliśmy Cyfrowy Polsat 3 lata a teraz przeniesliśmy się do Cyfry+ bo dla klientów z innej platformy mają fajną oferte ii moge na 2 telewizorach oglądać różne programy bo dostaliśmy 2 dekodery a abonament jeden :))) Mamy Polsat i Mini Mini oraz wreszcie National Geographic :)))

a ja tez mam national geographic, i jakis nat geo wild i jakis discovery worl i kupe tego. jedne zwykłe inne z dopiskiem HD i co innego leci. duzo tego jest na polsacie a i tak ogladam zone reality bo tam ciekawe rzeczy o dziwnych chorobach czy szpitalach takie cus mnie interesuje, ewentualnie TLC.

hahaha czytam Was a mi zupa zaczęła z gara zwiewać :):) nie wiem co mi sie tego tyle narobiło. Niby miała być zupka dla Marcela a bedzie i dla męża :) i to pewnie na dwa dni :D

reklama
Witajcie,
u nasz przesliczna pogoda!!! bylismy juz na spacerku. Tylko 45 minut , ale Antoniusz zażyczył sobie drzemki;-)
Dziś przyjeżdza Alicja więc mam czas spokojnie na fryzjera ;-)
zajadam ciasto z mandarynkami i jabłkami , popijam kawe i zycze Wam tyle słońca ile u nas

Dziunka daj znać jak A poszło!!!

witam mamusie,
ale miałam dziś sen, mmmm, aż nie chciało mi się oczu otwierac :D
Krystian od rana marudzi, a jak mu daje zabawki to nimi we mnie rzuca. najchętniej to by chciał laptopa, lujek jeden.

co do moich dolegliwosci to aktualnie sie nie odchudzam, a poza tym dolegliwosci były przed odchudzaniem. poza tym lekarka ktora dała mi tabsy powiedziała, że musze schudnac bo mam w tej chwili już nei nadwage a otyłosc i powiedziała, że byc moze przez hormony mam taki problem z wagą. hormony mialam robione w lipcu. progesteron i TSH na dolnej granicy normy. mysle ze jak tylko unormuje krwawienie to zaraz pojde na ponowna kontrole hormonów i zrobie tez całościową morfologie :)

dziś pogoda u nas kiepska, ale na spacerek trzeba isc, bo sie umówiłam z klientką, ze jej kosmetyki podrzuce ... a tak mi dobrze w łóżeczku.

no i w koncu znam date odbioru kluczy do mieszkanka. ponoc w sobote :D

my pod koniec stycznia przedluzylismy umowe w polsacie i za ta sama cene co wczesniej 37 zł mam full pakiet przez 10 miesiecy a do tego dekoder HD z dyskiem :) i zdazylam nagrac na cebbebies pare bajek co pawel lubi ;P

a co do N to dziwne ze polsat jets bo pytalam kolezanke z tydzien temu mowili ze nie maja i chyba nie zapowiada sie ma druga antene taka zwykla zaczepiona i z niej sciagają polsat

Pawel cala noc chnipał :( goraczka 38 :(

My mieliśmy Cyfrowy Polsat 3 lata a teraz przeniesliśmy się do Cyfry+ bo dla klientów z innej platformy mają fajną oferte ii moge na 2 telewizorach oglądać różne programy bo dostaliśmy 2 dekodery a abonament jeden :))) Mamy Polsat i Mini Mini oraz wreszcie National Geographic :)))

Ale ja głupia jestem, z cyfrą + pomyliłam, SOOOORKKIIII

hejka ja na chwileczkę
Olis wstał wyjątkowo ok 7, przyszła sąsiadeczka i zamiast jesc sniadanie gawędziłam z nią. Olis zasnął niedawno, ja wstawiłam dla niego zupkę, sama jem pączka (jakie teraz te pączki ohydne....) i piję capuccino i zaraz zmykam do łóżka przed tv.
Dzisiaj moze na kulki z małym skoczę ale są od 16 dopiero, wezmę tesciów to sobie popatrzą jak Olis z mamą się czołga ;p

Marta ja to widzę ze u Ciebie południe zawsze z ciastem i kawką :)

Ja dzis wyjątkowo skusilam sie na pączka w sklepie, Olinkowi kupilam drożdzówkę z jabłuszkiem (napatrzylam sie na anawawki dziewczynki) Olis podłubał w niej i miał ją centralnie w nosie, babcia zje, bo i pączek nie bałdzo ;/

U mnie dzis wieje znowu, wiec moze Olinka potem w MT na plecach do lasu zabiorę, mam go przy naszej ulicy, tam moze nie bedzie tak wiac.

zmykam :)

Ula koło południa Antek zazwyczaj śpi i mam czas zeby wypic kawke w spokoju;-) pije tylko rozpuszczalna , ale wole herbate. A ciastko hmmm to zalezy co moja waga rano pokaze .
Myszkin leży w samym słońcu na sywanie i się opala

Ja nie mam zwyczaju pic kawki ale jakos ostatnio capuccino popijam z rana. Zawsze kawa kojarzy mi się z fajeczkiem ;p pewnie gdybym miala, maz popala zakurzylabym sobie bo mały spi :) Wypilam kawkę, ogarnęlam BB, zupkę OLinkowi ogorkową robię (nie dam smietany ani jogueru ciekawe co z tego wyjdzie, dzis babcia miala polewają kapusniakowa zrobic ale wybyla do dentysty do W-wy wiec musialam cos sama wymyslec a juz tych warzywnych mi sie nie chce robic wiec pierwszy raz Olinek ogorkową zje, zje.....na wyrost powiedziane jeszcze ;p
Buzia po wczorajszym jogurcie chyba sie nie pogorszyla chociaż brzydko znowu wygląda, co sie zaleczy to znowu zaczerwieni a nic nie daję z nabiału, no poza wczorajszym incydentem. Na szczescie ciałko opanowane.

wy tu o kawce, herbatce a mis ei marzy taki wlasny ekspresik do robienia pysznej Latte, bo tylko taka kawkę lubię. mrrrrr.. koniec, wyłaczam kompa i mykam na spacerek, bo mały już trze oczka - czas pospac na swierzym powietrzu :D

wy tu o kawce, herbatce a mis ei marzy taki wlasny ekspresik do robienia pysznej Latte, bo tylko taka kawkę lubię. mrrrrr.. koniec, wyłaczam kompa i mykam na spacerek, bo mały już trze oczka - czas pospac na swierzym powietrzu :D
ja mam nadzieje ze juz za pare dni napie sie mojej Latte :D

Pawełkowi lepiej juz narazie spi mam nadzieje ze wstanie uśmiechniety :) na gazie dusi sie marchewka do rybki po grecku :) mmm

reklama
HAHAHAHAHAHA uwielbiam jak anawawka pisze o swoich szataniacach :-D czasem opisy pasują jak do dzikich zwierzątek które złapali, pobadali i wypuścili dalej do dzikiej dżungli hehehehehehe :):) mój tez ma 7 ząbków - noce mega marudne chociaz śpi ale kreci sie niemiłosierni już nie mówiąc ze panicz zażądał spania między rodzicami ;/ szkoda tylko ze zadnych buł na dziąsłach nie widzę a katarek jest, więc na zęby ale przeczucie mam ze pojdą dolne dwójki pomimo tego że nie są czerwone ale jest juz delikatne wgłębienie. No cóż pozostaje nam to przetrwać i czekać..
HAHAHAHA DOBRE!!!

to zadzwon do cyfrowego polsatu i popros o info na jakim kanale szukac tych bajek
na polsacie cąly miesiąc informowali, ze nie będzie już Cbeebies dostępne, ze przenosza na N telefizję i cos tam jeszcze.
Ja musze A. zmolestować zeby ta N podłączył albo się sama wezmę. Ze 2 miesiące temu jak przedłużalismy internet w tp to nam dali N za darmo na 3 miesiące i jakos jeszcze zapakowany dekoder stoi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry