reklama

Listopad 2009

reklama
WITAM

kilolku trzymam kciuki za badania

dziunka super wiesci, ze Aska sobie radzi w żłobku extra!!!

Martolinka na zdrowie i smacznego

Aza normalnie dałaś czadu, super mamuśka!!! Włamywacz by tego lepiej nie zrobił

Witam porannie:-)

Człowiek zaplanował że wstanie o 9 a tu punkt 6-ta budzą go dwie pchły:confused2: i już śniadanie wcinają, ja pranie powiesiłam i pakujemy się nad jeziorko:tak: zapowiada się na cudną pogodę! W końcu:-)

hej z rana...

co do spotkanka to ja mam mały termosik i mogę Wam kawcię zrobić ,ba nawet mam fajne filiżanki :-Dtylko się zgadajcie jaką:-)

miał być dziś wyjazd i się okazało że nie pojedziemy nad jezioro bo D brat pracuje a potem do jakiegoś tam banku muszą...ale dziś banki czynne są bo oni do CH jadą :-( a taka pogoda ładna .sama to nie pojadę bo bez sensu :-( buuuuu

Witam z rana! My od 7 na nogach, na razie tylko poodkurzałam ale czeka mnie jeszcze mycie podłóg, kurze i kibelek. Przychodzą dziś znajomi więc pare drinków się wypije. Mój mąż w pracy do 16 więc ani nad wode ani nigdzie nie jade. Obok nas otwierają nowy most, największy w Europie jednopylonowy. Jest tam Tusk i wiele różnych atrakcji. Do 21 mają trwać pokazy itp. więc jak mąż wróci z pracy to się przejdziemy.Poza tym u nas upał i latam w samych majtkach a mały w samym pampku :)))

hej
a u mnie dzisiaj pada ;) ale jest ciepło , Kuba śpi ale jak wstanie to zjemy obiad i jedziemy na zakupy
Aza no to macie na dzisiaj dzień już zaplanowany ;) fajnie , u nas jest chyba festiwal Maroka ale jak zwykle tam nie pójdziemy hehehe
dziunka to udanego plażowania ;)
zepsułam sobie wczoraj maszynkę do mięsa i pasowałoby naciągnąć D na nową :) ale pewnie będzie ciężko
miłej soboty

reklama
Dzien dobry!

My tez dzis jak Olis wstanie na zakupy do stolicy wyruszamy, wszystko sie powoli pokonczylo lub sie konczy. Ja muszę meza naciągnąc na gofrownice, do gofrów rzecz jasna nie do włosów ;p

U mnie upał ale dosyc mocno wieje, marzę zeby znaleźć sie teraz nad morzem, marzę dla Olinka nie dla siebie. Oj pluskałby się pluskał ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry