reklama

Listopad 2009

Witam ;)

Mary moj tez malo mowi:tak: my dalej mamy zrosniete to wedzidelko, zabieg 26 wrzesnia, niestety nie przerwał sobie sam:no: Mam nadzieje, ze po zabiegu sie rozgada:tak: Wiadomo podstawowe rzeczy mowi i to wyrażnie ale widze jak czasami probuje wsytawic jezyczek a nie moze:-( boki wychodza a srodek trzyma to wedzidełko. Oczywiscie w niczym mu to nie przeszakadza ale zrobic trzeba zeby nie mial wlasnie problemow z mowieniem. A jesli chodzi o to jak Mała spadła to się nie dziwię, że masz schizę.

Kurde ale pogoda zwariowana, niby ciepło a wieje, pada deszcze co chwilkę:/
Mlody niedawno poszedł spać. Wreszcie spokój:-D
Jeszcze męża sie muszę pozbyć hehe:-D ale juz sie zbiera powoli do spania bo na 21.30 do pracy. A ja mam dzisiaj lenia:zawstydzona/y:

reklama
polaa jak noc?

Wiecie, ja podziwiam nasza ane, bo ja bym nie zostawiła dziecka w szpitalu samego, bym chyba na wycieraczce koczowała. Ciekawe czy Gonia nie płacze za mamą

Kilolek dziekuje, w porzadku:tak:
podobno u nas w centrum dzisiaj w nocy spalili jakiś samochod pod polskim sklepem:szok: maz tez ok:-) byl w tym Londynie ale na szczescie przez centrum nie musial przejezdzac:) a bylo w miarę ok.
Straszą, że niby w piątek w nocy dopiero bedzie nieciekawie ale nie mam pojecia skad to ktos wie, mam nadzieje, ze jakies plotki :)

Moje dziecko spi w najlepsze. A ja sie nudze jak nie wiem co:/
posprzatalam tyle co dalam rade, zeby Go nie obudzic i czekam na Niego a On ani drgnie. Nie wiem czy pojde na spacer bo wieje strasznie ale mimo to w miare cieplo:tak:

kurde myślałam że pospię ...ja uparta w niedawaniu cycka ,to mały uparty i bunt na spanie.trochę pomarudził po spacerze i nic.bawi się i pije z butli.teraz ze mną wcina budyń.

No cze,
właśnie jestem w hotelu gdzie moi mieszkają,,, Gonia ma taką opiekę, że po prostu ja nie jestem na razie potrzebna, poza tym Gonia przy mnie się rozkleja i płacze, żali się , wyrywa spod kabelków.. ogólnie horror dla mnie, przy mężu też już zaczyna polkę galopkę z przytupem, dobrze, że babcia była z Jarkiem, bo jakoś uspokoiła maluszka. Myślałam, że jestem silniejsza, a tu dziś się na maxa rozkleiłam. Nie jestem przy niej, bo obie robimy sobie krzywdę. Tacie żaliła się, że "tata nie moge chodzić".:-D
Ok, idę na kawę, sorka, że tylko tak na szybciocha i tylko o sobie... ale jak będę dziś znów nocować w hotelu ( bo Gonia jest na pop i w zasadzie tylko od czasu do czasu mogę być ). Więc nocka w szpitalu w pokoju gdzie spała Gonia to mnie niestety skręca. Ehhh

Ana zdróweczka dla Goni. A Ty płacz sobie ile chcesz, nie wolno tłumic emocji a przecież Wam ich nie brakuje. Popłacz sobie a napewno Ci ulży. Zyczę duzo zdrowka dla całej rodzinki!

Ana dzielna babka z Ciebie ,a Gonia ma to po Tobie :-) zdrówecza.Buzka

my się dzielnie trzymamy ,dzis 2 dzien bez cyckowania w ciągu dnia.Igi daje radę ,tylko nie chce spać :-) mam nadzieję że w nocy da mi odetchnąć:-)

No cze,
właśnie jestem w hotelu gdzie moi mieszkają,,, Gonia ma taką opiekę, że po prostu ja nie jestem na razie potrzebna, poza tym Gonia przy mnie się rozkleja i płacze, żali się , wyrywa spod kabelków.. ogólnie horror dla mnie, przy mężu też już zaczyna polkę galopkę z przytupem, dobrze, że babcia była z Jarkiem, bo jakoś uspokoiła maluszka. Myślałam, że jestem silniejsza, a tu dziś się na maxa rozkleiłam. Nie jestem przy niej, bo obie robimy sobie krzywdę. Tacie żaliła się, że "tata nie moge chodzić".:-D
Ok, idę na kawę, sorka, że tylko tak na szybciocha i tylko o sobie... ale jak będę dziś znów nocować w hotelu ( bo Gonia jest na pop i w zasadzie tylko od czasu do czasu mogę być ). Więc nocka w szpitalu w pokoju gdzie spała Gonia to mnie niestety skręca. Ehhh

Ja to rozumiem doskonale:tak: Buziaczki dla Was dzielne kobitki, teraz będzie tylko lepiej! Dobrze że to najgorsze już za Wami!

Ana dzielna babka z Ciebie ,a Gonia ma to po Tobie :-) zdrówecza.Buzka

my się dzielnie trzymamy ,dzis 2 dzien bez cyckowania w ciągu dnia.Igi daje radę ,tylko nie chce spać :-) mam nadzieję że w nocy da mi odetchnąć:-)

Trzymam kciuki, życzę wytrwałości:tak:

Asia dziś sama zasnęła w łóżeczku:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry