Amerie karmiłaś o 19 i potem dopiero o 24..?? mi nagadali że mam budzić najpóźniej co 3 godziny, Wy tak nie robicie??
Pewnie gdzieś już było takie pytanie ale nie znalazłam, karmicie jedną piersią i na drugim karmieniu drugą? Ile Wasze maluchy ssają jedną pierś?? Cd. mleczka to próbowałaś herbatek na laktacje? Mi bardzo pomogła HIPPa - bo brakowało mleczka a teraz musiałam ją odstawić bo mam aż za dużo. Położne też ją polecały
Cd. formy to ja ważę mniej niż przed ciążą i jestem w szoku, dieta matki karmiącej nie pozwala żadnemu kilogramowi zostać na dłużej...
Elzu a konsultowałaś z kimś czy możesz nosić ten pas? Ja miałam go kupować po tym jak o nim pisałyście, wstrzymałam się bo stwierdziłam że może się nie przydać, a kilka dni temu usłyszałam że nie wolno ściskać brzucha bo mogą się zrobić skrzepy i że to gin powinien ocenić czy wszystko jest ok
zalgol fajnie że już w domu, odpoczywajcie teraz
holly dla mnie pobieranie krwi u małego to koszmar, był już tyle razy kuty przez tą żółtaczkę że głowa boli.
Pobierali mu z rąk, nóg i główki, okropnie się darł, teraz w piątek miał z palca u stópki, ale trwało to kilka minut bo do bilirubiny muszą mieć całą fiolkę więc wyciskała mu to... ehh koszmar dla mnie
Tofiś majty są dobre bo rana w tych siatkowych się wietrzy a im więcej powietrza tym lepiej się goi. Ja tak pierwszy tydzień używałam tylko takich i te wielkie BELLE, po tygodniu już bawełniane i podpaski Bella średnie, na noc większe
ania ja już wypróbowałam chyba wszystkie chusteczki, jak nie uczula to używam dalej, Kindii jak dla mnie są ok.