dzien dobry!
ja wlasnie popijam kawkę, mlody cos nie kumaty, turla sie po rozlozonym narozniku :-) wczoraj wyszalal sie na basenie, wieczorem nam padl na podlodze i dzis jeszcze jakis zmeczony ;-)
ja wlasnie popijam kawkę, mlody cos nie kumaty, turla sie po rozlozonym narozniku :-) wczoraj wyszalal sie na basenie, wieczorem nam padl na podlodze i dzis jeszcze jakis zmeczony ;-)
dzieki, ja jeszcze zyje. w domku mam uruchomiony wentylator, a na zewnatrz malo wychodze, najwyzej na dol pod klatke do sklepu :-) ciesze sie, bo za 2 tyg znow jedziemy do mojego domu rodzinnego i do tesciowej, tak duze podworka, duzo drzew, cien, piaskownice dla Toma... zyc nie umierac, nie to co w bloku :-)Hej, melduję się z rana..
Pobudka była o 5.00 - Marta - i bez szans na dalsze spanie:-(
Ale sie zapowiada ładny dzień:-)
Ana, jak noc?;-)
Polaa, Twoja teściowa też jest fajnusiaA narzekać narzekaj!!Twój przywilej, hihi..oj, współczuję Tobie, Agrafce i Lotce w te upały..innym brzuchatkom też, ale one mają jeszcze mniejsze brzuszki na razie..;-)
A narzekać narzekaj!!Twój przywilej, hihi..oj, współczuję Tobie, Agrafce i Lotce w te upały..innym brzuchatkom też, ale one mają jeszcze mniejsze brzuszki na razie..;-)
ja pierdziele ale okazja.
Kciukaszę za Igiego i Ciebie, żebyście tak nie przeżywali.