reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2009

Ula wiesz całkiem zdrów nie jest. Jeżeli gorączka dalej się nie pojawi to do lekarza nie idziemy. Wyglada mi to na wirusówkę. Daję mu LIpomal , nurofen i na gorączkę dostawał paracetamol . Do smarowania Pumo vap:tak:

reklama
Nurofen dawalas razem z paracetamolem? Bo nurofen tez jest przeciw gorączce. Sorki ze pytam ale doswiadczenie innych jest bezcenne :)

No masz...........chcialam napisac smsa do Mamy a w kontaktach nie ma ;/ napisane ze pozniej napisze bo nie pamięta :( Ma moze ktoras dziewczynki?

Ostatnia edycja:
już 3 raz pisze.. coś nie tak jest
Gosiulek ten żel ma delikatny miętowy zapach

Ula podaję zamiennie co 4 godziny nurofen i paracetamol. Nurofen oprócz działania przeciwgorączkowego ma też przeciwzapalne

Ostatnia edycja:
Gosiu wiem ze mustella ma tez jakis specyfik do nacierania maluszków juz od 1 dni zycia, taki inhalujący, rozgrzewający, dostalam probkę jak kupowalam krem na zimę, pieknie pachnie a jest zrobiony z naturalnych skladników nie podrażniając dzieciaczków. Mam w sypialni probkę, nie pamietam jak się nazywał.

Marta drążę hehhehehe stosujesz te specyfiki od 3 dni non stop?

Kilolku napisz jak mozesz czym sie mąz zajmuje, ma swoją firmę prawda? Jaką? ciekawa jestem oj :zawstydzona/y:
no i co my z tym zrobimy???? :-) hehe na etacie pracuje w Archiwum Państwowym a firmę ma pozycjonerską (pozycjonuje strony internetowe) chcesz linka? ;-):-)
też uważam,z ę chyba już czas zrezygnować ze stałych acz niewielkich dochodów i skupić sie na jednym tylko zawsze jest ryzyko... ale chłop się wykańcza pracując po 20 godzin dziennie 7 dni w tygodniu

Hej wieczorową pora.U nas sypie śnieg, do rana to nas chyba zasypie :-D:-D

MamaMarcel trzymam za Was kciuki.
Dziunka jak rozmowa z Pania X ( nie pamietam imienia, sory :zawstydzona/y:)
Martolinka zdrówka dla synka

Edit: Dziunka

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JULKI Z OKAZJI URODZIN.
a nie "Pani Gwiazda"???????

100 lat dla Julki!!!!!!

Ula od środy rano do dzisiejszego poranka stosowałam te specyfiki ;-)dziś od rana dostał 2 razy nurofen , już bez czopka . Na noc nie dałam już nic przeciwgorączkowego :tak:
a i zapomniałam o tantum verde do psikania

hehehe linka nie chcę ;p Tylko bylam ciekawa i myslalam ze moze sklep internetowy czy cus :)

oj to cięzka sprawa z tym pozycjonowaniem, w pracy musialam sie tym zajmowac tzn od drugiej strony, musialam znaleźć firmę, ktora naszą firmę spozycjonuje to skomplikowana sprawa jest! Trzeba w tym siedziec naokrągło i sie tym zajmowac!!! Nadal to dla mnie czarna magia! Duzo ma klientów? Bo jak tak to duza kasa tylko trzeba sie narobic.

reklama
Do góry