reklama

Listopad 2009

Witam,

a u nas słonko i zapowiada się ciepły dzień:tak:

wstaliśmy z Kubą przed 9, ogladamy właśnie bajki:-)
A ja znowu czuję zeba:wściekła/y: mam nadzieje, ze to chwilowe bo jak nie to...

reklama
Cześć dziewczyny z rana:-)
U nas szaro buro i ponuro..:-(
Mój pojechał kupić sobie dżinsy i buty (w ramach reklamacji te buty) i dla mnie po prezent, hih:-D
A my z dziewczynkami robimy obiadek..
Miłej niedzieli dziewczynki!!

ps. coś dawno nie było Pathanki?..

U nas zimno niesamowicie, tylko 1 st ciepla i wieje koszmarnie. Ja ju wszystkie kurtki zieowe na strych wynioslam razem z czapkami itp a tu trzeba bylo isc palme poswiecic. Po 10 minutach w dzikim scisku w kosciele slabo mi sie zrobilo i chce wychodzic a towrzystwo prostest, oni zostaja :baffled:

a chyba Wam nie opowidalam jak w srode na poczekalni w szpitalu siedzialam sobie na krzesle i wstalam doslownie na sekunde Michalowi portki podciagnac doslownie pol metr od krzesla, odwracam sie a tam juz jakas baba mnie podsiadla i gapi sie na mnie :szok: a jest co ogladac, bo w pasie mam juz ze 130cm, niezla nie? a najsmieszniejsze ze kawalek dalej byly wolne krzesla, widac moj maz jej sie spodobl i chciala koniecznie kolo niego :-)

wczoraj kuba piekl babeczki z kartonu. Nigdy wczesniej czegos takiego nie kupowalam, zaskoczylo mnie ze to tylko 10 min roboty, myslalam ze jakas lipa wyjdzie ale naprawde smaczne sa, nawet mimo, ze kuba tluszczu nie dodal :-)

Ostatnia edycja:
hej
my już jesteśmy w PL :tak: ,podróż bez niespodzianek na szczęście wszystko w porządku :-) , nie nadrobie was teraz ale może wieczorem się uda
pogodą jestem rozczarowana ,bo i w Szwecji i w Niemczech było cudne słoneczko

Kikolek - mi na samą myśl, że mam iść w ścisk, przewraca się żołądek.A co dopiero Ty w ciąży.
Ania
- witamy w PL rzeczywistości..pogodowej;-)

Małżon pojechał po obiad, a moje roznoszą mieszkanie... nie mam sił...

Ja dzisiaj pojechałam do kosciola sama i dobrze mi to zrobiło, chyba pierwszy raz od urodzenia Pawła byłam sama w kościele.
Pawla zostawiłam z teściowa, jak wrócilam zabrałam Pawła na mały spacerek. Ile moze siedziec w tym domu potem ładnie mi zasnał i mam chwile na kawke. Dodam iż ulepilismy dzisiaj bałwanka :-).
Jeszcze ma taki odrywajacy sie czasami kaszel ale jestem dobrej mysli. We wtorek i srode chce go dac na troche do przedszkola i w srode chce tez basen zaliczyc bo potem miesiac przerwy :szok: nie wiem czemu:szok:.

AniaSim to wam szybko poszło, jak Lenka zniosła tą wyprawę??

Pola bólu zęba współczuje a zwlaszcza "8". Ja mam 4 "8" i wiem jak dają popalić. Jak Cię bolą tzn że masz stan zapalny i nie ma na co czekac idz do lekarza po jakies tabletki bo samo pewnie nie minie:no:.

MAXWELLLL super fryzurka ja lubię takie zdecydowane kolorki !!!!! Ładnie Ci w nich i od razu tak wesesej

reklama
Jutro sie wybieram do dentysty, trudno pojde do jakies Anglika byle nie Hindusa :) ale zla jestem bo rok temu (z mysla o dziecku) wyleczylam w Polsce zeby:tak: jednego usunełam i bylam zadowolona ze jest ok.
Dentystka mowila, ze osemka mi wychodzi ale mam sie na razie nie przejmować i nie bedzie jej usuwac. A ona dopiero teraz do konca chyba wychodzi:szok:

Ania to super, ze podroz w porzadku:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry