reklama

Listopad 2009

reklama
Kikolek - wow, szybko poszło, wprawę masz ;-), trzymam kciuki za macicę i krew oraz za szybki powrót do domu.
Zuziu witaj na świecie, mam nadzieję,że nie zawiedziesz się i będzie Ci tu tak dobrze jak w maminym brzuszku, rośnij zdrowo, rozwijaj się książkowo!!!

wow, ale wiesci z rana.

kilolku - serdeczne gratulacje!!!!1 szybko ci poszlo, obys rownie szybko doszla do siebie, a przygoda z butelka - umarlam ze smiechu :-D

pola, zdrowka kochanie, na szczescie pogoda ma dopisac w tym tygodniu, nareszcie
aza,super,ze auto naprawione, bez auta jak bez reki
mamapatryka, duzo sily dla ciebie, pamietaj,ze masz jeszcze patrysia. co do porzadkow, nie mam problemu z wyrzucaniem ubran mojego , ale z moimi juz gorzej :-D niewazne,ze za duze/za male, bo moze akurat przytyje/schudne i beda w sam raz :-D
maxwell, gdzie sa zdjecia z chrzcin? tutaj, bo na fb ani nk nie widze

MamaPatryka, trzymaj się, Patryk potrzebuje uśmiechu mamusi!!!
Co do porządków w szafie..ja podobnie jak BanAna, ale ostatnio bardzo przymróżyłam oczy i..zrobiła w końcu porządek..część rzeczy do kubła PCK, część na śmietnik i kilka mamie;-)
BanAna- tu na otwartm, w albumiku:-)

dalej Was podczytuje z komórki i byłam ciekawa wieści od Kilolka. Kilolku ogromne gratulacje ! Najważniejsze że już po wszystkim i Zuzia jest cała í zdrowa. Teraz odroczywaj jak musisz daj sobie pomóc, musisz być zdrowa dla Zuzi. ZUZANNO witamy na świecie i na bb ;)

Witajcie,

zapraszam wszystkie dzieci z BB od 2 lat wzwyż na wakacje do Sopotu - w zamian oferuję niezwykle zajmującą niemal miesięczną dziewczynkę:-p;-)nie mogę dojść z nią dziś do ładu;-) teraz poszła spać całe szczęscie
Wczoraj od 19-21 znowu atak kolki. Biedny Antek nie ogarnia zupełnie sytuacji jak ona tak płacze. Ala też się namęczy i wypłacze za wszystkie czasy. Muszę poszukać coś o masażu , bo zwariujemy

Aza dyskoteka? Ależ zazdroszczę:tak:Antek po tygodniu ogarnął też rowerek i teraz śmiga jak szalony. Gratulacje dla KOnradka!!

Maxweel niestety do parku zapomnieliśmy aparatu więc lipa ze zdjęć.. Cieszę się , że chrzciny udane!
MamaPatryka teraz już będzie tylko lepiej:tak:

KILOLEK PRZEDE WSZYSTKIM OGROMNE GRATULACJE:tak:WITAMY MAŁĄ ZUZANKĘ

KIKOLKU GRATULUJEMY !!!! TERAZ BĘDZIE JUŻ WSZYSTKO DOBRZE.

MARTOLINKA cudne zaproszenie :-) oj ja wiem co to kolki jasiek miał takie przeboje do końca 3 m-ca. Miejmy nadzieję, że szybko przejdzie panience. O specyfikach to ci nie piszę, bo my wszystko przerobiliśmy. Na gazy u nas sprawdzał się esputicon. U nas ulgę przynosiła ciepła pieluszka na brzuszek. Trzymajcie się !!!

reklama
hej
kilolku Gratuluje ,ciesze się że już po wszystkim i masz Zuzie już po tej stronie brzucha :tak:
martolinka u nas przy kolkach sprawdzało się wieczorem noszenie na leniwca i termofor na brzuszek , co do sab simplex to pamiętaj żeby one były niemieckie bo są jeszcze produkowane w czechach (chyba) i one już nie są tak skuteczne :tak:
aza fajnie że masz już autko i gratki dla Konradka ,Kuba po zabiegu o wiele lepiej je ,nie ma kataru i widać sporą poprawe , nawet się wzieliśmy w sobote za odpieluchowywanie i wczoraj na wieczór dostał 39 stopni gorączki więc dzisiaj odpuściłam i czekam aż mu minie :-( , no i szczerze to mam już dość (ana podziwiam cię jak ty dajesz rade) ,do tego wpadła nam osa do pokoju bo mamy okna otwarte i Kuba jak się na mnie uwiesił to koniec , nawet obiad Lence robiłam z nim na rękach :szok:,mam nadzieje że do jutra mu to minie
maxwell super fotki i ciesze się że się wszystko udało

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry