dziubasek08
Fanka BB :)
Kam jesteś the best z tą zmianą mieszkania
))) Chociaż na początku listopada mam nadzieję, a nie na koniec
))))
Ja póki co bardzo niewiele rzeczy mam, wg OM mam na 9 listopada, więc powinnam szybciej myśleć! Mam 2 pary śpiochów, w tym jedne różowe
)) 2 bodziaki, 1 bluzeczkę i 12 spodenki i 5 par skarpetek, 2 butelki
)))
Tyle zakupów!
My musimy urządzić kącik z łóżeczkiem u nas w sypialni bo mamy tylko 2 pokoje i póki co nie chcemy się przenosić do salonu. Zobaczymy jak to potem będzie. Póki co Kubuś (Ernest) do roczku może spać z nami w sypialni
)))
Ja póki co bardzo niewiele rzeczy mam, wg OM mam na 9 listopada, więc powinnam szybciej myśleć! Mam 2 pary śpiochów, w tym jedne różowe
Tyle zakupów!
My musimy urządzić kącik z łóżeczkiem u nas w sypialni bo mamy tylko 2 pokoje i póki co nie chcemy się przenosić do salonu. Zobaczymy jak to potem będzie. Póki co Kubuś (Ernest) do roczku może spać z nami w sypialni
My mieszkamy w kawalerce i już kombinujemy jak tu zrobić kącik dzidziusiowy. Z biegiem lat chcemy większe mieszkanko ale teraz nas nie stać na takie wydatki.Póki dzidzia będzie mała to jeszcze nie będzie tak zle.Jakoś radę musimy dać:-) Ale i tak się cieszę że mieszkamy sami, bo jak slyszę co się dzieje w wiekszych rodzinach to już nie będę narzekać.
chyba jestem w kropce i będzie wszystko na ostatnią chwilę...