reklama

Listopad 2009

reklama
Czeee
ja dopiero wstałam:-D:-D padłam przy usypianiu, za oknem leje...
Kikolek- niezłe ananaski z Twoich chłopaków , dobrze, że potem się uspokoili...
Mama - mam nadzieję, że Marcel już odzyskał swój wigor.
BanAna - czytałam o tym, nie używamy;-)
Dziunka - ale auto Wam zrobiło numer.:szok:
Lotka - a ja nie lubię ciszy.;-):-D
Mnie nęci, kusi książka... ale jeszcze niech na mnie połypie swym okiem:-D

Ana, ja sie wlasnie ciszą delektuje ;-)
Dzieciarnia spi a maz w pracy :-)

Tomi usnal normalnie, a Maci na sam koniec obrzyg... mnie, siebie i caly pokoj, wiec mialam nieco sprzatanka... stawiam na to ze sie przejadl... bo ten dzieć lapczywy i mały zarloczek, no i potem skutki ;-)

Lotka to nie zazdroszcze roboty, ale powiem ......... i skąd ja to znam. Marcel do tej pory czasem potrafi sie za przeproszeniem obżreć aż do wyrzy... jak go smak chwyci ;] Dzisiaj myślałam własnie ze nastanie taki moment bo zjadł jak staryc chłop a bęben miał taki jak baba w ciąży no ale na szczescie zjadł na styk ;-)

Lotka - ja lubię ciszę w domu, ale bez przesady...;-):-D już mi czegoś brakuje... roboty pod koniec dnia nie zazdroszczę.
Mama - ło matko,,, Marcel ma apetyt total.
Moje jedzą, ale nie do wypęku, nie przejadają się , nie miałam jeszcze lotów z nimi z powodu obżarstwa.;-)Ja w sumie raz tylko jęczałam z przeżarcia.:-D:-D

no to dobranoc ana :D ja ogladam perfekcyjną panią domu. Normalnie w jakim syfie ludzie potrafią zyc to mnie sie mózg lasuje ;p
Chyba bym sie zapadła pod ziemie jakbym miała taki stan pokazac w TV. To juz czasami o epidemie i sanepid zakrawa. No ale w porówaniu z nimi to u mnie chyba ideał :-D:-D:-D albo stan bdb+ ;-)

hej kochane
o rany co za dzien
u Ali miał być festyn ale padało, wiec byłą zabawa w przedszkolu, ale bardzo fajnie było :). dzieciaki szcześliwe chyba, ze mogły być razemz rodzicamiw przedszkolu i pokazywac jak się bawią.
potem miałam zebranie Rady Rodziców, Ala była ze mną bo M zabrał Wojtka do domu, ale musze ja pochwalić ze była baaardzo grzeczna, bawiła się i nic a nic nie przeszkadzała. W ogóle taka samodzielna jest w tym przedszkolu i widac już tak się tam zadowmowiła ze aż miło patrzeć :)

Wojtuś za to dał M popalić strasznie, płakał niemożliwie, butli nie chciał. A jak przyszłam - przespał się 5 minut w wózku i już oaza spokoju. Eh, histeryk mały.

Lotka, pamiętam ze mój sąsiad z dzieciństwa tak powatzrazł jak echo ostatanią literę. Ale teraz mówi normalnie :)
martolinka, nie było striptizera, to nie w stylu mojej siostry :) było na spokojnie

Dziewczyny doradźcie mi, kupiłam Ali taką sukienkę ELEGANCKA SUKIENECZKA NEXT ROZ 104 (2677429186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na wesele mojej siostry, ale teraz zupełnie nie wiem jakie do tego rajstopki i buty. Bolerko mam rózowe.
Czy są takie cienkie cieliste rajstopki dla dzieci ?

Z butami mam problem, chyba musze pojechac wtym tygodniu kupić jakieś trzewiki, bo adidasy są już tak zdarte że wstyd zakładać. No i jakieś drugie do sukienki, tylko po co mi takie buty na raz ???? :-(

reklama
a ja wlasnie przy prasowaniu obejrzałam "2012" ciekawe czy dzis bede spała, pewnie we śnie będę znowu dzieci ewakuować :sorry:

Agrafka ja bym założyła jasno rózowe rajstopki.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry