reklama

Listopad 2009

u nas drobiazgi dla dzieciaczków:tak: poza tym nic się nie kupuje

My mamy 9 kwietnia rocznicę ślubu- wypada w Lany Poniedziałek- urządzę mężowi taki prezent na rocznicę , o którym długo będzie pamiętał:-D

Do torby brakowały tylko pampersów dla malucha , ale już kupione i zapakowane. Miałam chwilę zeby przyjrzeć się cenom pieluszek i w porównaniu do tych , które były jeszcze 2 lata temu teraz jest kosmicznie drogo.. szook Gości będę zapraszać bez prezentów , ale z pampersami
wink2.gif

reklama
Ja mam dość ogłaszam strajk świąteczny. Kupa ludzi w sklepach, obłęd w ich oczach, rachunki w kasie kolosalne... na 3 dni:szok::szok::szok:
Pogoda nam pokazuje , że jest nieobliczalna walił znów tu grad.
Polaa - trzymam kciuki za zęba.
Dziunka - no właśnie to gdzie nowe lokum, ile m2?
Etna - na swoje to miałam sposób w 2 osoby... jedna przytula przygwożdżając druga wkrapia...
Martolinka - czyżbyś chciała 9 urodzić;-)

Idę , bo moje znów demolkę w domu urządzają.:baffled:

Ana ja podjechałam dziś do sklepu po marchewkę do obiadu a tam tabuny dosłownie tak jak piszesz... i tak myślę , że aż do świąt będzie.. nam tym razem się upiecze- robię do mamy na śniadanko sałatkę a M upiecze paszet. Mama nam na wynos popakuje .Zamówię kawałek sernika , babę i na tym koniec.. nie mam siły ani ochoty na pichcenie
Planuję albo urodzić , albo wysmagać go młodymi witkami brzozowymi ;-)

Jakoś też jestem antyświętowa ostatnio, właśnie przez wariactwo zakupowe, jeszcze 5 lat temu to mieliśmy miesiąc przed zrobione zakupy, teraz niestety tak się nie da..
Sport ekstremalny to z nimi coś kupić.. ale myślę, że jeszcze rok i będzie ok.;-)

Martolinka aż sie nie chce wierzyć że zostały tylko niecałe 3 tygodnie! Albo 5 jak przenosisz tak jak ja:cool2::-D

Nie pisałam o mieszkaniu? Oj, przepraszam :-( duże, chyba ok. 70 m2, dwa duże pokoje, kuchnia, łazienka. Parter domku, wybieg dla dzieciaków ;-) opłaty stosunkowo niskie, choć dla nas nadal duże, ale już nic tańszego nie znajdziemy...

edit. ja wogóle nie myślę o świętach, pewnie w piątek będziemy coś kupować, trudno.

Hej dziewczynki:-)
Ja wrociłam od fryzjera i od razu lepszy humorek:-D
Oto moja nowa fryzurka:
DSCF2034.JPG

Etna,Polaa - super, że Wasze chłopaki lepiej się czują!!
Polaa - a jak ząbek?
Martolinka - to może urodzisz tego 9-go..chcesz?;-)
Sawi - podziwiam, sama z dwójką..mnie to czeka na początku maja, mój jedzie na 3 dni na delegację do Kielc..
Dziunka - fajny metraż..ja mam "tylko" 52 metry..ostatnio wywiesiliśmy i daliśmy w necie ogłoszenie o zamianie na większe za pieniążki lub zadłużenie..ale na razie cisza. Mi by się marzył dodatkowy pokój (mamy 2 pokoje)..
Ana, nie dziwię Ci się..ja też ostatnio antyświętowa:baffled::zawstydzona/y: My pierwszy dzień do teściówki (rajuś, jak ja to przeżyję:wściekła/y::wściekła/y::sorry2:), a drugi do moich rodziców..my na zajączka normalne prezenty - jak na gwiazdkę..ale już wszystko mam pokupione.
Martolinka - ja z tymi pampersami tak robię od urodzenia Martusi - mała dostaje pamki na odwiedzinki od gości, a także dostała na święta Bożonarodzeniowe i teraz "zażyczyłam sobie" dla niej na zajączka też pamki..:-) Po co mają wymyślać, jak i tak Martusia jeszcze malutka, więc zabawek nie potrzebuje, a ciuchów masa po Marysi..

Maxwell ślicznie Ci w tym kolorku:tak:

Podobno znowu brudno na tym mieszkaniu, lokatorka nie posprzątała, a do tego pozrywali kafelki w łazience:baffled: A mówi ze czeka nas sporo roboty:baffled: czekam teraz na niego i tam jedziemy.

A na dworze bialutko, prawdziwa zima, padają gęste, ogromne płaty śniegu, do tego wietrzysko. Masakra.

reklama
Maxwell - wow, fajnie wyglądasz
Dziunka - Ty to masz szczęście do mieszkań z dodatkiem brudu.
Moje wariatki wyruszyły na korytarz, wsiadły do wózka i chciały jechać na zewnątrz...:szok::szok::szok::szok: U nas też jakby śnieg padał, ale nie leży. Pogoda typowo barowa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry