reklama

Listopad 2009

reklama
to chociaż tyle :) ,zuch chłopak i jego mama też zuch :)))
mój to znowu lubi kluczyki w stacyjce zostawić na postoju i zawsze mu na to uwagę zwracam bo wystarczy chwila nieuwagi i jak nam się kiedyś Kuba w aucie zamknie to będzie dopiero .....

Mój Oli uskutecznia plusku plusku na balkonie :) w week wybieramy sie na basen, ktory otworzyli niedawno w miescie niedaleko mnie. Uwielbia wodę. Aż się chce pojechac w msc gdzie woda w morzu jest gorąco, wtedy cały dzien mógłby w wodzie biegac :)
Upał taki ze na dwor sie nie chce wychodzic.

hej Słoneczka:-)

jednak jutro wyjazd nad jezioro i to autem...dziś opalanko było na placu...mały śpi.
u mnie czarne chmury w związku-koszmar itp...jednym słowem mam dość i chce się rozwieść

Aza 5-7 minut taka akcja!!! szok!!! masz łep na arku powiem Ci :-)

Kilolek wtorek Ci pasuje? bo Lagajka w pn nie może

o masz, Cleo co tam znowu????

Wtorek mi pasuje. A gdzie chcecie się spotkac? Tylko nie każdcie mi jechac przez cała warszawe, plisss

ach...nazwijmy to "niezgodność charakterów"

zaraz zapytam bo na fb gadamy ale ma tel teraz

Ilonka na 11 na Ursusie co Ty na to?? ja po Was wyjdę na stację.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agrafko ja pracując w W-wie chodziłam do Akademi Perfect Hair do właścicielki Maryli i Ona mi obcinała włosy zawsze. Nigdy, podkreslam nigdy włosy mi sie tak fajnie nie ukladały jak po jej scięciu. Kontakt tak uzyskałam przez netm poszukując dobrego stylisty fryzur jest naprawdę polecana. Wlosy scina pod kątem buzi, owalu głowy itd patrzy czy głowa jest płaska czy siaka czy owaka. Nie kosztuje mało, sciącie jakis czas temu ok 130 zł ale naprawdę warto! Mozesz pojsc raz a zobaczysz i sie przekonasz. Maryla zawsze mi tak cieniowala wlosy ze nie potrzebowalam ich modelowac, sama mi fryzury nie modelowala a tylko suszyla w odpowiedni sposób a potem jak chcialam lakierem podkreslala to i owo, ale nie psikajac normalnie ale pod roznymi kątami.

Naprawdę polecam!

edit. Kilolek ja na wlasny rozum bralam czy mozna czy nie. Uznalam ze język mi nie wejdzie do tylka bo jestem czowiekiem i moge sobie odmowic. Ocet dla nas jest nie za bardzo a grzyby to juz w ogole.

Olis poszedł szybciej spac to i spał 2h tylko a ja mialam pospac ech....pozamiatane ;p ZMYKAM!

A wiesz Ula, jak to jest na świętokrzyskiej to byłam tam kiedyś raz, też u Maryli :)
Napierwszy rzut oka ok, ale finalnie nie byłam zadowolona. Wtedy byałm nastawiona na dużą zmianę. z długich właosów obcieła mi do ramion i pofarbowała na blond. ale taki, ze w lampach halogenowych w biurze wyglądałam jak słońce.

W każdym razie pamiętam, że za wszystko zapłaciłam 300 zł (!!!!) i za miesiac leciałam do mojej fryzjerki w Lublinie, żeby coś z tym zrobiła.

