gosiulek73
mama K&K&A
Aza aż mnie dreszcz przeszedł.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W każdym razie pamiętam, że za wszystko zapłaciłam 300 zł (!!!!) i za miesiac leciałam do mojej fryzjerki w Lublinie, żeby coś z tym zrobiła.
a gdzie w Lublinie ;-) ??
o syper! Dla mnie rewelacja. Nawet może byc 10 jakby Wam się chcialo tak rano zrywac. A co będziemy robic? idfziemy na "piracki plac zabaw?" jak to mowi moj Kubaach...nazwijmy to "niezgodność charakterów"
zaraz zapytam bo na fb gadamy ale ma tel teraz
Ilonka na 11 na Ursusie co Ty na to?? ja po Was wyjdę na stację.
o syper! Dla mnie rewelacja. Nawet może byc 10 jakby Wam się chcialo tak rano zrywac. A co będziemy robic? idfziemy na "piracki plac zabaw?" jak to mowi moj Kuba
Byłam dziś u lekarza i nie zmam zbyt optymostycznyuch wieści tzn ta gulka w pępolku to ytlko kaszak, wchłonie się sam ale może to zając nawet 3 tyg. Natomiast co do kupy to mamy skierowanie do 3 szpitali, do każdego na inne badania i ze 3 dni poleżec trzeba(( mam nadzieję, ze w pierwszej kolejnosci dostaniemy sie do Dziekanowa i tam od razu zrobią nam wszystko, ale zobaczymy. Jutro zaczne dzwnonic i sie umawiac (ciekawe czy cos uda mi sie zalatwic przy sobocie)

Przód zostawię swoje włosy, a z tyłu cieniutkie dredloki, coś takiego, niekoniecznie grzywka i jeszcze cieńsze dredki ;-)dredloki tymczasowe tapirowane - fotoblog splotshop w Photoblog.pl
nie wiem co ja bym zrobila w takiej sytuacji
pewnie szybe wybiła
ja kurcze nie i to mnie wkurza jak cholera:/

No cóż dywan i tak miał iść do rozwałki, jeszcze niech przetrwa do marca to będę klaskać uszami ze szczęścia.
kto ma blisko przynosi termos z kawąCleo - ja też się piszę na wtorkowe spotkanko, tylko gdzie mam się stawić?;-) jak na placyk , to super![]()