reklama

Listopad 2009

Dziunka ty miałaś z tego co pamietam @ podobnie jak ja, a do mojej zostało jeszcze conajmniej tydzien. No chyba ze cos sie rozregulowałyśmy hehe. Głowa do góry i zrób ten test bo trzymasz nas w napieciu hehehe

reklama
ja mam u Kuby rolety przeciwsłoneczne (lekko gumowane z jednej strony) i mimo, ze sa biale nie pzepuszczają absolutnie nic. Chyba musze Michalowi tez na takie zmienić

Witajcie,
muszę rozejrzeć się za roletami , gdyż nasz syn wstaje jak tylko zrobi się jasno. Z 7.30 przestawił się na 6.15. Nie ma opcji trzeba było wstać. więc wzięłąm się do sprzątania i chałupa ogarnięta :) zaraz wybieramy się po białego jelenia zeby pralke puscic , bo niespodziewanie się skończyły

HAHA to mamy ten sam problem. My pokoje masz i Marcela mamy południowe wiec po prostu masakra ;/ A zachodnie kuchenne wiec tam zas potem. Pięknie słonce swieci, nie idzie wysiedziec i dodatkowo Marcel wstał o 5.50 !!! super co ;p ale moze nie koniecznie przez słonce ale był głodny no i dziąsło go bolało :)

Mama smiałam sie do meza , ze Antoniusz bedzie spal w wannie w lazience:) tam nie mamy okna i bedzie ciemno jak w du...
My własnie wrocilismy ze sklepu. Mały spi , ja zrobiłam ciasto na placki z jabłkami a potem jedziemy na plac zabaw
wiecie co wkuu... mnie jak spod topniejacego sniegu wyłaża gówna dosłownie (przepraszam za wulgaryzm). Wielce kulturalni Państwo nie rozumieja, ze trzeba po swoich pupilach sprzatac.. kiedys ogladałąm program na tvn o problemie psich kup. Jeden starszy pan z małym pieskiem podszedł do reportera i mówi , ze to plaga , te wielkie psy sra...ą , człwoiek w to wchodzi i jest lipa. Reporter pyta pana czy sprzata po swoim piesku. Pan mówi " PANIE CO TA PSINA MOZE NAROBIC?!!!" Wyobrazacie sobie

http://wiadomosci.onet.pl/raporty/k...-kobieta-dekady-wybr,1,4198773,wiadomosc.html
kochane to głosowanie na kobietę dekady. Wsród tak zacnych pań jak Anna Dymna , czy Krystyna Janda znalazła się matka . Matka codzienna/ niecodzienna - mama Laury o której możecie przeczytać w jej blogu. Zagłosowałam na nia, ponieważ dla mnie jest wzorem dla każdej z nas. Wzorem- bezgranicznej miłości , poświęcenia i ogromnej wiary, Może i Wy na nią zagłosujecie?

Ostatnia edycja:
Finałowa Dziesiątka Plebiscytu Kobieta Dekady wybrana! - Wiadomości w Onet.pl
kochane to głosowanie na kobietę dekady. Wsród tak zacnych pań jak Anna Dymna , czy Krystyna Janda znalazła się matka . Matka codzienna/ niecodzienna - mama Laury o której możecie przeczytać w jej blogu. Zagłosowałam na nia, ponieważ dla mnie jest wzorem dla każdej z nas. Wzorem- bezgranicznej miłości , poświęcenia i ogromnej wiary, Może i Wy na nią zagłosujecie?

czytam jej bloga od kilku miesiecy !! niesamowita kobieta ! chętnie zaglosuję na nią !

a u nas dzis taka piękan pogoda:) bylismy juz z krystiankiem na długasnym spacerze. przy okazji zajrzelismy do kolezanki Krystianka na herbatkę ( 4 miesiące młodsza). teraz maly śpi. zasnał po raptem dwóch stronach książki, więc bardzo mu ten tlen posłużył :) temperatura za oknem to chyba z 15 stopni na plusie. :-) słoneczko, błekitne niebo. cudownie jest :-D

Ostatnia edycja:
a ja sie przypominam ;];];] młody ma dzisiaj pragnienie ze hohohohoooo juz dobry litr wody wypił......a teraz pojadł talerz obiadu......wcinał tak szybko az niesamowite ;p dosłownie 5 min i nie było. Teraz poszedł na drugą drzemkę. Chyba go to wszystko duzo sił kosztowało skoro dzisiaj 2 razy spi. No i nie zapeszajac ukradkiem pisze ze dzisiaj były dwie normalne kupki, zero biegunki :) zobaczymy co bedzie dalej. Jak do jutra bedzie ok to skuszę sie na spacer.

Ostatnia edycja:
Mama do super ze u Was juz dobrze :) jak widać to musialo troszkę potrwac i organizm się z tego musiał oczyscic.
Lekarze Wam odradzali spacerów? Bo pierwsze słyszę zeby nie spacerować przy biegunce? U nas jak była (tylko ze to było lato) wychodzilismy na dwór normalnie.

nie lekarz nam nie zabronił tylko jak mam wyjść z naubieranym Marcelem który walił takie grzmoty ze z pieluchy wyciekały. A jak bym nie usłyszała to by siedział w tym i umazał wszystko - łacznie z butami..... wiec wiesz ;] musialam poczekac az minie. Poza tym dziecko osłabione znaczy sie organizm przy biegunce mógł załapać jeszcze coś "extra" [to juz nam powiedziala lekarka - wiec jesli spacery to nie tam gdzie kurz, auta, ludzie].

reklama
hej mamuski

coś mnie leń do forum ogarnia

D ma nową robotę ( u dawnego szefa) cieszę się tak e już bardziej się nie da .Bo koleś słowny i co najważniejsze wypłacalny!!!!!!!!!!!!
Brat mojego D wraca z Hiszpanii..jak się plan uda to razem będą pracować i spowrotem "walimy"na Wawę.
A jesienią może do Hiszpani...takie wstępne plany...ale nie napalam się za bardzo bo już planów mieliśmy tysiące...

Igi mi nie chce jeść obiadów Żadnych:-( nic dosłownie nic:-( tylko cyc,jogurciki ,jakąś kanapkę...

Mama zdrowia dla Marcelka

Ula Witaj :-) co tam u Ciebie ;-)jak Oli??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry