reklama

Listopad 2009

KILOLKU ogromne gratulacje dla Ciebie!!!!!!!!!!!1 Jesteś dzielna babeczka szybko Ci poszło;-) Kuruj się i wracaj do nas szybciutko:-)

Buziaki dla małej ślicznotki :-*

Maxwell a kiedy ty kochana wracasz do pracy?? no i najważniejsze super ze chrzciny wam się udały dziewczynki ślicznie się obie prezentowały ja cały czas nie mogę wyjść z podziwu że one do siebie tak bardzo podobne...
Aza tobie kiedy pasuje przyjazd na Śląsk??
może jeszcze któraś mamusia do nas dołączy??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kilolku ogromne gratulacje !!!:-):-):-)
ale szybko poszło, super:tak::tak:

maxwell super, ze sie wszystko udalo;-)

martolinka ach te kolki:-( oby szybko malej przeszło.

a ja dzisiaj nawet w miarę sie czuję chociaz bywało lepiej:-D
katar meczy ale nie ma tragedii, bylismy wszyscy u fryzjera, Kuba jaki dumny siedział na fotelu:-)

Martolinka, a z dziećmi poniżej 2 lat?:-p Współczuję kolek i żeby szybko przeszły!!!
Ania, Kubuś biedny rozdrażniony..nieźle musiało te robienie zupki wyglądać..zdrówka dla Kubusia!!
Aga, wracam 19-go lipca..kurcze, gdzie Ty widzisz te podobieństwo?Obie są tak różne przecież..:confused:
Polaa, super, że ciut lepiej się czujesz..daj zdjęcie Kubusia po fryzjerze;-)

Rajuś, jaka Marta marudna..ech te zęby:-(:-(:-(:-(

Martolinka, a z dziećmi poniżej 2 lat?:-p Współczuję kolek i żeby szybko przeszły!!!
Ania, Kubuś biedny rozdrażniony..nieźle musiało te robienie zupki wyglądać..zdrówka dla Kubusia!!
Aga, wracam 19-go lipca..kurcze, gdzie Ty widzisz te podobieństwo?Obie są tak różne przecież..:confused:
Polaa, super, że ciut lepiej się czujesz..daj zdjęcie Kubusia po fryzjerze;-)

Rajuś, jaka Marta marudna..ech te zęby:-(:-(:-(:-(

Ola dla mnie bardzo podobne aż jeszcze raz sobie musiałam pooglądać:-p:-D

martolinka, u nas sab simplex sie nie sprawdzil, ani infacol, pomogla suszarka :-) ale kolki potrafia wykonczyc psychicznie :baffled: moja miala prawie 3 mies, nie az takie strasznie jak inne dzieci, a i tak miala dosyc :nerd: oby masaz wam pomogl

aniasm, na osy, szerszenie itd polecac lakier do wlosow, jak ci stwora nie szkoda :-p w tym tygodniu wlasnie musialam usmiercic szerszenia,bo wlecial do lazienki, a ja sie ich bardzo boje. jak go popryskasz to zatykasz mu otwory oddechowe i po jakims czasie padnie :confused:

kilolku, pomyslnego cyckowania :-)

Muszę się wyżalić na mojego potworka starszego:zawstydzona/y::-(:-(
Wiecie, co mi ta małpa starsza zrobiła..jeszcze teraz się trzęsę, jak o tym pomyślę..
Karmiłam Martę, a balkon mamy otwarty, bo gorąco..Marycha się bawiła na balkonie..i ten mały małpiszon wzięła ściągła na balkonie majtki, jakoś tak przelazła przez poręcz, że od strony balkonu została jej tylko głowa i się wysikała:zawstydzona/y::-( Mnie zaalarmował dźwięk "lanej" wody..Boże, jak sobie pomyślę, że mogła się na tych siuśkach poźlizgnąć i właściwie powiesić:zawstydzona/y::-(:-( skąd jej się te pomysły biorą - nie mam pojęcia!!!
Seba wieczorem pojedzie do jakiegoś budowlanego, żeby zabezpieczyć te barierki..
Oczywiście, do Marysi nie dociera, co zrobiła. Gada ino "tludno, wysikałam się" - choćby nic się nie stało:wściekła/y::-(:-(

reklama
Cholera, myslalam ze mi przechodzi to teraz na nowo:/ ze tez nie mialam kiedy sie rozchorować, spalam o dziwo 2 godz. z Mlodym i wstalam nieprzytomna
realmad2.gif
ale jestem zla bo mam goraczke iledwo na oczy widzę, wstretne chorobsko, nie mam nic sily.

Maxwell :szok::szok: Boze dobrze, ze nic sie nie stało. Ale te dzieci mają pomysły. szok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry