reklama

Listopad 2009

My dzis wybywamy nad jezioro czekamy tylko na ciocie i jak panicz wstanie.

AGRAFKA spanikował i to bardzo a ja razem z nim, ale jak usłyszałam przez telefon zapłakanego Jaśka wołającego mama to jedyne co przyszło do głowy to jechać.

AZA UFFF no niezła przygoda.

reklama
ja właśnie zastanawiam się nad kupieniem metamorfozy fryzury na grouponie: 59 zł zamiast 186 zł za metamorfozę – strzyżenie z doborem fryzury i rytuał pielęgnacyjny

Ale trochę mnie przeraża to co tutaj napisali: "techniki Haircoif bazują na cięciu pasm pod ściśle określonym kątem, a indywidualny charakter fryzury dopracowuje się ostatecznie w fazie efilowania i modelowania."
Nie rozumiem co to efilowanie, ale modelowanie kojarzy mi się z codziennym staniem przed lustrem z suszarką, szczotką itp. a tego nie cierpię i nie mam na to czasu.
A tak bym wreszcie chciała miec fajną fryzurę :/

Ulenka wiem... sama o tym pomyślałam... Mój mąż to zawsze pilnuje aby wszystko było pozamykane ale ja niestety nie, choć w tym przypadku stety hehe...

Agrafka coś Ty kochana, na pewno byś tez kombinowała. Ja w pierwszym momencie myślałam tylko, która szyba w aucie jest najtańsza hehe...

Dziunka oj ciekawa jestem jak to będzie wyglądać. Drogie to jest?

Rechy koło strzechy!
My po wizycie w przedszkolu, leroyu i inter cars;-).
Hanka poszła na zajęcia, ogólnie na razie zagubiona, ale chłonęła i jej się podobało.. opłaty odlot ;-)- bo porąbali przepisy tak, że mózg staje, jak przypada na głowę mniej niż 1039,50 brutto to ma się 100% zniżki itp. Muszę lecieć załatwiać z zakładu pracy zaświadczenie o zarobkach z 3 ostatnich miesięcy. Zobaczymy ile nam wyjdzie.;-)
Dziunka - mam nadzieję, że będziesz zadowolona z tego co Ci się na głowie pojawi;-)
AZA - ależ przygodo-horror, zazdroszczę takiego trzeźwego myślenia.
Agrafka - ja też mam taki typ urody, biodra szerokie, ramiona wąskie. Najszybciej góra mi leci, a dół niestety koszmar.:zawstydzona/y:

Ok, lecę podczytać inne wątki

Dziewczyny dziś przeżyłam koszmar... Byłam umówiona na 10 do koleżanki. Wychodze z domu, wsadzam małego do auta, aby zapiąć pasy klucze od auta i od domu kłade na przednim fotelu. Wkładam torbe, zapinam małego i słysze, że auto się samo zamknęło bo nie otworzyłam przednich drzwi. Myśle oki, pamietaj najpierw weź klucze z auta a potem dopiero zatrzaśnij drzwi. Mysląc cały czas o tym odruchowo zatrzasnełam drzwi. Nie wiem co mnie tknęło... Teraz tak: dziecko w goracym aucie zapiete pasami, klucze od auta i od mieszkania w aucie, telefon również w aucie a ja nawet nie znam na pamięć nr tel. do męża. Stoje i mysle, którą szybe wybić... Poleciałam do znajomego, do sklepiku na osiedlu i pierwsze co prosze go o kluczyki do jego auta, może uda się przekrecić zamek... Jakiś gościu mi mówi, że może zadzwonić po firme co otwiera auta ale ja mu na to, że nie moge czekać bo dziecko w aucie na upale... kluczyki od auta znajomego nie zadziałały więc myśle... Wzięłam drabinke ze sklepu i wgramiliłam się na swój balkon (szczęście, że parter). Miałam do połowy zaciągniete rolety zewnetrzne i jedne drzwi balkonowe uchylone. Wczoraj na szczęście urwałam gałąź z jabłoni dla sznszyla i położyłam na balkonie. Biore gałąź i po podniesieniu wyżej rolet wygięłam na siłe mechanizm, który otwiera drugie skrzydło drzwi balkonowych i w taki oto sposób dostałam się do domu. W domu przewróciłam szuflade do góry nogami aby jak najszybciej znaleźć zapasowe klucze od auta. Na szczęście znalazłam i pojechałam do koleżanki. Dobrze, że tak się skończyło...
o kurcze miałaś bardzo dużo szczęścia w tym wszystkim
Azza dobrze ze wszystko się szczęsliwie zakonczyło!!!!!
ale wiesz co mi przyszło do głowy jak czytałam Twoj post - to ze łatwo jest się do Ciebie do domu dostac a to nie dobrze :)
o tym samym pomyslałam

Ula nawiązując do Twojego postu o grzybkach w occie. To octu w ciązy nie wolno? (pytam, bo nie wiedziałam)

Urwałąm się dzisiaj wcześniej z pracy, żeby Michasia na drzemkę połozyc. Michas zadowolony, ciocia zadowolona, fajnie. ZObaczymy jak będzie w poniedziałek z usypianiem
Ależ dzisiaj gorąc potworny. A ja jak na złośc nie moge towarzystwa do basenow wsadzic, bo teraz Michal spi a na 17 do lekarza idziemy. Michasiowi cos w pepolu wyskoczylo taka twarda gulka, wielkosci kulki z łożyska. Mały głupol cieszy się, zę ma swojego "gola" czyli piłeczkę :/ chodzi i wszytskim o tym opowiada. Wczoraj słysząc karetkę darł się przez okno "ijoijo ja mam gol!!!"i zadzierał koszulinę :D nie mam pojęcia co to moze byc. No i musze wziac skierowanie do spzitala, ciekawe czy da.

Agrafko ja pracując w W-wie chodziłam do Akademi Perfect Hair do właścicielki Maryli i Ona mi obcinała włosy zawsze. Nigdy, podkreslam nigdy włosy mi sie tak fajnie nie ukladały jak po jej scięciu. Kontakt tak uzyskałam przez netm poszukując dobrego stylisty fryzur jest naprawdę polecana. Wlosy scina pod kątem buzi, owalu głowy itd patrzy czy głowa jest płaska czy siaka czy owaka. Nie kosztuje mało, sciącie jakis czas temu ok 130 zł ale naprawdę warto! Mozesz pojsc raz a zobaczysz i sie przekonasz. Maryla zawsze mi tak cieniowala wlosy ze nie potrzebowalam ich modelowac, sama mi fryzury nie modelowala a tylko suszyla w odpowiedni sposób a potem jak chcialam lakierem podkreslala to i owo, ale nie psikajac normalnie ale pod roznymi kątami.

Naprawdę polecam!

edit. Kilolek ja na wlasny rozum bralam czy mozna czy nie. Uznalam ze język mi nie wejdzie do tylka bo jestem czowiekiem i moge sobie odmowic. Ocet dla nas jest nie za bardzo a grzyby to juz w ogole.

Olis poszedł szybciej spac to i spał 2h tylko a ja mialam pospac ech....pozamiatane ;p ZMYKAM!

Ostatnia edycja:
reklama
hej
Aza normalnie mnie ciarki przeszły jak to czytałam ,całe szczęście że wszystko się dobrze skończyło ,a jak Konradek się zachowywał jak ty tak biegałaś i szukałaś sposobu na otwarcie auta ?? bo mój to by pewnie spazmów już dostał
dziunka a kiedy robisz?? bo ciekawa jestem jak to będzie na twojej głowie wyglądać ;)

u nas dzisiaj znowu pięknie słoneczko świeci i jesteśmy już po placu zabaw , teraz Kuba śpi ,a potem pewnie znowu pójdziemy w teren ;) , ogórkowa już czeka żeby ją zjeść ,a na drugie racuchy z jabłkami bo dawno nie jedliśmy :) mniam ,jak o tym napisałam to poczułam się głodna :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry