reklama

Listopad 2009

Mój A ma jeden swój ulubiony chleb i tylko ten kupuje. Ale nie jakiś mega drogi, raczej normalnie. Czasem kupimy taki prawdziwy, ogromny wiejski i połowę mrozimy. Za to ja bym mogła w ogóle nie jeść chleba;-)

Asia dopiero się obudziła, uwielbiam taką zapyziałą poranną buźkę :-) wycałowałyśmy się za wszystkie czasy:-D

Banana zdrówka! Asi też zawsze przy katarze śmierdzi z buźki, zawsze myję jej zęby kilka razy dziennie ale to niewiele daje;-):-D no i dusi się przez sen tak długo aż zwymiotuje a potem śpi bez kaszlu do rana. Zawsze czekam na te wymioty jak na zbawienie;-)

reklama
Najpierw odpisuje jestem na tabletkach od roku. Zaraz po porodzie brałam tardyferon, bo w czasie porodu miałam krwotok i chcieli mi przetaczać krew, ale się nie zgodziłam. Teraz biorę sorbifer durules.

Ana nie miałam robionych takich badań.

Wczoraj dostałam skierowanie do hematologa, ale terminy masakra więc musze jechać do Poznania prywatnie w przyszłym tygodniu. Zobaczymy co on powie.

Idę poczytać co tam naskrobałyście.

BANANA po południu wkleje ci przepis na amoniaczki ja piekę co roku na święta, mogą leżeć w słoiku, pudełku baaardzo długo. Są pyszne. A amoniak można kupic bez problemu w torebeczce jak cukier waniliowy.

DZIUNKA tak anemia mi wyszła po wczorajszych wynikach hemoglobina 4,1 a norma od 7,4. Spadło drastycznie w przeciągu miesiąca nie wiem dlaczego i lekaka też zrobiła oczy. Bo na koniec października miałam 6,3.

Ostatnia edycja:
Ojej, Pathanka zdrówka! A dlaczego nie zgodziłaś się na przetaczanie? Ja miałam właśnie masakryczną anemię w trakcie ciąży z Julią i musieli zrobić transfuzję w 9 miesiącu bo było ryzyko wykrwawienia w trakcie porodu. W sumie nie miałam wiele do gadania...

hej wpadłam na chwile pochwalić sie suwakiem :) moze za wczesnie ale radość mnie rozpiera :) teraz zmykamy na spotkanie z aparatami i pozniej z mama załatwic musze pare spraw :)

buziaki :*

DZIUNKA nie zgodziłam się, bo u nas w szpitalu sporo było zakażeń, położne z oddziału odradzały mi. Ja w czasie ciąży miałam dobre wyniki tylko niskopłytkowość, czyli problem z krzepnięciem i podczas porodu nie mogli zatamować krwawienia, od tego czasu zaczęły się problemy. Ale nie było już tragedii bo 6,3 to całkiem nieźle, a tu taki zonk znowu.

KASIULA GRATULUJĘ !!!!

reklama
na yt nie mozna obejrzeć żadnego odcinka Krecika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wczoraj jeszcze były a tu wyskakuje o prawach autorskich...szok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POMOCY

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry