Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam wszystkie nowe przyszle mamusie, dawno mnie nie bylo bo troche problemow z ciaza wyszlo. W poniedzialek rano zaczelam silnie krwawic, juz bylam pewna ze stracilam fasolke bo znalazlam spory skrzep krwii (do zludzenia przypominal zarodek), bole byly straszne, pojechalam do szpitala zrobili mi usg a tam co bijace serduszko. Byscie widzialy moja mine plakalam ze szczescia. A przed wizyta bylam zalamana. Krwawienie ustalo w poniedzialek popoludniu i do tej pory wszystko dobrze. Lekarz zalecil duzo lezec i wypoczywac bo ciaza zagrozona. Niestety tu w anglii nie zapisuja nic na podtrzymanie ale jestem dobrej mysli, boli juz mniej choc nadal boli zwlaszcza przy chodzeniu. jesli bole nie ustapia pojde znowu do polskiego lekarza ale do innego nie poprzednio bo tamten nie podoba mi sie. Pozdrawiam wszystkie mamusie
yasemeen ja rowniez trzymam kcoiku, a tobie agrafko zycze cierpliwosci, ja jz widzialam swoj pecherzyk i teraz czekam na kolejna wizyte zeby zobaczyc serduszko ))