reklama

Listopad 2009

Myśmy wróciły niedawno ze spacerku, włączyłam pralkę, Marysia śpi, Marta szaleje..mogę poczytać:-)
Jak wracałyśmy ze spaceru, to zauważyłam na drzwiach klatki ogłoszenie, że ktoś tam szuka mieszkania na sprzedaż;-) Schowałam wózek Marty do bagażnika auta, Marta na ręku, telefon w dłoń i dzwonię do S. Minuta później Marysia krzyczy, że chce siku. Patrzę, a ona juz spodenki i majtki w dół i chce lać na chodnik:szok::wściekła/y: Telefon szybko położyłam na ławkę (Marta nadal na mojej lewej ręce) i ciągnę Marysię na trawnik. Niestety, moje dziecko nie potrafi jeszcze kucać "na żądanie" i oblała całe gacie i majty:wściekła/y::-(..Stąd ta pralka..

Ana, a gdzie Twoje dziecię jechało na wycieczkę?;-)
Lotka, super, że jedziecie..a powiedz mi, skoro oboje pochodzicie z jednych stron (tak rozumiem), to co robicie tak daleko od domu? Za pracą?
Cleo, przykro mi, że wyjazd nie wyszedł..ale super, że Kilolek już wychodzi..szybko:tak::-)
A za Igiego trzymam kciuki, żeby się przełamał..
Martolinka, Warszawianki - niezłe ceny macie..zapraszam na Śląsk;-):-)
Martolinka, super, że małej się uspokoiły te kolki!!!oby nie powróciły!!!
Ilona, to czekamy na fotki wyremontowanych pokoi..
Agrafka, trzymam kciuki za Alę i jej spanie!!!

reklama
Myśmy wróciły niedawno ze spacerku, włączyłam pralkę, Marysia śpi, Marta szaleje..mogę poczytać:-)
Jak wracałyśmy ze spaceru, to zauważyłam na drzwiach klatki ogłoszenie, że ktoś tam szuka mieszkania na sprzedaż;-) Schowałam wózek Marty do bagażnika auta, Marta na ręku, telefon w dłoń i dzwonię do S. Minuta później Marysia krzyczy, że chce siku. Patrzę, a ona juz spodenki i majtki w dół i chce lać na chodnik:szok::wściekła/y: Telefon szybko położyłam na ławkę (Marta nadal na mojej lewej ręce) i ciągnę Marysię na trawnik. Niestety, moje dziecko nie potrafi jeszcze kucać "na żądanie" i oblała całe gacie i majty:wściekła/y::-(..Stąd ta pralka..

Ana, a gdzie Twoje dziecię jechało na wycieczkę?;-)
Lotka, super, że jedziecie..a powiedz mi, skoro oboje pochodzicie z jednych stron (tak rozumiem), to co robicie tak daleko od domu? Za pracą?
Cleo, przykro mi, że wyjazd nie wyszedł..ale super, że Kilolek już wychodzi..szybko:tak::-)
A za Igiego trzymam kciuki, żeby się przełamał..
Martolinka, Warszawianki - niezłe ceny macie..zapraszam na Śląsk;-):-)
Martolinka, super, że małej się uspokoiły te kolki!!!oby nie powróciły!!!
Ilona, to czekamy na fotki wyremontowanych pokoi..
Agrafka, trzymam kciuki za Alę i jej spanie!!!
Maxwell, ja z malopolski, małż z podkarpacia, poznalismy sie na studiach, a teraz w kuj-pom za pracą ;-)

Tak, w porownaniu z kuj-pom to tam jest rzut beretem :-)
niby fajnie jak sie tam jedzie, ale te polskie drogi czasami zniechecaja... jedzie sie 500km a trwa to 8-9h ;/

Agrafka - kciukaszę więc za Wasze nocki
Maxwell - pojechała sobie pod Wwkę do Powsina. Co do sikania na trawkę - Hanka ma manierę szybkiego wstawania i ostatnie kropelki jej wpadają do majtek :zawstydzona/y::szok:
Lotka - to widzę, że mamy podobną odległość do moich, co Ty do swoich;-); drogi "cudo" i też jedziemy 8-9 godzin.
Zachmurzyło się, mam nadzieję, że do 15:30 nie lunie....

Ale cisza..
pogoda się zmienia, nadciągają chmury... moje były niestrawne , dopiero zasnęły.
Teraz się chwalę moje starsze było tu FARMA NAUKI I ZABAWY 2012.wmv - YouTube mega zadowolona wróciła, uśmiech kończył jej się na uszach, bo nie mógł dalej, opowiedziała nawet trochę - sadziła ziemniaki, jeździła na koniu, malowała owcę.:-D

reklama
dziewczyny a u mnie znowu nocka do bani bo Lenka dostała gorączki , pewnie po szczepieniu do tego zębiska ją męczą ,aż się boję myśleć co dziś będzie :-( ,dobrze że chociaż z Kubą już dzisiaj było ok ,no i pół dnia spędziliśmy na polku w słoneczku bo żal było siedzieć w domu jak tak ciepło a u nas to nie za często się zdarza ;-)
maxwell Marysia jest czadowa z tym sikaniem gdzie popadnie ;-) ,chociaż myślałam że akcja trochę inaczej się rozwinie jak pisałaś o tym tel na ławce itd :tak:
agrafka powodzenia z Alą
ana dobre to z owcą hahha :-) , no ale ważne że się dziewczynie podobało :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry