Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No wlasnie mi to sie dziwne wydaje, moj brat sie "normalnie" jąkał wiec wiem jak to brzmi, a tomi zaczal tak dziwnie teraz mowic, np nie odpowie mi "tak" tylko mowi "tak-k-k-k-k" albo "ktoś-ś-ś-ś" no i wiele innych... i to powtarza je baaardzo wyraźnie, jak by podkreslal te ostatnie litery..Agrafka szkoda że musiałaś się tak szybko zawinąć do domku z imprezki. Ala widzę kapryśna dziewuszka hehe :-)
Lotka nie słyszałam o powtarzaniu ostatniej litery, zwykle przy jąkaniu chyba pierwsze litery/sylaby się powtarza?
Ja to po każdym przyjściu z lasu wyciągam kleszcza. Moi mają baaaardzo rzadko, ja zawsze. Wczoraj jeszcze poszliśmy na spacer z bratem do lasu tu w nasze okolice i nagle zobaczyliśmy muchomory czerwone, piękne, od malutkich po bardzo duże! Dziś idę tam cyknąć fotkę bo pięknie wyglądały.
No i tu mam pytanie do grzybiarek ;-)
Wśród muchomorów rosną jeden na drugim schowane w trawie maślaki (moim zdaniem), tylko brat z A poddali pod wątpliwość ich jadalność, bo pod kapeluszem na gąbce część z nich miała mleczne kropelki....
moze to mało , ale widze , że jest coraz lepiej. I na wadze pół kilograma mniej;-)w porządnych butach i staniku biega się od razu inaczej