reklama

Listopad 2009

reklama
O matko, faktycznie nie ma Peppy. Moje dziecko chyba się zapłacze:-(

Agrafka ja kupiłam tą z Biedronki 18% - Mleczna Dolina, ale dałam pół szklanki tak jak w przepisie więc mała powinna wystarczyć...

Ostatnia edycja:
myslałam że jak twórca krecika zmarł to rodzina nagle się ocknęła żeby zbic majatek i stąd to zniknięcie z yt ale Peppa to nie wiem dlaczego?? dobrze że sąsiedzi jeszcze są bo to też lubi...

o pierniczkach widzę dyskusja..to jak z tym ciastem ciężko wyrobić ?? i ile czasu się je wyrabia?? kurde ale ja tych foremek nie mam :-/

kiedy choinki kupujecie??

hej
widzę tematy świąteczne
ja jeszcze nic nie pieke,w piatek jade do rodziców i tam będę przygotowywać
teraz sprzątanie i choinka
ale jakos w tym roku nie czuje świat przez pogode

Witajcie

Moje dziecko od dwoch h jest namawiane przeze mnie zeby isc na dwor, sloneczko pięknie grzeje a Oli nie chce isc. Wyjscie z nim na dwor ostatnio doprowadza mnie do szał, wymysla wszystkoz eby nie wyjsc!

Kasiula jesczez raz gratuluję!

Cleo w sobotę chce kupic choinkę a ubrać w niedzielę.

Nie mam dziś zupełnie chęci do życia, za to nerwa mega. Szlakmnie trafia co chwiila.
Zrobilismy ozdoby z masy solnej, teraz z pól dnia nim ja t w piekarniku wysuszę, a potem jeszcze malowanie

dwie blachy się pieką..

podziwiam wszystkie mamy które dały radę zrobić wszystko za jedym posiedzeniem :) (Etna - respect).
Mi zostało ciasta na jeszcze ze 4 blachy (siedzi w lodówce bo Ala już miała dość), będę robić po nocy :)

Ala pomagała, ale musziałam się spieszyć zeby wycinać przed nią bo dziurawiła mi całe placki :)))

reklama
ja dzis nie wychodze tez,najwyżej potem z Igim jak bede szła do sklepu.jestem przemarznięta.idziemy na drzemkę.Gołąbki odmrażają się.

Ilonka co Cię tak zdenerwowało?odpocznij trochę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry