reklama

Listopad 2009

reklama
raz jeszcze miłego lotu polaa

moi mi dzisiaj daja tak popalić, że godizne temu powinni dostac obiad a dopiero przd chwila wstawiłam go do pieca. Masakra. Chlopakom palma odbija, ciagle się drą a zuza zestresowana po wczorajszym ciage na rekach. Chciała by spać ale ci się drą. 2 godizny ja usypiam by pospała 15 minut grr

pola, spokojnego lotu
kilolku, wspolczuje zachowania chlopcow.

ja dalej zdycham, zastanawiam sie czy to oskrzela. mozna miec zapalennie oskrzeli bez goraczki? dodatkowo od jakiegos czasu mam taki masakryczny bol w lydce, jak skurcz, tylko gleboko w srodku i noga nie twardnieje. nakrecam sie,czy to nie zakrzepica, bo moja babka ma, a ja jestem do niej podobna, i po niej mam zylaki :confused2: jak nie przejdzie mi w tym tyg to ide do lekarza. biore magnez,ale skoro to nie jest taki typowy kurcz to niewiem czy pomoze :eek:

BanAna miejmy nadzieję, ze to nie zakrzepica. Zapalenie oskrzeli bez gorączki? chyba moze byc, skoro zapalenie płuc moze byc.

Chyba ciśnienie spadło, chłopaki sie uspokoili, Zuza się przespała a mnie ścieło dosłownie. Ledwo łapię kontakt z rzeczywistością.
Mialam iśc po zakupy do biedronki ale tak leje, że kompletnie mi sie nie chce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry