kilolek
podwójna listopadowa mama
Cleo a ja nie przepadam za Szycem. Za luzacki jak dla mnie.
Ja lubie Żebrowskiego, a kiedys wprost uwielbialam Olbryskiego (ojca) teraz tez go podziwiam ale juz tylko jako aktora, wypad facet z obiegu amantow ale i tak nikt mu nie dorowna.
agrafka zazdroszcze torby ciuchow, ja juz zostalam tylko z 3 sztukami odzienia, tragedia. Dzis odkrylam, ze jeszcze max tydzien zmieszce sie w martolinkowe jeansy (martolinka wyobrazasz sobie moje rozmiary???? gumy mi nie starcza
) bo juz w nich siedziec nie moge. Ja nie wiem co ja urodze, slonia???
gosiulek tak prywatnie to nie wiem ale mojego brata wychowawczyni strsnie sie nad nim rozplywala ponoc, ze taki wspanialy, mily i kultralny (uczyla tez Dorocinskiego tylko sporo wczesniej)
Ja lubie Żebrowskiego, a kiedys wprost uwielbialam Olbryskiego (ojca) teraz tez go podziwiam ale juz tylko jako aktora, wypad facet z obiegu amantow ale i tak nikt mu nie dorowna.
agrafka zazdroszcze torby ciuchow, ja juz zostalam tylko z 3 sztukami odzienia, tragedia. Dzis odkrylam, ze jeszcze max tydzien zmieszce sie w martolinkowe jeansy (martolinka wyobrazasz sobie moje rozmiary???? gumy mi nie starcza
) bo juz w nich siedziec nie moge. Ja nie wiem co ja urodze, slonia???gosiulek tak prywatnie to nie wiem ale mojego brata wychowawczyni strsnie sie nad nim rozplywala ponoc, ze taki wspanialy, mily i kultralny (uczyla tez Dorocinskiego tylko sporo wczesniej)

, a z mamą to przykra sytuacja ale na pewno jej minie ;-)