hej kochane
o rany co za dzien
u Ali miał być festyn ale padało, wiec byłą zabawa w przedszkolu, ale bardzo fajnie było

. dzieciaki szcześliwe chyba, ze mogły być razemz rodzicamiw przedszkolu i pokazywac jak się bawią.
potem miałam zebranie Rady Rodziców, Ala była ze mną bo M zabrał Wojtka do domu, ale musze ja pochwalić ze była baaardzo grzeczna, bawiła się i nic a nic nie przeszkadzała. W ogóle taka samodzielna jest w tym przedszkolu i widac już tak się tam zadowmowiła ze aż miło patrzeć
Wojtuś za to dał M popalić strasznie, płakał niemożliwie, butli nie chciał. A jak przyszłam - przespał się 5 minut w wózku i już oaza spokoju. Eh, histeryk mały.
Lotka, pamiętam ze mój sąsiad z dzieciństwa tak powatzrazł jak echo ostatanią literę. Ale teraz mówi normalnie
martolinka, nie było striptizera, to nie w stylu mojej siostry

było na spokojnie
Dziewczyny doradźcie mi, kupiłam Ali taką sukienkę
ELEGANCKA SUKIENECZKA NEXT ROZ 104 (2677429186) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na wesele mojej siostry, ale teraz zupełnie nie wiem jakie do tego rajstopki i buty. Bolerko mam rózowe.
Czy są takie cienkie cieliste rajstopki dla dzieci ?
Z butami mam problem, chyba musze pojechac wtym tygodniu kupić jakieś trzewiki, bo adidasy są już tak zdarte że wstyd zakładać. No i jakieś drugie do sukienki, tylko po co mi takie buty na raz ???? :-(