polaa
Mamusia Kubusia&Wojtusia
Witam 
Mary moj tez malo mowi
my dalej mamy zrosniete to wedzidelko, zabieg 26 wrzesnia, niestety nie przerwał sobie sam
Mam nadzieje, ze po zabiegu sie rozgada
Wiadomo podstawowe rzeczy mowi i to wyrażnie ale widze jak czasami probuje wsytawic jezyczek a nie moze:-( boki wychodza a srodek trzyma to wedzidełko. Oczywiscie w niczym mu to nie przeszakadza ale zrobic trzeba zeby nie mial wlasnie problemow z mowieniem. A jesli chodzi o to jak Mała spadła to się nie dziwię, że masz schizę.
Kurde ale pogoda zwariowana, niby ciepło a wieje, pada deszcze co chwilkę:/
Mlody niedawno poszedł spać. Wreszcie spokój
Jeszcze męża sie muszę pozbyć hehe
ale juz sie zbiera powoli do spania bo na 21.30 do pracy. A ja mam dzisiaj lenia
Mary moj tez malo mowi
my dalej mamy zrosniete to wedzidelko, zabieg 26 wrzesnia, niestety nie przerwał sobie sam
Mam nadzieje, ze po zabiegu sie rozgada
Wiadomo podstawowe rzeczy mowi i to wyrażnie ale widze jak czasami probuje wsytawic jezyczek a nie moze:-( boki wychodza a srodek trzyma to wedzidełko. Oczywiscie w niczym mu to nie przeszakadza ale zrobic trzeba zeby nie mial wlasnie problemow z mowieniem. A jesli chodzi o to jak Mała spadła to się nie dziwię, że masz schizę.Kurde ale pogoda zwariowana, niby ciepło a wieje, pada deszcze co chwilkę:/
Mlody niedawno poszedł spać. Wreszcie spokój

Jeszcze męża sie muszę pozbyć hehe
ale juz sie zbiera powoli do spania bo na 21.30 do pracy. A ja mam dzisiaj lenia
maz tez ok:-) byl w tym Londynie ale na szczescie przez centrum nie musial przejezdzac