_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
cleo gratulacje... u nnas też wyszła córcia... hiiii więc faktycznie tych dziewuszek to będzie przewaga w listopadzie

Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Gratulacje !!! Mam nadzieję, że i u mnie dziewczynkacleo gratulacje... u nnas też wyszła córcia... hiiii więc faktycznie tych dziwuszek to będzie przewaga w listopadzie![]()
Urlopy macierzyńskie wydłużone od 2009 r. - eGospodarka.pl - Prawo pracy
"Pracownicy, która urodzi jedno dziecko, będzie od stycznia 2009 r. przysługiwać 20 tygodni urlopu macierzyńskiego."
całość tutaj:
Dłuższy urlop macierzyński w dwóch częściach - Praca i ubezpieczenia - Gazeta Prawna - największy dziennik gospodarczy
a ja się cieszę bo w ie to 26tyg macierzyńskiego + 16wychowawczego chociaż bezpłatnego![]()

no i stwierdziłam że lekarz zaprzecza sam sobie
mówi że mam więcej leżeć odpoczywać oszczędzać się bo nie wiadomo co będzie z tym łożyskiem nic nie dzwigać
a z drugiej strony nie widzi przeszkód żebym w te duchoty dojeżdżała do pracy 2 godziny dziennie siedziała 8 godzin przy komputerze miała stres bo taką mam pracę gdzie jest to nieuniknione ...
Dziewczyny mam sprzeczne informacje, ile trwa teraz urlop macierzyński 18 czy 20 tygodni?