reklama

Listopad 2010

reklama
joasia79 ja jem chleb z czosnkiem - mój lekarz twierdzi że daje lepsze efekty niż mleko z czosnkiem. A jeszcze wyciskam cytrynę, dodaję miód i trochę wody i taki mix piję 2 razy dziennie + płukanie gardła solą 3x dziennie. A jak Cię to pocieszy to nie jesteś sama bo ja właśnie też walczę z przeziębieniem.:sorry2:
Co do paracetamolu na wyspach to tydzień temu miałam ostrą infekcję ucha - i oczywiście lekarz na emergency chciał mi dać paracetamol - jak się mój mąż wkurzył, jak na niego naskoczył to od razu się antybiotyk znalazł - z nimi chyba inaczej nie można :angry:

Dziewczyny ja dzisiaj jak poczhodziłam po miescie chwile to też poczułam jakąś taką ciecz, i wkładka troszkę mokra była... Jakoś sie tym nie przejęłam, bo pomyslałam że to może zwiększone upławy lub od tego pessara....może rzeczywiście powinnam to sprawdzic? Piszecie że papierkiem lakmusowym, ale na jaki powinien się zabarwić jeżeli to wody?

Dziewczyny ja dzisiaj jak poczhodziłam po miescie chwile to też poczułam jakąś taką ciecz, i wkładka troszkę mokra była... Jakoś sie tym nie przejęłam, bo pomyslałam że to może zwiększone upławy lub od tego pessara....może rzeczywiście powinnam to sprawdzic? Piszecie że papierkiem lakmusowym, ale na jaki powinien się zabarwić jeżeli to wody?

Widzę, że nie tylko ja mam dzisiaj jakiś mokry dzień... Poczytałam trochę na necie o odchodzeniu wód i podobno nie da się tego przeoczyć, nawet jak się tylko sączą. A jak wkładka była tylko trochę mokra to poczekaj czy coś się będzie działo dalej, przynajmniej ja tak zrobiłam.

Jeju mnie też dziś strasznie męczy zgaga :angry: już nawet coca cola nie pomaga...
do tego czuję się jakoś dziwnie jakby mnie łapało jakieś przeziębienie więc już też herbatka z cytryną idzie w ruch...

reklama
Witam!
U mnie też dziś samopoczucie średnie. Rano i popołudniu dopadły mnie jakieś nudności ale na szczęście już sobie poszły. W SR było super, jak zwykle. Zamówiłam przed chwilą na allegro laktator. Jedna z ostatnich rzeczy do skompletowania (ostatni będzie wózek).

Lasotka-jakoś dziwnie z tą wagą. Mnie w 34tc przy wadze Olki 2034 powiedział, że raczej będzie spory dzieciaczek. Mnie się wydaje że w sam raz. Więc Twój skarb powinien być OK.

IXI-współczuję Ci niemiłych przeżyć, ale pomyśl, że masz je już za sobą. My pozostałe jeszcze Buziaki dla Ciebie i Synusia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry