reklama

Listopad 2010

Witam drogie Panie ;-)

Szczegolnie wszystkie nowe mamusie.

ja wole sie nie wazyc, mysle ze spokojnie ze 3 kg na plusie to juz mam.

Własnie skontaktowalam sie z moja pania dr od jelit i moge odstawic 2 tabletki z 8 które przyjmuje dziennie. Narazie na probe na tydzien, ale moze tak juz zostanie. Ciezar spadl mi z serca.

W czwartek mam wizyte u gina, jesli wszystko bedzie ok to chyba powiem w pracy w pt. Moj maz twierdzi ze i tak pewnie wszyscy sie domyslaja bo jego zdaniem widac.

Pozdrawiam

reklama
KOCHANE LISTOPADÓWECZKI;-)zycze Wam spokojnej ciąży,nie dajcie się hormonom i samych radosnych chwil z tego wyjatkowego okresu w zyciu kazdej kobiety:tak::-Dtrzymajcie sie dzielnie:-)ja starania rozpoczynam w czerwcu wiec lapie wszystkie ciazowe fluidki-kazda ilość mile widziwna wiec przesylajcie:cool2:

Witam drogie Panie ;-)

Szczegolnie wszystkie nowe mamusie.

ja wole sie nie wazyc, mysle ze spokojnie ze 3 kg na plusie to juz mam.

Własnie skontaktowalam sie z moja pania dr od jelit i moge odstawic 2 tabletki z 8 które przyjmuje dziennie. Narazie na probe na tydzien, ale moze tak juz zostanie. Ciezar spadl mi z serca.

W czwartek mam wizyte u gina, jesli wszystko bedzie ok to chyba powiem w pracy w pt. Moj maz twierdzi ze i tak pewnie wszyscy sie domyslaja bo jego zdaniem widac.

Pozdrawiam
Echoo mój mąż też twierdzi,że to po prostu widać (i nie chodzi tu na pewno o brzuszek ),więc może coś w tym jest :-)

ja do lekarza jutro się wybieram bo czuję takie dziwne klucie w podbrzuszu i trochę się denerwuję bo przy pierwszej ciąży odkleiło mi się łozysko

Miłko jeśli coś Cię martwi to lepiej odwiedź lekarza i daj znać co powiedział,tylko się nie denerwuj niepotrzebnie.Ja też czasami odczuwam takie kłucia,bóle itp. jak już nie daje rady to biorę nospe i zazwyczaj przechodzi.

KOCHANE LISTOPADÓWECZKI;-)zycze Wam spokojnej ciąży,nie dajcie się hormonom i samych radosnych chwil z tego wyjatkowego okresu w zyciu kazdej kobiety:tak::-Dtrzymajcie sie dzielnie:-)ja starania rozpoczynam w czerwcu wiec lapie wszystkie ciazowe fluidki-kazda ilość mile widziwna wiec przesylajcie:cool2:

Mamo05 dziękuję za życzenia i wysyłam fluidki.

A ja mam dziś dzień pod tytułem kisiel cytrynowy na śniadanie,obiad i kolacje :tak: ale mnie naszło :-)

ja mam taki apetyt, że już sie boję...

Oj Agrafko ja też,ostatnio łapie się na tym ,że coraz więcej czasu spędzam na myśleniu o tym co bym zjadła :-) Tylko jakieś dziwne mam te smaki:cytrusy+śledzie+ogórki kiszone i tak cały czas.A ostatnio hit,zachciało mi się napoju z puszki,mój M. się śmiał i pyta ale jakiego napoju,a ja mu na to:"nieważne jaki byle z puszki".Ubaw miał ze mnie niezły :-D:-D:-D

Egrunia, tylko zdrowy jakis napoj z puszki, a nie coca colke :P

Fajnie, ze jestesmy wszystkie w prawie tak samo dlugo w ciazy.. najpierw sie martwilysmy.. teraz sie cieszymy z serduszek.. nie moge doczekac sie jak bedziemy przezywaly pierwsze kopniecia maluchow :)

Paulinka109, widze ze juz zdazylas dostac odpowiedz co do zapisywania sie na liste :) ja tez na poczatku nie wiedzialam zabardzo jak sie dopisac :)

Mi się codziennie chce co innego raz nalesniki z bitą smietana raz zupe ogórkową ale taka mocno kwaśną. Od 3 dni poranki spedzam z głową w muszli, a myslałam, że to mnie ominie, no ale jak się robi takie eksperymenty kulinarne na kolacje...Ale ten kisielek cytrynowy to nie głupia sprawa mmmm... jutro kupię sobie.
Ja mam problem w pracy :( Jeszcze nie mówiłam nikomu z dyrekcji a u nas prowadzą lekki mobing. Po dzisiejszej rozowie przez telefon z dyrektorem to raz malo nie ogłuchłam,a dwa, brzuch mnie z nerwów zaczoł boleć. Mam ochotę rzucić zwolnieniem, ale jeszcze się waham...

reklama
Agrafko to nie zazdroszczę sytuacji w pracy,stres w naszej sytuacji jest zdecydowanie nie wskazany. Poprzednią ciążę straciłam,przyczyny nie znamy...może właśnie bardzo silny stres???
Po prostu serduszko przestało bić :-( Przeżywałam wtedy mnóstwo stresów zarówno w pracy jak i w rodzinie.Więc tym razem bardzo się oszczędzam,nie pracuje,w domu mało co robię(jakoś nie mam sił),śpię ile się da.Mam nadzieje że tym razem wszystko będzie dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry