reklama

Listopad 2009

1348769603_osac57_600.jpg

reklama
Agrafka ja bym założyła białe rajstopki.Rozjaśnią.

Ja w łóżku od 3godz. i zrobiłam sobie wieczór muzyczny.Buszuję po you tube i słucham teraz Piotra Lisieckiego.

Dobrej nocy.Czas spać

Od kilku godzin juz jesteśmy w Polsce. Wojtek zasnal przy starcie i przespał cały lot :tak:

Kubie przy ladowaniu uszy zatkało i płakał. Ale ogólnie super. Spia jak Aniolki.

Pola witamy w Pl ;-)

Agrafka ja również założyłabym jasnoróżowe rajstopki. Mówisz o butach dla siebie czy Ali?

My dziś autobusem o 6:50 do szkoły, o 7:31 do domu, teraz Asia śpi w wózku (ale się cieszyła jak go wyjęłam po tak długim czasie) - właściwie obudziła się tylko jak ją w łóżku ubierałam, o 11.35 z powrotem po Julkę a na 17 młoda ma różaniec ale chyba nie pójdzie bo nie wyrobię:baffled::baffled::baffled: mam nadzieję że to auto brata ktoś naprawi w końcu:baffled:

polaa dobrze, ze tak gładko poszło

Lotka to ja pprosze straszne mam ciśnienie na kawę i pączki ale nawet zbozwej nie mogę a paczka zdecydowanie nie powinnam ale pokusa często jest zbyt silna :-D

oj Dziunka to też się nalatasz

jednak spałam! i nie ewakuowałam się ;-) za to Michasiowi jakieś strachy się śniły nad ranem, jakieś osy i głowy, że jak go wreszcie uspiłam to sama zasnąć się bałam. A dzis rano A. do prac zaspał. Zuza zjadła i czekala w łóżeczku na przebranie, nie doczekała się i w końcu usnęła na drzemkę :-) Kuba razem z Zuza wstał wiec smęci od 6 a Michałek śpi nadal. Mam nadzieje ze niedlugo sie towarzystow ogarnie, bo dzisiaj to juz naprawde musze isc na te zkaupy

Dziunka, ale masz zamotany dzien...

u nas mgła... samochodow na parkingu pod blokiem nie widac... w takiej okolicy dziwnej mieszkam, ze az do poznej wiosny tak bedzie... porazka. maz spi po pracy, ale mu zazdroszcze :-)

agrafka, ja bym dała białe rajstopki i jasno różowe butki :-)

ojojjjjjjjjj kawe to ja mam LOTKA ale pączkiem nie pogardzę :-D Ja łasuch ??:no:

CO do sukienki Agrafla to jest ona przecudna, no szałowa, tak mi sie podoba :tak: I tak jak lotka dałabym białe rajstopki, lub takie minimalnie różowe [złamana biel] jesli zrozumiecie ;p no i różowe buty :tak:

reklama
Ja tez łasuch ;-) tylko najpierw zajadam pączusie jak mąz po pracy przynosi, a potem płacze i sie dietuje ;-)
teraz mam wymówke na małe szaleństwa, bo i tak wszystko Maci wysysa ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry