reklama

Listopad 2009

reklama
ach...nazwijmy to "niezgodność charakterów"

zaraz zapytam bo na fb gadamy ale ma tel teraz

Ilonka na 11 na Ursusie co Ty na to?? ja po Was wyjdę na stację.
o syper! Dla mnie rewelacja. Nawet może byc 10 jakby Wam się chcialo tak rano zrywac. A co będziemy robic? idfziemy na "piracki plac zabaw?" jak to mowi moj Kuba

Byłam dziś u lekarza i nie zmam zbyt optymostycznyuch wieści tzn ta gulka w pępolku to ytlko kaszak, wchłonie się sam ale może to zając nawet 3 tyg. Natomiast co do kupy to mamy skierowanie do 3 szpitali, do każdego na inne badania i ze 3 dni poleżec trzeba :((( mam nadzieję, ze w pierwszej kolejnosci dostaniemy sie do Dziekanowa i tam od razu zrobią nam wszystko, ale zobaczymy. Jutro zaczne dzwnonic i sie umawiac (ciekawe czy cos uda mi sie zalatwic przy sobocie)

o syper! Dla mnie rewelacja. Nawet może byc 10 jakby Wam się chcialo tak rano zrywac. A co będziemy robic? idfziemy na "piracki plac zabaw?" jak to mowi moj Kuba

Byłam dziś u lekarza i nie zmam zbyt optymostycznyuch wieści tzn ta gulka w pępolku to ytlko kaszak, wchłonie się sam ale może to zając nawet 3 tyg. Natomiast co do kupy to mamy skierowanie do 3 szpitali, do każdego na inne badania i ze 3 dni poleżec trzeba :((( mam nadzieję, ze w pierwszej kolejnosci dostaniemy sie do Dziekanowa i tam od razu zrobią nam wszystko, ale zobaczymy. Jutro zaczne dzwnonic i sie umawiac (ciekawe czy cos uda mi sie zalatwic przy sobocie)

Oj nie wiem czy w soboty coś się da załatwić, raczej nie... a co to za gulka bo nie doczytałam? A jeśli chodzi o te szpitale - to dobrze, w końcu może coś będzie wiadomo:tak:

Cleo ja też mam za sobą różne cuda, m.in. kolczyk w języku - miałam do ciąży z Asią, czyli jakieś 6-7 lat, ale zarosła mi dziurka po usunięciu migdałów, za późno chciałam włozyć kolczyk:-( ale to się jeszcze załatwi;-) kolczyk czeka... a na głowie m.in. warkoczyki, ale nie te "zwykłe" doczepiane, ale ze swoich włosów plecione przy skórze. I super to wyglądało:tak:
A teraz zamierzam wyglądać dość normalnie, w końcu księgowa:rofl2: Przód zostawię swoje włosy, a z tyłu cieniutkie dredloki, coś takiego, niekoniecznie grzywka i jeszcze cieńsze dredki ;-)dredloki tymczasowe tapirowane - fotoblog splotshop w Photoblog.pl

Hej :)

AZA jeju ale przygoda :( ale jak piszą dziewczyny: masz głowę na karku:tak: nie wiem co ja bym zrobila w takiej sytuacji:no: pewnie szybe wybiła:zawstydzona/y:

Kilolek ach, do szpitala?:( Ale wszystko bedzie dobrze, nie martw się.
My za rowny miesiac tez do szpitala, niby na jeden dzien ale to uspanie Kuby siedzi mi w glowie :(

martolinka ale masz smaka na jablka :) i super :) na zdrowko ;-)

Mama udanego pobytu u mamy zycze ;)

agrafka Ty spasiona? Jakos nie chce mi sie wierzyć;-) nog nie widzialam ale rece masz rzeczywiscie bardzo sczuple:tak: ja kurcze nie i to mnie wkurza jak cholera:/

Kuba jeszcze spiewa w lozeczku, w dzien spac nie chcial a u nas typowa pogoda do spania bo pada non stop dzisiaj:/ ale jutro ma byc ladnie ;) A On doslownie spal 20 minut:/
Jakis marudny byl:(

Dziunka wyskoczyła mu takakuleczka w pepolku w kolorze skóry, ale lekarz mówił, ze nie ma się czym przejmować.
Też liczę, ze wreszcie w tym szpitalu przebadaja nas na wszystkie strony (min. mamy skierowanie na kolonoskopie) i nawet niech powiedza, ze to problem emocjonalny ale bede wiedziała, ze sprawdzili wszytsko.

Mi się podobaja takie cieniutkie warkoczyki ale nei sdze by bylo mi w tym ładnie. Dziunka te dredloki też sa fajne tzn ładne tylko robia niezbyt "czyste" wrażenie. Ale to kurde droga impreza, 300zł za miesiąc

Alem uszarpana...
Hanka jeszcze nie śpi. Gonia padła, ja nie wiem skąd te dzieci mają tyle energii w sobie...
Dziunka - to niezła przeszłość za Tobą;-), a co jeszcze przed łuhuhu....
Kikolek - mam nadzieję, że wreszcie w spokoju Wam zrobią badania i nic złego nie wykryją. Dobrze , że ta gulka to tylko kaszak.
Cleo - ja też się piszę na wtorkowe spotkanko, tylko gdzie mam się stawić?;-) jak na placyk , to super:-D
Lotka - zazdroszczę Soliny, piękne widoki..

Poszliśmy na lody do Zielonej Budki... wróciłam upstrzona w czerwoniaste plamki, dobrze, że jest Vanish:-D:-D:-D
Wersalka została podlana colą, na dywan zostały wysypane bobki kupiaste Hankowe, a Gonia dolała jeszcze go moczem.:zawstydzona/y: No cóż dywan i tak miał iść do rozwałki, jeszcze niech przetrwa do marca to będę klaskać uszami ze szczęścia.:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry