Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na gorącej linii...same cudne wieści!!!!!!!!!!!:-):-):-)
na świecie mamy kolejne dzieciaczki
Gosiek już tuli Olusia:-)
i Monik75 swojego synia:-)
No wlasnie a ja wysylalam informacje i mnie nie dodanoFakt nie była, ja np nie pamietam jej wogole. Ale w liscie z imieniem i płcią jest zapisana![]()
Hmmm nie wiem jak to sie stało... A wysylałas na PW?? Czy na ogolnym pisalas?? Bo jak na ogolnym to moglam przeoczyc. tak czy siak Przepraszam. Bedziesz miała dziewczynke czy chłopaczka?? Jakie imie??No wlasnie a ja wysylalam informacje i mnie nie dodano![]()
bede miec synka a imie (jesli uyda mi sie przekonac meza) bedzie KajetanHmmm nie wiem jak to sie stało... A wysylałas na PW?? Czy na ogolnym pisalas?? Bo jak na ogolnym to moglam przeoczyc. tak czy siak Przepraszam. Bedziesz miała dziewczynke czy chłopaczka?? Jakie imie??
Ja nie biore tego Feno... cos tam
grudnioweczka - ja tez tak mialam, ze jak nie mialam rzeczy to najchetniej bym sie pakowala juz, a rzeczy mam jakos od dobrych 2 albo 3 tygodni i jakos nie moglam sie zabrac. Ale wkoncu musialam![]()