Ale każdy ma inne włosy i inne oczekiwania, dlatego nie zawsze ten sam fryzjer podpasuje :(

EDIT:

Byłyśmy z Alą na placu zabaw 1,5 godziny i była taka 5-letnia Ola. Jak już się Ala z nią oswoiła to chciała się bawić w berka i tańczyły za rączki w kółku :)
Za to do takiej drugiej 2-latki Ala od razu była wrogo nastawiona , tamta Natalka nie mogła np. wchodzić na tą samą zjeżdżalnię co Ala :)

Ostatnia edycja:
Witajcie z upaaaaaalnego poludnia polski :-)

AniaSm ja mem tesciow w Odrzykoniu(wioska ok 1km za granica Krosna).

Ja normalnie umieram... siedze i sie nie ruszam a pot sie ze mnie leje.... Tomi zgryziony komarami na maxa, w nocy sie ze 3 razy budzi i drapie.... niby fajnie bo odpoczywamy na wsi, ale ciezkie te upaly...
Jak sie pogoda nie zmieni to jutro nad Soline jedziemy :-)
Milego dnia! lece Was nadrobic( o ile to jeszcze mozliwe) :-)

Dziunka oj ciekawa jestem jak to będzie wyglądać. Drogie to jest?

Za standardową długość ok. 300zł, ale wszystko zależy ile masz włosów, jak dużo chcesz dredów i jaką grubość i długość. Babka przyjeżdża i wycenia po uzgodnieniu "fryzury".

dziunka a kiedy robisz?? bo ciekawa jestem jak to będzie na twojej głowie wyglądać ;)

Czekam na maila kiedy babka przyjedzie:tak:

jednak jutro wyjazd nad jezioro i to autem...dziś opalanko było na placu...mały śpi.
u mnie czarne chmury w związku-koszmar itp...jednym słowem mam dość i chce się rozwieść

Ojej, mam nadzieję że wszystko się wyprostuje i nadejdzie dla Was piękne słoneczko:-)

Ale każdy ma inne włosy i inne oczekiwania, dlatego nie zawsze ten sam fryzjer podpasuje :(

Dokładnie, fryzjer mojej mamy dla mnie jest do kitu, a mojej mamie zawsze robi cudne fryzury:tak: pięknie jej ścina i farbuje. Z kolei moja fryzjerka mamie nie podpasowała wcale, a to jeden z najlepszych zakładów w mieście.

Poza tym jeden fryzjer specjalizuje się w krótkich fryzurach, drugi w trwałej, trzeci jeszcze w czymś innym. Nikt nie jest w żadnej dziedzinie alfą i omegą.

Wiecie co, to że moje dziecko totalnie rano mnie olało i weszło do sali jak do siebie do domu to jeszcze przełknęłam, ale jak dziś za bardzo nie chciało wyjść ze żłobka do domu to aż mi się smutno zrobiło:-( no, ale na placu zabaw szalało więc nic w sumie dziwnego.
Od poniedziałku powoli przechodzi z trójką dzieci do dwulatków. Tam w grupie będzie ich 7-ro:tak:

U nas ukrop, rano ruszamy nad jezioro:tak:a w niedzielę aquapark.

reklama
co do fryzjera nie znalałżm jeszcez takiego co by "ujarzmił " moje włosy hehe a że mam ich "od cholery" to wszystkiego się nie da zrobić i nie kazdy fryzjer sobie z tym poradzi.a byłam u wielu fryzjerów i na mojej głowie działy się istne cuda prawie że dredy hehe.kolezanka kiedys własnie takie cudenko mi zrobiła i akurat mialam wizytę w UP ...nie pytajcie jakie miny mialy baby jak mnie zobaczyły..na głowie Bóg wie co,bluzeczka na ramiączka,krótkie spodenki,plecaczek,wielkie kolczyki w uszach ...spokkkoooo fajne czasy były jak się miało 20 parę lat...

Dziunka u mnie zaświeci słońce jak wezmę dupe w troki i sama zrobię ze swoim zyciem porządek...stracę pewnie coś...ale zyskam więcej...też jestem ciekawa Twojego fryzu ..do odważnych świat należy a Ty młoda dupa jesteś jeszcze :P to szalej dziewczyno :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry