Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o masz, Cleo co tam znowu????
Wtorek mi pasuje. A gdzie chcecie się spotkac? Tylko nie każdcie mi jechac przez cała warszawe, plisss
Agrafko ja pracując w W-wie chodziłam do Akademi Perfect Hair do właścicielki Maryli i Ona mi obcinała włosy zawsze. Nigdy, podkreslam nigdy włosy mi sie tak fajnie nie ukladały jak po jej scięciu. Kontakt tak uzyskałam przez netm poszukując dobrego stylisty fryzur jest naprawdę polecana. Wlosy scina pod kątem buzi, owalu głowy itd patrzy czy głowa jest płaska czy siaka czy owaka. Nie kosztuje mało, sciącie jakis czas temu ok 130 zł ale naprawdę warto! Mozesz pojsc raz a zobaczysz i sie przekonasz. Maryla zawsze mi tak cieniowala wlosy ze nie potrzebowalam ich modelowac, sama mi fryzury nie modelowala a tylko suszyla w odpowiedni sposób a potem jak chcialam lakierem podkreslala to i owo, ale nie psikajac normalnie ale pod roznymi kątami.
Naprawdę polecam!
edit. Kilolek ja na wlasny rozum bralam czy mozna czy nie. Uznalam ze język mi nie wejdzie do tylka bo jestem czowiekiem i moge sobie odmowic. Ocet dla nas jest nie za bardzo a grzyby to juz w ogole.
Olis poszedł szybciej spac to i spał 2h tylko a ja mialam pospac ech....pozamiatane ;p ZMYKAM!
Dziunka oj ciekawa jestem jak to będzie wyglądać. Drogie to jest?
dziunka a kiedy robisz?? bo ciekawa jestem jak to będzie na twojej głowie wyglądać![]()

jednak jutro wyjazd nad jezioro i to autem...dziś opalanko było na placu...mały śpi.
u mnie czarne chmury w związku-koszmar itp...jednym słowem mam dość i chce się rozwieść
Ale każdy ma inne włosy i inne oczekiwania, dlatego nie zawsze ten sam fryzjer podpasuje![]()
pięknie jej ścina i farbuje. Z kolei moja fryzjerka mamie nie podpasowała wcale, a to jeden z najlepszych zakładów w mieście.
a w niedzielę aquapark.