Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do tego wręcz mnie dopadają myśli po kiego ch**a mi była ta ciąża :-( Przez całą ciążę jakoś mi nie było brak dawnego aktywnego życia, a teraz w ostatnich dniach dół i tęsknota za tamtym życiem mnie łapią coraz częściej. Pewnie dlatego, że coraz realniej zdaję sobie sprawę, że tamtego już nigdy nie będzie. Ech taki baby blues jeszcze przed porodem ;-)
Informuję, że nadal w dwupaku. Wczoraj podpisaliśmy umowę z bankiem na kredyt mieszkaniowy. :-) Teraz pozostałe formalności: notariusz i skompletowanie reszty dokumentów do banku w celu przelania pieniążków. Mam nadzieję, że nic po drodze się nie sypnie!!! 
Nie ukrywam jednak, ze stresów jest ostatnio sporo. Mam tylko nadzieję, że nie wpływają one aż tak mocno na naszą córeczkę. Podobno mam problem z ciśnieniem w tętnicach macicznych. Nie wiem czy będzie ono wzrastało. Biorę leki na zmniejszenie ciśnienia. Wierzę jednak, że do porodu wszystko się ustabilizuje.To ja mam zupełnie odwrotnie. Zaczynam nienawidzieć swojego stanu. Swojej niedołężności, ociężałości i niezgrabności. Jak również swojego wielorybiego wyglądu. Do tego wręcz mnie dopadają myśli po kiego ch**a mi była ta ciąża :-( Przez całą ciążę jakoś mi nie było brak dawnego aktywnego życia, a teraz w ostatnich dniach dół i tęsknota za tamtym życiem mnie łapią coraz częściej. Pewnie dlatego, że coraz realniej zdaję sobie sprawę, że tamtego już nigdy nie będzie. Ech taki baby blues jeszcze przed porodem ;-)
No dobra, nie ma się co rozczulać. Czas się brać za mycie okien. W poprzednim tygodniu wypucowałam na błysk mieszkanie i nic nie pomogło. Myślę, że dzisiaj również nie pomoże, ale przynajmniej będę miała czyste spojrzenie na świat ;-)
jak dzieci podrosną i będę miały 4-5 lat to powoli można wracać do czasów przedciążowych.
jak będę do połowy listopada w ciąży to oszaleje...