Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

o kurcze miałaś bardzo dużo szczęścia w tym wszystkimDziewczyny dziś przeżyłam koszmar... Byłam umówiona na 10 do koleżanki. Wychodze z domu, wsadzam małego do auta, aby zapiąć pasy klucze od auta i od domu kłade na przednim fotelu. Wkładam torbe, zapinam małego i słysze, że auto się samo zamknęło bo nie otworzyłam przednich drzwi. Myśle oki, pamietaj najpierw weź klucze z auta a potem dopiero zatrzaśnij drzwi. Mysląc cały czas o tym odruchowo zatrzasnełam drzwi. Nie wiem co mnie tknęło... Teraz tak: dziecko w goracym aucie zapiete pasami, klucze od auta i od mieszkania w aucie, telefon również w aucie a ja nawet nie znam na pamięć nr tel. do męża. Stoje i mysle, którą szybe wybić... Poleciałam do znajomego, do sklepiku na osiedlu i pierwsze co prosze go o kluczyki do jego auta, może uda się przekrecić zamek... Jakiś gościu mi mówi, że może zadzwonić po firme co otwiera auta ale ja mu na to, że nie moge czekać bo dziecko w aucie na upale... kluczyki od auta znajomego nie zadziałały więc myśle... Wzięłam drabinke ze sklepu i wgramiliłam się na swój balkon (szczęście, że parter). Miałam do połowy zaciągniete rolety zewnetrzne i jedne drzwi balkonowe uchylone. Wczoraj na szczęście urwałam gałąź z jabłoni dla sznszyla i położyłam na balkonie. Biore gałąź i po podniesieniu wyżej rolet wygięłam na siłe mechanizm, który otwiera drugie skrzydło drzwi balkonowych i w taki oto sposób dostałam się do domu. W domu przewróciłam szuflade do góry nogami aby jak najszybciej znaleźć zapasowe klucze od auta. Na szczęście znalazłam i pojechałam do koleżanki. Dobrze, że tak się skończyło...
o tym samym pomyslałamAzza dobrze ze wszystko się szczęsliwie zakonczyło!!!!!
ale wiesz co mi przyszło do głowy jak czytałam Twoj post - to ze łatwo jest się do Ciebie do domu dostac a to nie dobrze![]()