banAna
Fanka BB :)
no co wy? snieg???? u nas tez ochlodzenia,ale bylo 9st i po poludniu sie rozchmurzylo. skoczylam na troche na dzialke, bo czekaly truskawki do posadzenia,ale mloda byla nie w humorze. ganiala za rudym kotem, ktory to sie dawal glaskac,ale glownie lazil za mna, a amelke to tak na odczepnego z laski i balam sie,zeby jej nie podrapal,bo raz ostrzegawczo pacnal lapka. mloda wczoraj zasnela mi przed 16 i wstala o 18 i zasnela dopiero przed polnoca. pobudka prawie o 11 i caly dzien taka rozmemlana. teraz dopiero sie uspokoila,dzieki bogu
dziunka, moj caly dom ma 73m2 wiec, masz spory metraz, super!:-)szkoda,ze z syfem
maxwell, pisalam na fb, ja cie uwielbiam w rudym
ja nie robie prezentow na zajaczka,ale tato pewnie jej zrobi poszukiwania czekoladowych jajek, jak w zeszlym roku. w tym roku siostra przychodzi z chlopakiem, martolinka, wyludzilabys przepis na pasztet od meza, bo szukam od kilku dni,a wiem,ze twoj maz dobry kucharz ;-)
i nie pamietam co komu
dziunka, moj caly dom ma 73m2 wiec, masz spory metraz, super!:-)szkoda,ze z syfem
maxwell, pisalam na fb, ja cie uwielbiam w rudym

ja nie robie prezentow na zajaczka,ale tato pewnie jej zrobi poszukiwania czekoladowych jajek, jak w zeszlym roku. w tym roku siostra przychodzi z chlopakiem, martolinka, wyludzilabys przepis na pasztet od meza, bo szukam od kilku dni,a wiem,ze twoj maz dobry kucharz ;-)
i nie pamietam co komu
ogolnie swieta mnie zaskoczyly
jak to sie dzisiaj smialismy w pracy ze chociaz jedne swieta beda sniezne