reklama

Listopad 2009

no co wy? snieg???? u nas tez ochlodzenia,ale bylo 9st i po poludniu sie rozchmurzylo. skoczylam na troche na dzialke, bo czekaly truskawki do posadzenia,ale mloda byla nie w humorze. ganiala za rudym kotem, ktory to sie dawal glaskac,ale glownie lazil za mna, a amelke to tak na odczepnego z laski i balam sie,zeby jej nie podrapal,bo raz ostrzegawczo pacnal lapka. mloda wczoraj zasnela mi przed 16 i wstala o 18 i zasnela dopiero przed polnoca. pobudka prawie o 11 i caly dzien taka rozmemlana. teraz dopiero sie uspokoila,dzieki bogu

dziunka, moj caly dom ma 73m2 wiec, masz spory metraz, super!:-)szkoda,ze z syfem:no:
maxwell, pisalam na fb, ja cie uwielbiam w rudym :tak:
ja nie robie prezentow na zajaczka,ale tato pewnie jej zrobi poszukiwania czekoladowych jajek, jak w zeszlym roku. w tym roku siostra przychodzi z chlopakiem, martolinka, wyludzilabys przepis na pasztet od meza, bo szukam od kilku dni,a wiem,ze twoj maz dobry kucharz ;-)
i nie pamietam co komu

reklama
Ilonko, dziekuje za troske, niezle sie czuję, z apewne dlatego, ze spalam dzi 12 godzin w nocy i jeszcze godzinna drzemke w dzien zaliczylam :-)

anawawka wypalam sie oj, wyspalam, dzieki. ALe myslalam,z e jak wstane po tylu godzinach snu to bede w kiepskiej formie, taka "przespana" ale skad. Po 2 godiznach juz mi sie oczy kleily :-)

Cleo, a Ty liczylas, ze CI Igi troche tych zakupów poniesie? ;-)

u nas dzis pogoda do dupy. Caly dzien na przemian deszcz/ snieg/ grad wiec siedzimy w domu ale za to nieco sobie posprzatalam. Jesem naprawde zadowolona, bo brud byl straszliwy, a ja obudzialam sie z reka w nocniku, bo dopiero dzis sobie uswiadomilam,z ejutro palmowa niedziela. Mialam plan zaprosic pnia do sprzatnia (porzyczyc od sąsiadow) ale krna, zgpilam sie i juz nie zdarze. No ale z polowe roboty mam zrobione. Blysk nie bedzie ale chociaz moze nie syf. Zapomnialam sie zapisac do fryzjera przed swietami, jakos mi sie udalo wcisnac na jedyny wolny popoludniowy termin ale na pazury juz nie dalo rady niestety :-( a i tak zapomnialam, ze Kube tez ostrzyc trzeba i nie zapisalam go :baffled: ogolnie swieta mnie zaskoczyly

etna witaj w klubie automaniakow!!! moi nawet do snu sluchaja audiobukow z autami
zdrowka dla Pawelka

maxwell super!

martolinka ceny pieluch faktycznie powalaja. Ja kupilam tylko do szpitala pampersy, a póxniej bedę wielorazowek uzywala. Duzo taniej wychodzi, zwlaszcza, ze teraz te wielorazowki praktycnzie nieklopotliwe sa

Ostatnia edycja:
Kilolku ja mam to samo-mnie tez swieta zaskoczyly...jakos tak mi zlecialo ostatnio ze nic kompletnie nie mam przygotowane...

Maxwell super kolor-zupelnie inaczej wygladasz, ale bardzo mi sie podoba!!!!

Martolinka, moze to i smieszne ale my zabieralismy zawsze pampi do PL od nas bo tutaj mozna je kupic o polwe taniej...cena w Polsce powala na kolana...

Dziunka metraz imponujacy...a coz sprzatania nie zazdroszcze...ale tak czy siak pewnie i tak bys sprzatala bo przeciez zawsze trzeba miec posprzatane po swojemu :)

A u nas dzisiaj juz tez przyszlo ochlodzenie...jedynie 10 stopni ale za to zimny wiatr wiec tez nie za przyjemnie:-( a na swieta zapowiadaja snieg:szok:jak to sie dzisiaj smialismy w pracy ze chociaz jedne swieta beda sniezne:-D:-D

Ja po porannej pracy bylam tak zmeczona ze jak wrocilymsy do domku to zaliczylam sofke i kocyk a malej wlaczylam bajki..no i chyba oko mi sie samo zamknelo...za to jak je ponownie otworzylam to mala zaliczyla zgon na dywanie przed bajka...no ale za chwilke przyszedl tatus i obudzil ksiezniczke no i byla histeria bo przeciez ona jeszcze spac chciala...

jutro mam wolne..no ale co to za wolne skoro i tak musze troche ogarnac dom przed swietami a potem jeszcze swiateczne zakupy porobic i to wszystko z Vicky -wiec bedzie ciezko:-(

Dziunka i jak wrażenia??? Jak Ty to wszystko znosisz?

Tuńczyki a jak Twoje drugie dzieciątko?

Moje malenstwo ćwiczylo dzisiaj moją cierpliwość :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co za dzien i do tego masa sprzatania a ciagle mało :wściekła/y:.

No i oczywiscie wysypało go po tej goraczce :dry:

Tunczyki przeciez rok temu w Boze Narodzenie byl snieg:tak:
przynajmniej u nas;-) fajnie bialutko, mam zdjecia specjalnie ze spaceru z pierwszego dnia świąt:-D watpie, zeby spadl na te swieta:tak:

martolinka to jaki prezent planujesz dla męża na ta rocznicę?;-):-D
spedzie ten dzien na porodowce??:-) oby nie cały oczywiście:tak:

maxwell super wygladasz, bardzo mi się podoba:tak:
a jesli chodzi o zeba to odpuscil jak na razie.

Kuba poszedl spac dopiero kolo 22:szok:
tak sie mu dobrze z nami siedzialo, ze nie chcial isc się kapac wczesniej

reklama
My tez juz wstalysmy :)
Dzien dobry :)
U nas jeszcze snieg nie pada...swieci ladne sloneczko ale pewnie jest zimno...
zjadlysmy sniadanko, mezulek juz w pracy a ja staram sie zmotywowac do tego aby sie ruszyc i zaczac robic wszystko to co sobie zaplanowalam...

Milej niedzielio wszystkim :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry